Postavte svatbu na detailech. Svatební propriety dodají praktické drobnosti pro dokonalou oslavu

Základem pro každou svatební oslavu je pochopitelně dostatek jídla a pití. Ale pak je tu spousta detailů, které to vše povznesou a pomohou vaši svatbu odlišit. Chytře vybrané drobnosti svatebním hostům zajistí pohodlí, krásný zážitek i praktickou vzpomínku. Své o tom ví Štěpánka Čechová, která dodává Svatební propriety.

Různé praktické a hezké doplňky ukážou, že o své hosty pečujete a záleží vám na jejich pohodě, což každý ocení. Když tyto maličkosti současně přispějí k vybudování jednotného stylu vaší svatby a ještě poslouží jako užitečný osobní svatební suvenýr, je to bonus navíc.

Skvělé mohou být třeba plédy v chladných dnech, trepky pro bolavé nohy, polštářky pro pohodlnější posezení, ale také ekologická brčka na pití nebo vějíře pro horké počasí.

Když je ještě k tomu máte označené vašimi jmény, hosté si je mohou odnést domů místo různých zbytečností. Brčko nebo vějíř mohou použít kdykoliv po vaší svatbě a vždy si přitom vzpomenout, jak jim bylo na vaší oslavě hezky.

Štěpánka Čechová dodává pod značkou Svatební propriety právě takové nápadité drobnosti. Zatím jsou to brčka a vějíře, které si můžete nechat popsat nebo ozdobit gravírováním podle vašeho gusta, a chystá se toho ještě mnohem víc. O tom všem jsme se s ní pobavili a rozhovor vám právě přinášíme.

Praktické i estetické doplňky pro skvělý styl

Sázíte na různé praktické svatební drobnosti. V čem je jejich síla?

Říká se, že svatebčané musí mít pořád co pít a jíst, budou na svatbě spokojení. Já razím myšlenku, že pokud budou snoubenci navíc myslet i na pohodlí hostů, je to přesně ten krůček navíc, aby jejich svatba byla nadprůměrným zážitkem.

V čem je výhoda vašich brček?

Kromě personalizace bych na našich brčkách vyzdvihla hlavně fakt, že jsou vyrobena z opracovaného bambusu. Ve společnosti poslední dobou rezonuje tématika ekologie a zákazu jednorázových plastů, mimo jiné i brček, a ta naše z bambusu jsou jejich perfektní alternativou pro ty z nás, kdo si nedokáží představit Aperol nebo domácí limonádu bez brčka. Navíc jsou při správném používání vhodná pro opakované použití, takže si je hosté odnesou domů jako vzpomínku na svatbu. Vlastně se tak svatebčané mohou nepřímo postarat o menší ekologickou osvětu.

A mají i další praktické vlastnosti.

Možnost opakovaného použití je jen jednou z mnoha výhod oproti jiným alternativám. Bambusová brčka například neobsahují žádná lepidla ani jiné chemikálie, nerozmáčí se, nehrozí poškození zubní skloviny a jsou v podstatě nerozbitná.

Proč si pořídit vějíře?

Vějíře nabízíme nevěstám hlavně pro svatby v letních měsících, kde v posledních letech zažíváme víc a víc až nesnesitelně horkých dní. Jen si představte maminky a tetičky netrpělivě čekající na začátek obřadu na rozpáleném paloučku bez jediného závanu větru. Navíc vějíře i na svatebních fotografiích vypadají skvěle. Začínali jsme s čistě bílými, ale v sortimentu už máme i některé z oblíbených barev jako je růžová, lila nebo světle modrá, takže si nevěsta může opravdu pohrát a vějíře sladit se zbytkem svatby.

Další věci chystáte, povíte nám víc?

V rozšiřování nabídky personalizovaných svatebních doplňků určitě budu pokračovat. Konkrétní chystané novinky v nabídce prozatím nechám obestřené tajemstvím, ale mohu prozradit, že se bude jednat o předměty, které během svatebního dne opět dobře poslouží svatebním hostům.

Poznejte Svatební propriety

Jak postupovat, když si chceme objednat brčka nebo vějíře s gravírováním?

Prvním krokem je spojit se s námi třeba e-mailem nebo prostřednictvím kontaktního formuláře na našem webu s konkrétní představou personalizace. Odtud vás provedeme celou objednávkou – nejprve společně doladíme grafickou stránku, tedy hlavně font.

Kromě základní nabídky se v některých případech věnujeme také sladění fontu se svatebními tiskovinami, dokonce i v případě, kdy snoubenci neznají jejich název. Přidat umíme i drobné piktogramy jako třeba srdíčka nebo hrdličky, už jsme se setkali i s tím, že nám snoubenci zaslali své vlastní originální svatební logo.

Naši snoubenci nikdy nekupují zajíce v pytli, vždy jim zasíláme vzorky na fotografiích ke schválení.

Jak jste se k této oblasti podnikání dostala?

K podnikání v oblasti svatebních doplňků jsem dospěla vlastně přirozenou cestou. Chystám vlastní svatbu, a proto, že jsem trochu puntičkář a toužím ji mít vyladěnou do posledního detailu, hledala jsem originální doplňky, které by byly praktické a zároveň hezké na pohled. Prostě něco, kde si hosté řeknou „Fíha, tak ti to mají fakt promyšlené.“ Zároveň jsem ve stejné době začínala podnikatelsky experimentovat v oblasti ekologických brček. Poslední dílek skládačky už byl jen nápad na propojení těchto dvou okolností a první „svatební brčko“ tak vzniklo právě pro moje vlastní potřeby. A v této oblasti kolem svateb se mi už zalíbilo…

Věnujete se mimo jiné originálním doplňkům na pití. Jaký drink je váš nejoblíbenější a co podle vašich tipů bude hitem v nadcházející sezóně?
Mým nejoblíbenějším drinkem je určitě Hugo Spritz, bezinková obměna AperolSpritzu, který byl hitem několik posledních let. Myslím, že ten se i letos udrží na žebříčku oblíbenosti vysoko.

Kontakty

Pokud jste hledali něco, co celou svatební koncepci dotáhne, a právě jste našli, tak neváhejte a drobnosti si objednejte. Kontaktujte je na webu Svatebnipropriety.cz nebo e-mailem soseycz@gmail.com. Informace a novinky najdete také na Facebooku a Instagramu.

Pokud zatím jen plánujete, nezapomeňte si Svatební propriety poznamenat. Třeba do mobilní aplikace Bride Advisor, která vám je připomene, až bude čas tyto drobnosti objednávat.

 

Zdroj fotografií: Svatební propriety, úvodní foto Greenweddingshoes.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close