Obří květiny rozzáří vaši svatební výzdobu. Romantické i elegantní kreace vytvoří Elena Fleurs

Svatební výzdoba může být tím, co vaše svatební hosty dostane do kolen. Co odliší vaši svatbu od jiných. A co jí dodá vaši vysněnou atmosféru. Svíčky, klícky či přírodniny jsou fajn, ale možná chcete něco skutečně originálního. Co takhle obří květiny z izolonu od Elena Fleurs?

Květinová výzdoba je svatební klasikou. Obojí k sobě nerozlučně patří. Ale zatímco živé květiny mohou zvadnout a pro opravdu dechberoucí aranžmá jich spotřebujete obří množství, zcela jiné možnosti nabízejí umělé květy.

Nemáme samozřejmě na mysli plastikové snítky z tržnic, ale skutečně elegantní, realisticky vypadající květy vysoké kvality a estetické úrovně, které se v zahraničí stále častěji prosazují jako svatební dekorace.

Výhody umělých květin:

  • nikdy neuvadnou
  • obejdete se bez vody či aranžovací hmoty
  • můžete z nich vytvořit komplikovanější aranžmá
  • dají se použít na mnoho způsobů
  • vypadají úchvatně

Nový materiál zaručí dokonalý vzhled i vlastnosti

Obří květiny mohou být vytvořeny z různých materiálů, velmi zajímavou volbou je relativní novinka – izolon 500. „Je to měkký syntetický materiál, který se vyrábí napěňováním polyetylenu. Je ekologicky bezpečný, netoxický a nehořlavý. Je bez zápachu, voděodolný, trvanlivý a vypadá krásně. Dobře se aranžuje, protože je lehký, takže dekorace připevníte snadno kamkoliv. Nemusí se ho bát ani alergici, protože je hypoalergenní,“ vysvětluje výhody tohoto materiálu Elena Housková, majitelka a kreativní duše salonu Elena Fleurs.

Firma se zaměřuje speciálně na obří květinové dekorace a tím je skutečně jedinečná. Díky speciálnímu zaměření na tuto oblast výzdoby nabízí ty nejžhavější novinky v oblasti materiálů i designových trendů.

A také široké spektrum služeb:

  • výroba květinových dekorací na zakázku přesně podle vašich přání
  • prodej dekoračních květin
  • pronájem těchto ozdobných produktů
  • návrh celkového designu svatební výzdoby

„Možnosti dekoračního využití našich produktů jsou nekonečné. Pokud se vám naše výrobky líbí, ale nevíte si rady, rádi vám navrhneme celkový design. Zdobíme nejen svatby, ale i obchodní centra, výlohy obchodů, interiéry hotelů apod., velkými květy prostě žijeme,“ líčí Elena Housková.

Nádhernou květovou výzdobu můžete mít i vy

Pokud se vám představa elegantní květinové dekorace líbí, kontaktujte firmu a domluvte se, jak budete dále postupovat. Kontakty najdete na konci tohoto článku, a kdybyste se k nim chtěli vrátit později, doporučujeme mobilní aplikaci Bride Advisor, kde Elena Fleurs snadno najdete mezi dodavateli. Že se vám líbí, to si můžete v aplikaci také poznamenat, abyste na tento tip nezapomněli.

Květiny mají obvykle rozměr od 30 cm do 1 m. Nejvíc žádané jsou růže, pivoňky a pryskyřníky. Na míru vám ale vyrobí v podstatě jakýkoliv květ.

Stačí navštívit web, vybrat si z katalogu nebo se domluvit na individuálním řešení.

Stylová inspirace pro milovníky izolonových květů

Obří květiny budou krásnou výzdobou vašeho obřadního místa, třeba jako součást slavobrány.

Vyniknou také jako výzdoba svatební tabule, v menším provedení pak ozdobí například jmenovky či ubrousky. 

Krásně odekorují sladký bar. Zkuste je barevně a stylově sjednotit s výzdobou svatebního dortu.

Fotokoutek doplní krásné aranžmá nebo rovnou celá květinová fotostěna!

Magickou atmosféru dotvoří i květinové lampičky.

Barvy vybírejte podle převažujících odstínů vaší svatby (buď tón v tónu nebo kontrastní). Co říkáte na zlatobílou kombinaci? Druhy květin pak také podle svatebního stylu – romantický nebo elegantní si žádá jiné květy.

Kontakty

Tady máte pěkně na jednom místě všechny potřebné kontakty, stačí se ozvat a domluvit si schůzku:

 

Zdroj fotografií: Elena Fleurs, foto Naďa Rehová

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close