Veselka u Beckhamů! Brooklyn Beckham a Nicola Peltz si řekli ano

Svatba Nicoly Peltz a Brooklyna Beckhama

Luxusní, bohatá, plná nádhery a slavných hostů. Taková byla svatba prominentních členů světové smetánky, Nicoly Peltz a Brooklyna Beckhama.

Svatba Nicoly Peltz a Brooklyna Beckhama
Instagram @nicolaannepeltzbeckham

Syn legendárního páru Victorie a Davida Beckamových Brooklyn a miliardářská dědička a herečka Nicola tvoří pár přes dva roky. Veřejně se ví, že Nicola má výborný vztah se svou novopečenou tchyní Victorií. Nějaký ten měsíc už také pár neskrývá, že jsou zasnoubeni. Takže po všech stránkách pohádka.

Jejich svatba pochopitelně přitáhla pozornost celého světa. Jak vypadala?

Vše o svatbě Nicoly a Brooklyna

Svatba se nesla v luxusním duchu. Velkolepá víkendová akce se odehrála v honosném přímořském sídle rodičů nevěsty v Palm Beach na Floridě, vyzdobeném záplavou bílých orchidejí, růží, hortenzií, lilií a kal. Podle fotografií to vypadá, že barevnost svatby byla velmi střízlivá a převládala právě minimalistická bílá v kombinaci s černou, které dobře vynikly na pozadí bohatě zdobených interiérů a exteriérů.

Mezi hvězdnými hosty nechyběly například sestry Venus a Serena Williamsovy, Gordon Ramsay, Eva Longoria i některé bývalé členky Spice Girls.

Nevěstu vedl v sobotu 9. dubna k oltáři její otec, miliardář a investor Nelson Peltz, za zvuků smyčcového orchestru hrajícího skladbu Songbird. Živá hudba hrála také při podávání koktejlů po obřadu a u slavnostní večeře.

Svatba Brooklyn Beckham a Nicola Peltz
Foto German Larkin

Mezi malými družičkami s květinami nechyběla sestra ženicha Harper Beckham a za svědky mu šli bratři Romeo a Cruz. David Beckham měl dojemný slavnostní proslov a mnoho přítomných dam mělo na sobě model od Victorie Beckham – včetně jí samotné. Zkrátka, rodinný klan se naplno zapojil a opět tak ukázal pevnou soudržnost a vzájemné skvělé vztahy.

Svatba Beckham-Peltz
Nypost.com

Novomanželé požádali hosty, aby místo svatebních darů přispěli na pomoc válkou zmítané Ukrajině.

Svatebčané nesměli fotografovat. Důvodem bylo jednak to, aby si svatbu užili naživo a ne přes displej mobilu (v souladu s trendy poslední doby), ale také to, že práva na svatební fotografie předem koupil americký Vogue a žádné fotky nesměly bez schválení uniknout na sociální sítě.

A jeden roztomilý detail – oba přijali jméno toho druhého, takže se teď oficiálně jmenují Peltz Beckham.

Svatba Brooklyn Beckham a Nicola Peltz
Foto German Larkin
Svatba Brooklyna Beckhama a Nicoly Peltz
Foto German Larkin

Přenádherná nevěsta inspirovaná supermodelkami

Jistě jste, stejně jako my, napjatě očekávali, jak bude vypadat nevěsta. Nicola si oblékla na míru navržené svatební šaty značky Valentino. Základem byl klasický rovný střih oživený moderními detaily.

Oděvní umělecké dílo vznikalo celý rok, osobně se na něm podílel kreativní ředitel značky Valentino Pierpaolo Piccioli, nevěsta několikrát jela přímo do jejich římské centrály a naopak designéři i švadleny jeli na zkoušku až do USA. Hlavní švadlena pak byla přítomna i během velkého dne, aby bylo vše dokonalé.

Svatba Brooklyna Beckhama
Foto German Larkin

Klasicky střižený pouzdrový model s úzkou sukní, středně silnými ramínky a hranatým výstřihem oslnil svým minimalismem, který dozdobila jen luxusní francouzská krajka rukaviček. Dominantním prvkem byla dlouhá vlečka a krajkou zdobený závoj spadající až na zem.

Okouzlující šaty doplnily bělostné saténové střevíce na vysoké platformě a v ruce nesla nevěsta jednoduchou kytičku bílých orchidejí.

Look byl inspirovaný supermodelkami 90. let, takže pokud vám účes s pěšinkou uprostřed a prameny rámujícími tvář připomněl ikonickou vlasovou úpravu Claudie Schiffer, jste na správné stopě.

Stejně tak make-up byl poctou této supermodelce. Minimalistické líčení podtrhovalo přirozeně jemné rysy, vždy efektní kočičí linky a zvýrazněné řasy přinesly žádoucí akcent pod svatebním závojem.

Svatba Brooklyn Beckham a Nicola Peltz
Foto German Larkin
Svatba Brooklyn Beckham a Nicola Peltz
Foto German Larkin

Elegantní ženich i ostatní Beckhamové

Brooklyn Beckham byl ve svůj svatební den ztělesněním elegance a stylu. Oblékla ho značka Dior, stejně jako jeho bratry a otce.

Ženich měl černý smoking, bílou košili s dekorativními knoflíky, krk zdobil bílý motýlek, zatímco ostatní Beckhamovic muži měli motýlky černé. Na nohou měl lesklé černé polobotky typu derby. Pozornost upoutal také diamanty posázený řetěz, kterým Brooklyn doplnil svůj svatební vzhled. Řetěz je dárek od jeho nových tchánů a měl ho i na slavnostní předsvatební večeři. Jak lépe vyjádřit vzájemnou harmonii s novými příbuznými, že?

Svatba Brooklyna Beckhama a Nicoly Peltz
Foto German Larkin

Okouzlující maminky v krásných modelech

Ačkoliv maminky snoubenců obvykle nebývají v centru dění, když jsou jimi bývalá Spice Girl a současná designérka a módní ikona Victoria Beckham na straně ženicha a bývalá modelka Claudia Heffner na straně nevěsty, oči celého světa se nevyhnutelně obrátí i k nim.

Claudia Heffner okouzlila v na míru navržené róbě Versace v královsky modré barvě. Střih podtrhl stále bezchybnou postavu modelky a vše doladily nákladné šperky.

Svatba Brooklyn Beckham a Nicola Peltz
Foto German Larkin

Victoria Beckham vynesla pochopitelně vlastní model, nenuceně elegantní slip dress ve stříbřitě šedé barvě. Inspirací jí byly odlesky měsíce na hladině oceánu, stylově pak 90. léta, která vévodila módní stylizaci této krásné svatby. Na zakázku vyvinutý materiál vypadal doslova jako tekutý kov a doplnila ho luxusní francouzská krajka.

Svatba Brooklyn Beckham a Nicola Peltz
Foto German Larkin

Fotografie: Vogue.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close