Rozlučte se stylově. 15 tipů, jak pojmout dámskou rozlučku se svobodou pro rok 2024

Rozlučka se svobodou 2024

Chystáte se vy nebo vaše kamarádka k tomu velkému životnímu kroku? Příjemným předělem, který pomůže naladit atmosféru na svatební vlnu, je rozlučka se svobodou. Jaké jsou letos oblíbené designové a stylové trendy?

Rozlučka se svobodou tipy

Rozlučka se svobodou patří sice k nepovinným, ale o to příjemnějším aktivitám těsně před svatbou. Pomůže upustit páru, odreagovat se a v holčičím kruhu si znovu projít všechny ty důležité svatební záležitosti, jako jsou dekorace, květiny, líčení a samozřejmě svatební outfity.

Může jít o velkou divokou party s tancem a striptérem, ale taky klidný večer u deskovek v partě nejlepších kamarádek. Záleží, co je vám bližší a příjemnější vašemu naturelu. Dnes už samozřejmě nehrozí, že by novomanželka po svatbě nemohla na krok z domova, takže tato funkce rozlučky „naposledy si užít“ odpadá. Ale je pravda, že po veselce obvykle následují líbánky a pak je tu ten čas, kdy chcete být především se svým novým chotěm a na kamarádky přechodně tak trochu nebude čas. Proto je fajn si rozlučku pěkně užít.

A to se vším všudy – od programu až po celkový styl a design prostředí. Pokud jste nevěsta a máte nějaký tip, jak byste ráda svou rozlučku prožila, dejte to vědět svojí svědkyni nebo jiné osobě, která ji pro vás zařizuje. A jestli jste v pozici právě té organizátorky, načerpejte aktuální informace o tom, jaké rozlučky mají budoucí nevěsty v oblibě.

Jak na to?

  • Vyberte styl akce. Bude to ta pařba, wellness, klídeček nebo něco naprosto originálního? Samozřejmě po poradě s nevěstou, aspoň pokud jde o základní parametry.
  • Domluvte si termín, místo a účastníky.
  • Připravte si program a dolaďte podle něj detaily. Tím myslíme právě výzdobu, ale taky různé praktické pomůcky – například pokud je to akce s přespáním, bude se hodit balíček s župánkem, trepkami, osvěžující pleťovou maskou a vyprošťovákem na ráno.

Tip. Chcete-li akci dotáhnout k dokonalosti, stanovte si také dress code. Pokud zrovna neplánujete adrenalinovou zábavu, hoďte se do gala. Ať dostojíte významu akce!

15 žhavých stylů pro současnou nevěstu a její kamarádky

Brunch

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Confettiandroses.com

Kdo říká, že rozlučka musí začínat vždy ráno? Pozvěte svůj tým na brunch a udělejte si líný den s dobrým jídlem a pitím, u kterého v pohodě proberete vše podstatné. A můžete to i okořenit. Takový champagne nebo mimosa bar s čerstvým pomerančovým freshem je cool a dodá vašemu brunchi potřebnou sťávu.

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Bridalshower101.com

Nastylujte to do jemných sladkých barev a nezapomeňte na živé květiny. Buďte tak ženské, jak jen to jde. Ať se už naladíte na svatební eleganci.

Boho

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Efavormart.com

Posezení na zahradě, v restauraci nebo pobyt v hotelu – vždy se to může nést v boho stylu! Přírodniny, jemné a neutrální barvy, romantika a ohleduplnost k přírodě vykouzlí příjemnou náladu.

Wellness

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Cosmopolitan.de

Stále oblíbený je wellness víkend. Sbalte kufr, ubytujte se v nějakém wellness hotelu a nechte se celé dny hýčkat.

Tip: Prožijte den s veškerým luxusem a nezapomeňte přibalit exkluzivní župánek.

Laser game

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Facebook.com/LaserGameJaromer

Jestli jste akční povahy, možná uvítáte způsob, jak vyplavit trochu adrenalinu. Sejděte se na laser game a užijte si čas plný schovávaček, výpadů a hlavně smíchu. Arénu najdete v každém větším městě. Např. v Jaroměři, Ostravě či Plzni.

Námořnická

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Strictlyweddings.com

Láká vás nekonečná modrá dálava? Hitem je námořnický styl! Hrajte na na modrou a bílou, pruhy, motiv kotev, plachet, lodí či sítí. Námořnické téma je nadčasové a vždy se s ním trefíte do černého. Svou akci můžete dokonce uspořádat i přímo na nějaké vyhlídkové lodi.

Knihomolská

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Brides.com, foto Michelle Shiers Photography

Nejraději trávíte čas v knihovně? Využijte knihy jako dekorace! Navštivte nějaký antikvariát nebo babiččinu půdu a najděte krásné vintage kousky. Chybět by neměla psací brka, svícny, lampičky a podobné artefakty. A nezapomeňte ani na hlasité předčítání. Nemusí to být zrovna Dostojevskij, zábavné historky s budoucí nevěstou, které z paměti vyštrachají a sepíšou kamarádky, budou daleko lepší volbou!

Únikovka

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Facebook.com/Unikovahrajihlava

Pokud vás baví luštit rébusy, zapojte mozkové závity a prožijte napínavé dobrodružství. Únikové hry jsou velmi oblíbené a rozlučka se svobodou, jejíž součástí jedna taková bude, se vám určitě vryje do paměti. A skvěle se pobavíte. Tajuplné chvíle vám připraví nejen v Praze, ale i dalších městech, třeba v Brně či Jihlavě.

Glamour

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Thechrisellefactor.com

Pojďte do toho ve velkém stylu. Luxusní modely, perfektní účesy, dokonalý make-up a manikúra. Pravé šampaňské, degustační menu na míru. Zlatá barva, lesk, prvotřídní materiály. Chybět by neměly svícny, křišťálové lustry i sklenice, prvotřídní porcelán a záplava živých květin.

Zahradnická

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Laughlore.com

Rádi se hrabete v hlíně? Užijte si předsvatební party v zeleni. Jako ideální místo se jeví přímo zahrada, případně zimní zahrada, skleník, oranžerie nebo prostor botanické zahrady. Vyzdobte prostředí spoustou květin, bylinek v květináčích nebo zeleně.

Havaj

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Maisonlyinteriordesign.com

I vy naší malé české kotlině se můžete přenést do exotiky. Stačí si vyzdobit tabuli v patřičném stylu. Zapojte hodně živých barev, exotické květiny a ovoce, palmové listy a zeleň. Můžete přidat ratan či bambus a na vyvážení detaily v barvě písku.

Tip : Pokud to nemáte daleko do jižních Čech, navštivte Aloha bar Hluboká, který je havajskou atmosférou prostoupený.

Piknik

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Marthastewartweddings.com

Pojďte na pohodu a zorganizujte piknik pod korunami stromů. Využijete nízké stolky, luxusní piknikové koše, velké nepropustné piknikové deky a polštářky. Prostředí můžete doladit i pomocí svícnů, koberečků a drobných dekorací. Na odpočinek zavěste do větví hamaku.

Čaj o páté

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Confettiandroses.com

Popularitě se letos těší také klasická a uměřená anglická elegance. Vystrojte si čaj o páté s háčkovanými dečkami, drobným cukrovím, kanapkami s okurkou a lososem a konvicemi čaje s mlékem (nebo bez). Pro elegantní styl oblékněte květinové šaty a na ruce navlékněte společenské rukavičky.

Výšlap

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Unsplash.com

Pro ty, kdo jsou spíš dobrodružné duše, je ideální pořádný výšlap! Turistky ocení celodenní výlet s odměnou na horské chatě. Ale můžete to pojmout i jako celovíkendový přechod a na chatě přespat. Mnohé z nich nabízejí wellness a služby na úrovni.

Pyžamová party

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Unsplash.com

Anebo nechoďte nikam. Sejděte se večer u jedné z vás nebo v hotelu a užijte si pyžamovou party se vším všudy. S půlnoční svačinkou, povídáním, lakováním nehtů a sledováním filmů. Samozřejmě v elegantním a stylovém pyžamku.

Ochutnávky

Tipy na rozlučku se svobodou 2024
Thebudgetsavvybride.com

Vždy zabodujete také s degustacemi. Víno, káva, piva z minipivovarů, nebo klidně i zmrzliny. Co je vašemu srdci nejbližší. Nechte se provést labyrintem chutí a dopřejte si příjemné gurmánské zážitky.

Zdroj úvodní fotografie: Unsplash.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close