Hermione de Paula na výletě do měsíční zahrady. Tak vypadá svatební kolekce pro rok 2023

Hermione de Paula 2023

Představujete si svoje svatební šaty jako utkané z měsíčního svitu, ozdobené třpytivými hvězdami a noční rosou? Tak si dobře prohlédněte kolekci Hermione de Pauly nazvanou Lunar Garden a zjistíte, že jejím prostřednictvím se vám tento sen splní.

Hermione de Paula 2023

Britskou návrhářku Hermione de Paulu proslavily její neuvěřitelně romantické modely, zásadně zdobené jemnou výšivkou s květinovými motivy a rafinovanými originálními detaily. Desigérka se nebojí použít ve svatební módě ani odvážné barvy, do modelů vkládá ženskou jemnost a snovou éteričnost. Ale také perfektní střihy a dokonalou krejčovinu. Balancuje moderní a nadčasové, přírodní a nadpozemské, romantické a sexy.

Víte, že Hermione de Paula pochází z prominentní rodiny plné umělců? Například její prateta Lady Helena Webb byla ve 30. letech jednou z prvních módních ilustrátorek Vogue.

Není proto divu, že má vytříbený vkus, inspiruje se uměním a uměleckým řemeslem a spokojí se ve své práci jen s tím nejlepším. Stejně jako v kolekci pro rok 2023.

Zahrada plná měsíční záře

Romantická kolekce Lunar Garden se nese plně v duchu stylu tohoto módního domu. Prostřednictvím jednotlivých modelů se snaží vystihnout krásu měsíční záře, moře a hvězd. Je plná přírodní harmonie, která vládne za měsíční noci a vyplňuje nekonečnou oblohu plnou hvězd a souhvězdí, tajuplné zahrady i oceánské hlubiny. A takovou harmonii pak může pocítit i nevěsta ve svůj svatební den, který si tak užije s pocitem radostné vyrovnanosti.

Kolekce přináší opět hojné výšivky, korálkové aplikace, moderní siluety. Pracuje s vrstvením, transparentními plochami, odhalenou pokožkou. V barvách vládne přírodní bílá, blush, nude, růžová, objevují se také barevné květinové potisky. Základní modely obohacuje množství doplňků, takže jsou velmi variabilní. Od svrchních sukní a odepínacích vleček, přes rukávy, rukavice a bolerka, až po náhrdelníky, závoje, kabelky či dokonce podvazky, na výběr máte mnoho pomůcek pro to, aby váš vzhled byl v každém okamžiku svatebního dne jiný a jedinečný. Záleží jen na vás, jak vše nakombinujete.

Procházka lunární nocí

Aperiophile

Hermione de Paula 2023

Model v jednoduché pouzdrové siluetě s vlečkou a odhalenými zády úspěšně kombinuje krajku s hladkou látkou. Eleganci ještě zvýší přídavné krajkové rukávy nabrané do manžety.

Hermione de Paula 2023

Xylocartophile

Hermione de Paula 2023

Rozverné minišatičky pro odvážné nevěsty či na svatební afterparty zdobí na nude podkladu barevná výšivka listů monstery, které lemují bílé perličky. Vršek bez ramínek přiznává strukturu korzetu a suknička střižená do písmene A dodává hravost.

Arenophile

Hermione de Paula 2023

Do meruňkova tónovaný model v úzké nenucené siluetě a s odepínacími širokými ramínky je v horní části bohatě vyšívaný motivy podmořského světa a zdobený barevnými kameny. Doplnit ho můžete připínacími motýly, motýlkovým chokerem, ladícími rukavicemi, kabelkou i závojem.

Selenophile

Hermione de Paula 2023

Úzké pouzdrové šaty jsou plné okouzlujících detailů. Mírně průsvitný blush podklad zdobí spousta drobných výšivek s motivy květin a souhvězdí, ale také 3D korálkové prvky a řetízky. Šaty tak vytvářejí v pohybu dynamický dojem. Pro ještě slavnostnější efekt je lze doplnit svrchní sukní s vlečkou či ladícími rukavičkami.

Umbraphile

Hermione de Paula 2023

Vyšité listy a drobné perličky zdobí tento postavu kopírující model v jemné blush barvě, s transparentním efektem. Krásný je korzetový živůtek a zejména odnímatelná vlečka v kovové modři, také posetá perličkami.

Cymophile

Hermione de Paula 2023

Extrémně romanticky působí šaty klasického plesového střihu s korzetovým živůtkem bez ramínek. Barvu vnáší rostlinný potisk, texturu zase krajkové lemování výstřihu a wow efekt asymetrická bílá drapérie sepnutá motýlkovou broží.

Pteridomania

Hermione de Paula 2023

Čistě působící šaty ozvláštňuje rostlinný motiv, opět doplněný perličkovou výšivkou. Zcela hladký korzetový živůtek bez ramínek doplňuje do áčka se rozšiřující sukně a jemný perličkový pásek.

Astrophile

Hermione de Paula 2023

Krajkový model nabízí spoustu prostoru pro transparentnost a vrstvení. Střih mořské panny koresponduje s mořskou částí tématu, ve spodní části vytváří sukně efekt mořské pěny. Úžasná je bohatá výšivka rostlin, motýlů, souhvězdí a hvězd, doplněná ještě o visící korálkové řetízky. K šatům se hodí volitelné nabrané rukávy.

Philophile

Hermione de Paula 2023

Velmi hustá výšivka s korálky na pleťovém tylu dominuje dalšímu modelu. Na korzetový top se srdíčkovým živůtkem navazuje sukně s vysokým rozparkem a dlouhou vyšívanou vlečkou s dekorací v podobě 3D motýlů.

Dendrophile

Hermione de Paula 2023

Šaty výrazně pracují s kontrastem – cudný lodičkový výstřih vpředu vs. hluboké vykrojení zad, hustě pošitý živůtek vs. průhledná sukně. Hlavním motivem výšivky jsou zde, jak jinak, listy dřevin.

Crystallophile

Hermione de Paula 2023

Model s růžovým ombré efektem sází na korzetový živůtek bez ramínek, zvýrazněný pas a úzkou, od kolen se lehce rozšiřující sukni. Hustá výšivka s malých korálků se nádherně třpytí. Variací jsou odnímatelné 3D aplikace motýlů nebo bolerko.

Thalasspohile

Hermione de Paula 2023

V šatech s průsvitnou sukní zdobenou korálkovou výšivkou s mořskými motivy si budete připadat jako bohyně Afrodíté vystupující z mořské pěny. Zaujme netradiční řešení zad a také bohatá odepínací svrchní sukně, s níž získá model úplně novou tvář. Navléknout můžete také ladící rukavičky.

Hadophile

Hermione de Paula 2023

Romantický blush model upoutá zajímavě rozmístěnou výšivkou květin a nočních motýlů. Velmi pohodlný je střih – korzetový živůtek s rovným výstřihem a rovná, neokázalá sukně. Pro skutečnou vílu.

Lepiodopterist

Hermione de Paula 2023

Téma motýlů se drží i na dalších šatech ve výraznější meruňkové barvě. Mírně extravagantní korzetový živůtek sahající až na boky překrývá vrstvená tylová sukně zdobená motýly zavěšenými na korálkových šňůrách. Tento neobvyklý prvek posiluje hravost modelu a dodává mu dynamiku.

Nephophile

Hermione de Paula 2023

Atraktivní top můžete vynést s šortkami i dlouhou sukní. Asymetrické řešení živůtku na jedno rameno hezky ladí s volánem a dramatickou mašlí s cípem spadajícím téměř až k zemi. Vršek podle libosti doplňte krajkovými mikrošortkami či dlouhou sukní s vlečkou. Originální je růžová barva s rostlinným potiskem i spojení hedvábné organzy s krajkou.

Chorophile

Hermione de Paula 2023

Zase něco pro nekonvenční nevěsty, kterým nevadí ukázat trochu holé kůže. Šatičky vypadají jako sešité z jednotlivých lístků ozářených měsíčním světlem a pokrytých rosou.

Kosmikophile

Hermione de Paula 2023

Průsvitný živůtek s dlouhým rukávem, kde cudnost nevěsty chrání jen strategicky umístěná výšivka, doplňuje bohatá sukně. Hlavním motivem je opět fauna a flóra podmořského světa.

Limnophile

Hermione de Paula 2023

Tubové šaty s korzetovým vrškem jsou naprosto úžasné díky potisku podmořských rostlin a živočichů s perlovým zdobením, elegantní siluetě a dramaticky dlouhé vlečce, kterou můžete připnout v pase.

Nemophile

Hermione de Paula 2023

Úzká silueta, tělová barva, vysoký rozparek, menší vlečka, žádná ramínka. Tento klasický, jednoduchý základ je pomocí perel rozdělen na bloky, v nichž se skví nápadná trojrozměrná výšivka rostlin a motýlů.

Opacarophile

Hermione de Paula 2023

V těchto šatech se zaručeně budete cítit jako princezna. Plesová róba má odnímatelné, výrazně nabrané rukávy s velkou manžetou a v pase připnutou svrchní sukni s vlečkou, což jsou prvky, které jí dodávají aristokratický ráz. Romantiku ještě podtrhuje růžová barva a květinový potisk.

Zdroj fotografií: Hermionedepaula.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close