Chystáte svatbu? Tak to nutně potřebujete navštívit Brno svatební festival 2022

Brno svatební festival

Už za dva týdny se otevřou brány brněnského hotelu Passage pro všechny, kdo zrovna připravují svatbu, nebo je toto krásné téma zajímá. Blíží se totiž již tradiční Brno svatební festival.

Brno svatební festival 2022

Oblíbený svatební event, Brno svatební festival, je opět za rohem. Vypukne o víkendu 4.-5. listopadu v brněnském hotelu Passage.

Jedna z největších svatebních událostí má dlouholetou tradici, letos to bude už 5. ročník. Oblibě se těší nabitý program, vždy zajímavá tvář festivalu i úžasná tombola. Co si organizátoři připravili pro letošní rok?

Program festivalu

Festival svou tváří reprezentují Kateřina Kasanová, Alena Prešnajderová a Natálie Bagárová. Chybět nebude ani Nikol Švantnerová, která byla tváří festivalu v minulých letech. Moderovat bude Sandra Parmová.

Uvidíte přehlídky svatebních a společenských šatů z předních svatebních salonů i od designérů. Autorskou módu představí Zuzana Lešák Černá a Miroslav Michael Knot.

Dále se chystají ochutnávky dortů a sladkých dobrot, vína, kávy a limonád, o prima náladu se postará prosecco bar, budete mít možnost vyzkoušet si svatební líčení a účesy. Celkem se těšte na více než 100 svatebních profesionálů ze všech oblastí, které si ve vztahu ke svatbě umíte představit.

Seznam vystavovatelů se pomalu odkrývá na Facebooku a Instagramu.

Načerpáte spoustu inspirace, získáte kontakty i výhodné slevy. A hlavně, budete se moci se svými dodavateli setkat osobně a pěkně pod jednou střechou.

Nemusíte se bát přijít ani se svými ratolestmi. Na nejmenší totiž čeká skvělý dětský koutek i s hlídáním.

Zlatým hřebem celé dvoudenní akce jsou pro někoho módní přehlídky, pro někoho svatební tombola. V té se mezi výherce rozdělí atraktivní ceny za více než 100 000 Kč. Když si koupíte u hostesky lístek za 50 Kč, dostanete se do slosování, které proběhne oba dny: v sobotu v 18:30, v neděli v 16:30, a můžete vyhrát napříkald svatební šaty, snubní prstýnky nebo romantické líbánky.

Brno svatební festival 2022

Důležité informace

Kdy: 4.-5. 11. 2022

V kolik: pátek 4. 11. 2022 od 14:30 do 19:00, sobota 5. 11. 2022 od 10:00 do 17:00

Kde: hotel Passage, Lidická 23 Brno

Vstupné: 200 Kč na místě nebo v předprodeji, děti do 10 let zdarma

Info: www.brnosvatebniveletrh.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close