Svatební agentura a zároveň e-shop s krásnými svatebními sklenicemi? To je Merry Berry

Nemůžete najít svatební agenturu, jež vám ušetří nějaký ten čas tím, že zároveň prodává i některé věci, které se vám ve váš den budou hodit? V tom případě jste na správném místě. Dnes si totiž řekneme o svatební agentuře Merry Berry. Mezi její specializace kromě práce svatební agentury patří i prodej svatebních dekorací, kytic a hlavně – originálně zdobených svatebních sklenic, které mohou sloužit nejen jako dar novomanželům, ale i některým hostům.

Kdo jsou Merry Berry?

Tak, jako je tomu i u některých jiných služeb, i za vznikem svatební agentury a e-shopu Merry Berry stojí manželský pár, který se rozhodl po své svatbě založit firmu v oblasti, která je zajímala. Za celým nápadem stojí usměvavá Petra a její muž Jan, na projektu mají oba svoji vlastní roli. Petra v agentuře pracuje spíše jako ta „kreativnější“ osoba, nebojácná v realizacích rozličných nápadů. Jan je zase ten, co se stará o vedení firmy a o to, aby vše šlapalo tak, jak má. Oba jsou zastánci toho, že hodně snoubenců odmítá služeb svatební agentury, protože mají strach, že se budou muset vzdát svých ideí. Ale není tomu tak. Cílem svatebních agentur by mělo být zrealizování svatby podle vašeho přání.

Jaké služby nabízí?

Svatební agentura a e-shop Merry Berry je velmi všestranná. Kromě plánování svateb se specializuje i na samotnou koordinaci (od ověřených koordinátorů), výzdobu vaší svatby, květiny, ale vlastní i e-shop s půjčovnou. A jelikož je toho opravdu dost, byla by škoda, neříct si o nabízených službách o trochu víc.

 

Plánování svatby

Plánování svatebního dne je pro někoho věc, kterou si pořádně užijí, pro někoho nepříjemná povinnost, jež vede k jednomu z nejkrásnějších dní našeho života. Agentura se specializuje na plánování svateb v Plzni a jejím blízkém okolí. Agentura vám pomůže se vším, co je třeba zařídit k tomu, aby vše proběhlo hladce. Vše začíná domluvou místa na obřad, ale i svatební hostinu – oslavu. Podle toho se odvíjí to, jakého dodavatele bude agentura zajišťovat – aby byl volný pro váš termín. Vše se důkladně naplánuje a získáte i hrubý svatební rozpočet. Poté přichází na řadu koordinátor, jehož náplní je to, aby se v den vaší svatby nic nepokazilo. Můžete využít jak kompletních služeb agentury, tak jen ty částečné, kdy si můžete sami zvolit, jaké věci si chcete obstarat vy sami. (Což je podle nás skvělé pro nevěsty, toužící po něčem, na čem se budou podílet ony samy.)

Svatební výzdoba

I shánění svatební výzdoby a její rozložení může být někdy docela oříšek. Právě proto je vhodná i služba svatební výzdoby. Agentura nabízí k zapůjčení různé ručně! vyráběné svatební dekorace, navíc za poměrně nízké částky. Mezi dekorace, na něž je Petra hrdá, patří hlavně stěna z papírových květin nebo stěna se srdcem z příze. K dostání je i nazdobení svatby v některém z nejznámějších stylů – glamour, vintage, rustikální nebo provence. Nechybí ani výroba svatební kytice, šperků z květin nebo svatební výzdoba na auto.


Svatební kytice

Svatbu bez květin si už nikdo neumí představit. A to ví i agentura, která zaměstnává zkušené floristy, pro něž nebude problém, vytvořit vám na míru jakoukoliv svatební kytici, kytici pro družičky, kytici pro maminky, korsáž pro ženicha, korsáž pro hosty, kytici na auto, myrty, ale ani kompletní květinovou výzdobu, kdy bude vše navzájem ladit. Pro představu – svatební kytice je zde k dostání již od 700 Kč, pro maminky již od 400 Kč.

Koordinace

Koordinátor je jako stín, který nevidíme, protože pořád někde pobíhá a stará se o to, aby se nikde nic nezaseklo. Koordinátor není pracovník agentury, tudíž agentura z jeho práce nemá provizi, platíte pouze jemu.

E-shop? Co v něm najdeme?

Když jsme zjistili, že agentura vlastní i e-shop, byli jsme potěšeni. O to víc, když jsme zjistili, že jde primárně o krásně zdobené svatební sklenice. Tyto sklenice mohou posloužit jako dárek novomanželům, ale i svědkům, apod. Některé jsou více decentní, jiné zdobené. Nyní nám zbývá, ukázat vám některé z nich.

Agenturu najdete na několika místech (na více, protože je na soc. sítích opravdu aktivní): Webové stránky, E-shop na Fleru, Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, ale i na emailu – info@merryberry.eu

 

Zdroj: Merry Berry

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close