Svatební klenot pro rok 2020 z dílny Vivienne Westwood se pyšní alternativním hedvábím Peace a veganskými tkaninami

Vivienne Westwood svatební šaty 2020

Vivienne Westwood není třeba představovat. Královna neobvyklých a provokativních nápadů své svatební kolekce miluje. Jaká je ta pro letošní zimu?

Vivienne Westwood

Polo-couturní svatební kolekce Vivienne Westwood pro zimu 2020 představuje jedenáct stylů, které jsou k dispozici v různých luxusních látkách a tiscích, mimo jiné i z alternativní hedvábné a veganské tkaniny Peace.

Zakázkové svatební šaty Vivienne Westwood jsou vytvořeny speciálně pro každou nevěstu z výběru sezónních látek a siluet. 

Polo-couturní povaha kolekce zajišťuje, že každá róba, vycházející z kolekce pro danou sezónu, je odborně přizpůsobena postavě a potřebám každé nevěsty vysoce kvalifikovanou londýnskou couturierkou salonu Vivienne Westwood.

Vivienne Westwood

Pořiďte si svatební šaty Vivienne Westwood online

Asi i s ohledem na výzvy, které přináší současná Covid doba, nyní poprvé nabízí Vivienne Westwood na míru přizpůsobenou individuální couture tvorbu na základě schůzky zrealizované digitálně.

Odborní návrháři společnosti Westwood virtuálně uvítají svatební a couture klienty v on-line showroomu, což skýtá možnost spojit se s klienty po celém světě bez nutnosti cestování.

Pro každého zákazníka budou sestaveny návrhy na míru s přihlédnutím k povaze jejich svatby, osobním preferencím siluet a stylů a potřebě úprav. Prostřednictvím nového procesu budou měření prováděna digitálně a vzorky tkanin zasílány klientům přímo domů.

Poznejte modely pro zimu 2020

Vybírat můžete z mnoha siluet a luxusních látek, které nenechají chladnou žádnou nevěstu. Tady jsou nejkrásnější modely.

Minerva

Vivienne Westwood  svatební šaty 2020
Minerva

Minerva jsou šaty s hlubokým výstřihem, které vytvářejí smyslnou siluetu. Tato nekorzetová róba halí celou postavu do těžkého hedvábného saténu, od krouceného asymetrického výstřihu po vlečku za nevěstou. Jsou to prostě ideální šaty pro svatbu na pláži. K dispozici jsou také v provedení z hedvábné tkaniny Peace. 

Jantar

Vivienne Westwood  svatební šaty 2020
Jantar

Tyto šaty kombinují strukturovanou linii ramen s pocitem uvolněného řeckého roucha a vytvářejí jemnou romantickou svatební siluetu. Luxusní látka je na ramenou nabraná, pokračuje pak dolů měkkými a bezešvými liniemi, zakončenými vlečkou. K dispozici je s rukávy nebo bez nich, v délce midi nebo dlouhé sukně a s možností tvorby z hedvábí Peace nebo veganské tkaniny.

Cocotte

Long Cocotte
Long Cocotte

Kultovní Cocotte je model s jasnou historickou inspirací. Korzet a výstřih odrážejí dámskou módu vyšší společnosti 18. století, typický je i rukáv svěšený z ramen, jímž róba zase připomíná starověké řecké sochy. 

V koktejlové délce Short Cocotte je model k dispozici z hedvábné tkaniny Peace. V délce midi a po zem – Long Cocotte – můžete mít šaty i z hedvábného saténu, hedvábné cady nebo ve dvou sezónních látkách s potiskem růží. 

Short Cocotte

Delicate Drape

Delicate Drape

Šaty Delicate Drape, které se poprvé objevily už v kolekci Gold Label pro jaro/léto 2007 I am Expensiv, jsou ultra-ženskou siluetou. Hladké plynulé linie, které se vlní a tancují po celém těle, perfektně vyniknou díky slonovinovému mikrovláknu nebo měkkému hedvábí. Díky luxusnímu vzhledu a klouzavosti těchto mateiálů vznikly skutečně elegantní a nadčasové šaty. 

Pro sofistikovaný vzhled jsou k dispozici s odepínatelnými rukávy spadlými přes ramena.

Ball Tie A-line

Ball Tie A-line
Ball Tie A-line

Ball Tie je romantická měkká róba áčkového střihu z jemného žoržetu a hedvábí ve slonovinové barvě. Strukturovaný korzet vylepšuje dekolt, zatímco dva dlouhé pruhy látky překrývají horní část korzetu a splývají přes paže nebo volně uvázanou mašli na zádech až k zemi, čímž vytvářejí jemnou siluetu přesýpacích hodin.

Joan

Joan
Joan

Nepřehlédnutelné šaty Joan jsou čistě bílé se vzorem strukturovaných růžových květů. Vytvářejí moderní siluetu se střízlivým lodičkovým výstřihem vpředu a hlubokým čtvercovým výstřihem na zádech. Aby efekt použitých drahocenných látek nepřišel nazmar, šaty doplňují rukávy ve stylu bolerka ze stejného materiálu. Zdůrazňují ramena a paže a dotvářejí nekompromisní vzhled tohoto modelu.

Dudy

Dudy
Dudy

Šaty Dudy vypadají na první pohled jako pás luxusní látky spontánně ovinuté kolem ženského těla, splývající v áčkové linii až k podlaze, nahoře zakasané tak, aby zakotvila u poprsí. Tento jednoduchý svatební look v barvě slonoviny je k dispozici v provedení z hladkého hedvábí, strukturovanějšího starodávného mikáda nebo třpytivého brine saténu. Lze je nosit s holými rameny nebo volitelně přidanými rukávy.

Delicate Bird of Paradise

Delicate Bird of Paradise
Delicate Bird of Paradise

Delicate Bird of Paradise přitahují pozornost jako nejdramatičtější šaty v zakázkové kolekci. Model byl původně představen v show Gold Label jaro/léto 2005 Ultra Femininity, tehdy ještě s rukávy.

Využívá bohatost, živost a vznešenost barokního věku a jako takový je ideální pro nevěstu hledající sofistikovanou extravaganci. Hojnost vrstveného vícebarevného – slonovinového a růžového – žakáru s abstraktním vzorem, který byl použit k vytvoření této úžasné korzetové kompozice, přináší luxus a péči, jež odrážejí silné přesvědčení Vivienne Westwood, že ženskost je třeba oslavovat. 

Delicate Bird of Paradise je k dispozici z materiálů starobylé slonovinové mikádo, růžový žakár nebo třpytivá saténová látka brine. 

Classic Corset & Long Petticoat

Classic Corset & Long Petticoat
Classic Corset & Long Petticoat

Dvoudílný svatební model Classic Corset & Long Petticoat vzdává poctu ikonickému prádlovému stylu Vivienne Westwood. Historický plochý korzet z 18. století v kombinaci s vícevrstvou sukní vytváří nepřehlédnutelný svatební look pro romantickou rebelku. K dispozici je i z veganské tkaniny. 

Crystal

Crystal
Crystal

Kaskádové okvětní lístky růží tvoří dramatickou sukni zářivých šatů Crystal, na kterou padlo více než 90 metrů tylu. Tuto obdivuhodnou vícevrstvou sukni pak nahoře ukotvuje asymetrický živůtek s holými rameny.

Model je inspirovaný originálními šaty Vivienne Westwood Princess a je k dispozici z hedvábné cady nebo veganské tkaniny. 

Zdroj: Viviennewestwood.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close