Kompletní průvodce trendy barvami pro léto 2021

Svatební barvy pro léto 2021, Letní svatební barvy 2021

Léto se blíží mílovými kroky. Pokud hledáte barevnou inspiraci na letní svatby, tak tady vám ji právě přinášíme. Kterou kombinaci zvolíte?

Letní svatební barvy, barvy pro letní svatbu, barevné kombinace pro letní svatbu
Townandcountrymag.com, foto Mademioselle Fiona

Pokud jde o plánování svatby, musíte mít jasno, kde se bude svatba konat a v jakém stylu byste si ji přáli mít. Výběr svatebních barev je úkol, který je důležitější, než si možná myslíte, protože na vámi vybraném barevném motivu bude postaveno několik dalších detailů.

Od výběru místa konání přes šaty pro družičky až po ubrusy a pozvánky – včasný výběr barevného motivu svatby je zásadním krokem k tomu, aby zbytek vašeho plánovacího procesu proběhl hladce. S plnou duhou možností váš výběr svatebních barevných kombinací v podstatě nemá limity, ale abychom vám pomohli vyladit některé z nejlepších kombinací pro každou sezónu, sestavili jsme tohoto užitečného průvodce s ohledem na oblíbené barvy a kombinace letošní letní sezóny.

Jarní a letní svatební barvy 2021

Díky teplým teplotám a slunečnému počasí vypadá v létě téměř každá barva skvěle. A ty nejlepší barvy pro letní svatbu odrážejí vše, co se nám na této sezóně nejvíce líbí, od světlých a vzdušných modrých až po odvážné růžové a zelené. Letní svatby zkrátka mají tolik skvělých možností, pokud jde o barvy svatebních motivů!

Žlutá, tmavě modrá a břidlicově šedá


Tato barevná kombinace je ideální pro klasickou venkovní svatbu ozdobenou žlutými kyticemi, námořnicky modrými šaty pro družičky a elegantními ubrusy v neutrální šedé. Pokud milujete toto barevné téma a rozhodnete se pro něj, gratulujeme, je to skvělá volba, protože funguje dobře s různými místy – s vinicemi a venkovskými prostory, stejně jako s historickým sídlem. Jedním z hlavních důvodů, proč je toto barevné téma tak velkým hitem, je to, že jak družičky, tak i mládenci vypadají skvěle v námořnických šatech a oblecích s přidanými detaily ve žluté nebo šedé barvě.

Při práci s tímto barevným motivem se poraďte s floristkou, právě květiny v této kombinace dokonale vyniknou. Do výběru květin zařaďte žluté růže, slunečnice, narcisy nebo gerbery. K těmto květinám se budou hodit elegantní vázy a stuhy v tmavě modré nebo břidlicově šedé.

Teplý, zářivý a pozitivní – to je vzhled a dojem, kterého s tímto hezkým barevným motivem dosáhnete.

Jemně růžová, chrpově modrá, fialová

Pokud hledáte klidný a vkusný barevný motiv pro vaši letní svatbu, je tato varianta právě pro vás. Směs jemné květové růžové, chrpově modré a fialové vytváří příjemnou zahradní atmosféru a perfektně funguje pro odpolední akci. Pokud uvažujete o místech, jako je botanická zahrada, park nebo historické panství, toto barevné schéma budete chtít zvážit. Zatímco světlá růžová a fialová dodávají jemný pocit, chrpově modrá tuto kombinaci oživuje. 

Květy růže, hortenzie a orchideje jsou pro tento barevný motiv zásadní květiny. A představte si splývavé šaty pro družičky – v růžové, chrpové nebo fialové – anebo rovnou v ladící kombinaci všech tří odstínů.

Lesní zelená, bílá a zlatá

Pokud chcete do svého velkého dne vnést motiv inspirovaný přírodou, ale chcete to udělat co nejelegantnějším způsobem, vsaďte na důvěryhodnou trojici lesní zelená, klasická bílá a zlatá. Svatební místa, jako je stodola a farma, fungují s tímto barevným motivem obzvláště dobře, protože podtrhuje přirozené prostředí těchto oblastí. Ale současně přináší luxusní elegantní vzhled, který chcete ve svůj svatební den. 

Dlouhé dřevěné stoly se záplavou zeleně, zlatými vázami a svícny doplněné bílými ubrusy pomáhají, aby místo vypadalo slavnostně a dodalo prostoru lehký a vzdušný pocit. S touto barevnou kombinací bude i rustikální nebo přírodní styl neuvěřitelně elegantní.

Mátově zelená, broskvová a melounová

Pozitivní, živá a perfektní pro svatbu na pláži nebo na zahradní slavnosti. Tato barevná kombinace zkrátka ideálně vystihuje letní zábavu. Chcete-li využít plný rozsah této barevné palety, představte si mátově zelené šaty pro družičky ladící s krásnými broskvově oranžovými kyticemi ovázanými melounově červenou stuhou. Na této svatební barevné kombinaci je něco, co nám připomíná krásné květiny a staré zelené mořské sklo, což z ní dělá nejdokonalejší svatební barvy pro letní měsíce.

Zdroj: Weddingforward.com, úvodní fotografie Jenn Emerling Weddings na Brides.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close