Galia Lahav ve své kolekci pro jaro/léto 2023 probouzí novou energii a chuť slavit

Galia Lahav jaro léto 2023

Jako paprsky vycházejícího slunce, které zdraví nový den. Plná energie a radosti ze života. Tak taková je kolekce Galie Lahav pro jaro a léto 2023, nazvaná jednoduše Rise.

Galia Lahav jaro léto 2023

Tato kolekce věhlasné izraelské značky Galia Lahav vznikala s jasným úmyslem. Povzbudit nevěsty, aby využily tuto znovuzrozenou svatební sezónu k pořádné oslavě. A aby samy našly novou energii, novou inspiraci a nový přístup. Jako bychom otočili stránku v knize. Po období útlumu a váhání z minulých sezón se můžeme naplno nadechnout, sebrat odvahu a vykročit vstříc svým snům.

A jak se to odráží v módě? Promyšlené střihy, skvělé materiály a vybroušené provedení s pozorností i k tomu nejmenšímu detailu, často na první pohled skrytému. Jak je typické pro letošní sezónu, důležitá je také individualita. Modely z kolekce Rise můžete upravit a nakombinovat tak, aby vyjadřovaly vaši osobnost. Pomocí plášťů, kabátků, rukávů či svrchních sukní budete procházet celým svatebním dnem v jedněch šatech, a přitom pokaždé jiná.

Šaty jsou sexy – přiléhavé prokomponované střihy zdobí odvážné aplikace, prostřihy či transparentní vrstvy – ale přitom mají být pohodlné, aby se v nich nevěsta cítila skvěle v každém okamžiku svého velkého dne a oblečení ji nijak neomezovalo v zábavě. Z kolekce doslova sálá radostná energie, nevěsta v těchto šatech bude doslova a do písmene zářit.

Odvážná a radostná svatební móda

Podobně jako Viktor & Rolf, i Galia Lahav sází v tomto roce na opulenci a hojnost, která nejlépe vynikne v pohybu, třeba při tanci. Díky zvoleným látkám jsou však bohaté a mnohovrstevnaté modely lehoučké a příjemné na nošení. Spolu s tím se značka drží také svých osvědčených rysů, které jsou pro ni typické: glamour, třpyt, drama. To přinášejí luxusní krajky, iluzivní vrstvy, 3D aplikace či celoplošné korálkové výšivky.

Základem pro tento nepřehlédnutelný, zářivý vnější vizuál jsou pak moderní, ale zároveň nadčasové střihy, založené na pečlivém sestavování z jednotlivých panelů látky, což návrhářům umožňuje modelovat ženskou postavu a zachovat pohodlí. Především úzké siluety mořské panny a trumpety, nebo klasické plesové róby, kde bohatou princeznovskou sukni někdy suplují přídavné svrchní sukně a odnímatelné vrstvy. Vrací se také snížené pasy, tedy sukně nasazené až od boků, čímž získává nevěsta útlejší linku.

Chybět nesmí spektakulární vlečky ani populární jemná barevnost v podání blush či tělových šatů.

Kolekce Rise v detailu

Denise

Galia Lahav jaro léto 2023

Denise se siluetou mořské panny s odhalenými rameny a nadýchanými širokými rukávy vyzařuje romantickou ženskost. Tvoří ji korzetový top s úzkou sukní a extra dlouhou vlečkou, jež zdobí iluzivní odhalená záda, odvážné průsvitné panely na bocích a hojná 3D výšivka.

Renee

Galia Lahav jaro léto 2023

Renee ve vás vyvolá pocity princezny. Model s korzetovým vrškem bez ramínek a širokou, bohatou tylovou sukní s dlouhou odnímatelnou vlečkou je ozvláštněn nápadnou květinovou výšivkou, která vyniká na nude podkladu.

Nirvana

Galia Lahav jaro léto 2023

Nirvana vzbuzuje čirou radost svým bohatým 3D zdobením s květinovými motivy na nude podkladu, impozantní průsvitnou vlečkou a nápadnými květy na ramínkách hranatého výstřihu. Stejně jako další modely přiznává strukturu korzetového živůtku.

Lima

Galia Lahav jaro léto 2023

Lima se třpytí a září a vy budete v těchto šatech také. Úzká silueta pouzdrového střihu, srdíčkový výstřih, krajková ramínka a ultrahluboké vykrojení zad vytvářejí svůdný, ale elegantní model. Bohatá krajková výšivka doplněná třpytivými kamínky model korunuje. Můžete ho doplnit krajkovými návleky na zápěstí nebo třpytivým pláštěm s hlubokou kápí.

Euphoria

Galia Lahav jaro léto 2023

Euphoria je svůdná. Kombinuje slonovinový a blush tyl, třpytivé kamínky, transparentní boční panely na korzetovém živůtku a květinovou výšivku pro dosažení efektu osudové ženy. Květinová ramínka, která můžete mít na ramenou nebo spadlá na pažích, snížený pas a extra dlouhá královská vlečka jsou již jen pověstnou třešničkou na dortu.

Nadia

Galia Lahav jaro léto 2023

Svatební šaty Nadia uchvacují dokonale padnoucí siluetou mořské panny, dlouhatánskou vlečkou a nápaditě provedeným korzetovým živůtkem s hlubokým prostřihem. A hrou s materiálem – třpytivá květinová krajka se střídá s poloprůsvitným tylem. Odnímatelné rukávy dodávají modelu celistvost.

Nala

Galia Lahav jaro léto 2023

Model Nala je jako stvořený pro milovnice intenzivního metalického lesku. Úzké šaty s vlečkou sázejí na efektní střídání transparentní a plné plochy, vše pak pokrývá vysoce třpytivá výšivka. Za pozornost stojí vršek v prádlovém stylu a korálková spadlá ramínka.

Utopia

Galia Lahav jaro léto 2023

Utopia je hravá a lehká. Jako naplněný ideál. Průsvitný korzet bez ramínek se srdíčkovým tvarem dekoltu vyvažuje rozšířená vrstvená sukně s dlouhou vlečkou. Vše sjednocují trojrozměrné rostlinné aplikace. I tento model mohou doplnit rukávy či krátký pláštík přes ramena.

Quinn

Galia Lahav jaro léto 2023

Quinn je svatební model pro skutečně odvážné nevěsty, které jsou rády středem pozornosti. Hra s průsvitným materiálem a třpytivou výšivkou vytváří na úzkých šatech ombré efekty. Pro ještě větší wow moment je tu v pase připnutá svrchní sukně tvořící menší vlečku.

XO

Galia Lahav jaro léto 2023

XO posílají objetí a polibky na všechny strany. Na první pohled klasický upnutý model s výrazně rozšířenou sukní od kolen překvapí při pohledu ze strany transparentními panely na bocích, superhluboce vykrojenými zády a efektní květinovou krajkou. Okouzlující je zde také materiál – třpytivý nopkový tyl vytvářející jemnou texturu.

Shiloh

Galia Lahav jaro léto 2023

Shiloh je ztělesněním bohatství detailů a vjemů. Vypasovaná silueta mořské panny je doplněna hluboce vykrojenými zády, zdobenými špagetovými ramínky na živůtku se srdíčkovým tvarem výstřihu a především velmi hustou celoplošnou vrstvou aplikací, výšivky a třpytivých korálků.

Diem

Galia Lahav jaro léto 2023

Diem podtrhuje každou křivku dámské postavy. Šaty se siluetou mořské panny ji objímají jako druhá kůže, strategická místa zvýrazňuje efekt šněrování a korzet bez ramínek odhalující svou strukturu. Dech vám vyrazí sukně s geometrickou třpytivou výšivkou.

Aspen

Galia Lahav jaro léto 2023

Šněrování využívá také saténový model Aspen. Úzký střih, minimalistické zdobení, které nechává vyniknout krásu materiálu, a vysokánské rozparky vyzařují svůdnost, ale také sílu a sebevědomí. Volitelnou součástí je plášť se zdůrazněnými rameny.

Tokyo

Galia Lahav jaro léto 2023

Jako by malá mořská víla skutečně vystoupila z hlubin. Tak působí svatební šaty Tokyo. Především díky třpytivému materiálu připomínajícímu rybí šupiny. Ani zde nechybí střídání plné, poloprůsvitné a zcela průhledné látky, dokonale padnoucí střih a sexy korzetový top. Zajímavým prvkem je bolerko s dlouhým rukávy a stojáčkem.

Soleil

Galia Lahav jaro léto 2023

Soleil je perfektní svatební model pro něžnou princeznu. Základem je prádlový korzet se širokou vícevrstvou sukní a dlouhatánskou královskou vlečkou. Jiskru navíc přidává asymetrické řešení topu s jedním ramínkem a velkými trojrozměrnými květinami

Zdroj fotografií: Galialahav.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close