Elody.cz – To není jen obyčejný e-shop se svatebními šaty. Skrývá v sobě své osobité kouzlo

Na tom, jaké budeme mít svatební šaty, záleží. A to opravdu hodně. Je to jeden z mála dní, kdy na nás bude směřovat všechna pozornost. A nejen proto je žádoucí, cítit se krásná. A toho docílíme nejen kvalitním líčením a pohádkovým účesem. Svoji roli hrají právě i svatební šaty, jež by měly být hezké, ale zároveň by jim krása neměla ukrojit kus od pohodlnosti. Proto se dnes podíváme na Elody, kde se to nádhernými šaty jen hemží. A na čem jiném si je ukázat než na skutečných nevěstách, jež můžete vidět v článku.

Čtyři kroky k vlastním šatům

Vaše nejčastější otázky!

Jako první bychom chtěli pochválit vzhled samotného e-shopu, je naprosto krásný a přehledný. Spoustu informací samozřejmě nalezne také na facebooku.

 

 

 

Co se šatů týče, pěčují o ně do posledního detailu :-).

A teď malá ochutnávka kousků, které nás uchvátily!

 

 

Myslíte si, že je nemožné, koupit si svatební šaty přes internet? Mnoho žen odradí nejen vzhled šatů, který často není nijak oslnivý, ale také pochybnosti nad kvalitou použitých materiálů. A právě tento mýtus o nákupech šatů přes internet se snaží Elody zbořit. Již od roku 2014, kdy projekt na tento e-shop vznikal, měl tým z Elody jasný cíl, kterým bylo:

  • Nabízet šaty v úžasných designech
  • Cena by neměla být o moc vyšší než cena půjčovného
  • Šaty by měly být dostupné pro každého – a to bez ohledu na bydliště
  • Kvalita samozřejmostí

 

 

 

Elody stojí za několika sty spokojenými nevěstami. Z toho osmi z nich šaty padnou na první dobrou, zbylým dvěma se zdarma upraví.


Elody dbá na kvalitu, proto byl při výběrů dodavatelů kladen velký důraz na několik aspektů. Mezi ty patřily: Cena, kvalita, design a spolehlivost. Nyní se Elody může pyšnit návrhy od trendy firem, jakými jsou MarryBride Fashion Group a Marrybella. Návrháři MarryBride sídlí na Ukrajině, což je díky vysoké konkurenci nutí ke stále lépe odvedené práci. Díky tomu je i cena svatebních šatů nízká, protože.. kdo si vydělá víc? Někdo s kvalitou a nízkou cenou? Nebo předražený a nekvalitní návrhář? V současné době se kvalita MarryBride zvedla natolik, že ji lze srovnávat s prestižními značkami, u kterých byste si ale připlatili mnohonásobně více. Co se týče značky Marrybella, ta je stejně kvalitní jako MarryBride, jelikož jde o stejný tým lidí jako u MarryBride, jen jde o jejich novější značku.


Na e-shopu najdete šaty různých velikostí i s různými typy zdobení. Nejlépe se přesvědčíte na samotném webu nebo Facebooku Elody. Ale jak se přesvědčit o opravdové kvalitě tohoto e-shopu? Nejlépe díky skutečným recenzím, kterých je na webu plno. My vám pro představu ukážeme alespoň úryvky několika z nich.


Mohu jenom pochválit práci celého týmu Elody. Taktéž kvalitu a provedení šatů – ani by mě nenapadlo chtít šaty za stejnou cenu pouze na vypůjčení – ten pocit, že jsou šaty nové a pouze vaše, za to opravdu stojí. Doporučuji i jejich ušití na míru, zejména ve chvíli, kdy je svatba za rohem. Díky moc a přeji hodně spokojených nevěst do budoucna. – Eva Gutierrez


Velice doporučuji, Filip ihned komunikoval a na všem se s ním dá domluvit. Udělá cokoliv, abyste byla maximálně spokojená. Do šatů jsem se ihned zamilovala a přesně mi sedí. Čekala jsem, že budou krásné, ale předčily moje očekávaní. Jsem maximálně spokojena. – Kamila Michálková

Elody jsem si na první pohled zamilovala už rok před svatbou. Ještě, než jsem zkusila jediný model v klasických půjčovnách, byla jsem skálopevně rozhodnutá, že chci šaty vlastní – a to právě od Elody, přes to nejel vlak. Má představa o střihu byla taky velmi přesná a své vysněné šaty jsem našla v kolekci na rok 2016. Lákalo mne pak ještě dalších x modelů střihu mořská panna, ale nakonec jsem zůstala u modelu 990. Narozdíl od celého zbytku rodiny, který vyšiloval, že jsem šaty objednala pozdě, jsem já byla klidná a plně důvěřovala týmu Elody, hlavně díky velmi kladnému hodnocení. Šaty dorazily bohužel o dost větší, než měly, přestože byly šité na míru (poznámka Elody: částku za vlastní velikost jsme Julii vrátili), ovšem pan Filip nemeškal ani okamžik a započala několikadenní komunikace, kdy jsme řešili a ladili veškeré detaily do bodu, kdy šaty byly bezchybné. Ani tehdy jsem nepochybovala, že vše bude napraveno. Týden před svatbou s šaty stále ne doma jsem už začala být trošku nervózní, ale slíbený termín byl dodržen a ještě den před svatbou mi dorazil pásek, který jsem si na poslední chvíli dovymyslela k modelu navíc. Vše se zvládlo, a přestože s mým modelem snad musel tým Elody dlouhé hodiny nadávat, zvládli to na jedničku, neměnila bych. Materiál šatů se naprosto nedá srovnat s tím, co na nás navlékali v půjčovnách a ten pocit, že jsem byla první majitelkou šatů a nikdo jiný do nich nelezl, je prostě k nezaplacení. Nakonec jsem díky pásku měla i možnost mít v jeden den dva rozdílné modely šatů, což bylo taky úžasné! – Julie Tomečková


Tak co, naše drahé nevěsty, zaujaly vás tyto krásné svatební šaty? My si je zamilovali.


Zdroj: Elody

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close