Svatební šaty od Hany Binarové. Nechte si ušít originální model na míru nebo vybírejte z autorské kolekce

Svatební šaty. Půjčené nebo svoje? A když svoje, pak koupené, nebo ušité na míru? Dilemat, která musí budoucí nevěsta ohledně šatů řešit, je nekonečně mnoho. Snažíme se vám v rozhodování pomoci aspoň tím, že sledujeme nabídku tuzemských půjčoven i návrhářů svatebních šatů. Dnes naše oko padlo na Hanu Binarovou z Ostravy.

Hana Binarová se oděvní tvorbě a svatebním i společenským šatům věnuje už 30 let. Máte tedy jistotu, že řemeslo zvládá bravurně. Sleduje ale také aktuální trendy, což potvrdí jediný pohled na její modely. Nabízí modelové svatební šaty, které si u ní můžete rovnou zakoupit a pouze nechat upravit na svoji postavu, nebo vám vymyslí a ušije šaty podle vaší fantazie.

Šaty pro nevěstu na míru

Pokud se rozhodnete nechat si šaty ušít na zakázku, budete se muset nejdříve domluvit na první schůzku, kde společně vymyslíte, jak by měly šaty vypadat, poměříte se atd. Následují nejčastěji 3 zkoušky, kde šaty postupně vznikají švadleně pod rukama a vám před očima.

TIP: Na zkoušky doporučujeme nosit boty a prádlo, jaké budete mít na svatbě na sobě – nebo aspoň stejnou výšku podpatku a typ podprsenky. To aby ve výsledku nikde nic nevykukovalo a a nešlapala jste si na sukni.

Šaty si zde ostatně můžete nechat ušít nejen vy, jako nevěsta, ale i vaše družičky i maminky svatby. A k modelu si můžete nechat dotvořit také taštičku na nezbytnosti, podvazek či polštářek pod snubní prstýnky.

Hanka 2019

Nejste si jistá, jaký model vlastně chcete? Společně s Hanou Binarovou vše proberete a najdete, co se vám bude líbit, nebo se můžete inspirovat aktuální minikolekcí pro rok 2019. Najdete tam vše, co současné nevěsty chtějí. Krajku, hru s průsvity, minimalistické linie i odhalená záda. Bělostnou barvu, zářivé odlesky i barevné mrknutí.

Pokud byste si modely rádi nejdříve prohlédli, ale přímo do ateliéru to je pro vás daleko, zkuste např. navštívit některý ze svatebních veletrhů nebo jiných akcí, na kterých se paní Hana představuje.

Můžete ji také navštívit v salonu na adrese Přívozská 3, Ostrava, kde jsou některé autorské modely, jak svatebních, tak i společenských šatů, přímo ke koupi. Pokud budete chtít konzultovat zakázkové svatební šaty, předem se objednejte, ať má na vás designérka čas. Stačí zavolat na číslo 605 336 618 nebo napsat e-mail na adresu hanka.binarova@gmail.com.

Další podrobnosti najdete na webu hana-binarova.webnode.cz a také na Facebooku.

 

Zdroj: Hana-binarova.webnode.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close