Svatební účesy 2021: Fantastické nápady na vlasy

svatební účes 2021

Bez upravených vlasů ani sebemódnější svatební šaty tak nevyniknou. Zjistěte, jaké budou nejoblíbenější svatební účesy v roce 2021.

Svatební účes 2021

Dokonalé vlasy se můžou v záplavě všech důležitých úkolů pro ten velký den zdát jako ta nejméně důležitá položka. Ale podle nás je účes na svatbu stejně důležitý jako snubní prsteny, šaty a místo konání. A nejen po nás. Mnohé nevěsty stráví hledáním ideálního svatebního účesu celé měsíce. Třeba vám náš přehled pomůže.

Je jedno, zda chcete elegantní drdol, složitě proplétaný účes, vintage styl nebo ledabylé vlny s čelenkou. Dnes pro vás máme inspiraci pro celý následující rok.

Francouzský twist

Tento svatební účes je naprostá klasika. Perfektní řešení pro jakýkoli svatební vzhled. Může být volný pro rozevláté neformální nevěsty nebo dokonale uhlazený pro elegantní princezny, doladit jej můžete i nějakým vlasovým šperkem.

svatební účes 2021

Vysoký drdol

Vysoký drdol pro rok 2021 okouzluje v podobě přirozenosti a lehké nedbalosti. Přidejte několik uvolněných pramenů kolem hlavy a účes se stane ještě lehčím. Pro zvětšení objemu si nechte vlasy natupírovat.

svatební účes 2021

Klasický uzel

Rok 2021 přeje uvolněnosti a romantice, ale nechává prostor i pro nesmrtelnou uhlazenou klasiku. Tento účes vyhovuje téměř každému. Lehké linie zdůrazňují jemnost svatebního vzhledu. Důležité je perfektně oddělit prameny vlasů aby vynikla struktura. Jak vlasy zakončíte, zda nějakým složitějším propletením či jednoduchým uzlem, už je na vás.

svatební účes 2021

Chybí vám inspirace? Podívejte se na naše videotipy od Alex Gaboury:

Nadčasový drdol

Tento jednoduchý drdol v týle má tak lehkou a přirozenou strukturu, že jej lze nazvat „nadčasovým“, je vždy v módě a hodí se téměř ke všem stylům svatebních šatů a druhům vlasů. Chcete-li vytvořit dokonalý účes, pracujte s velkými prameny, nepoužívejte malý průměr kulmy, ať jsou vlny maximálně přirozené. 

Volné vlny

Toto je nejlepší volba pro milovnice minimalismu a jednoduchosti, v níž se skrývá síla a elegance. Lehké vlající vlny patří k největším trendům pro svatební účesy v tomto roce. Budou se hodit každé nevěstě, každému svatebnímu stylu. Více než u jiných účesů je zde však důležité mít vlasy zdravé, silné a dobře opečovávané.

Chcete-li mít ve svůj velký den rozpuštěné vlasy, začněte s péčí o ně s dostatečným předstihem. Ideální načasování péče o vaši tělesnou schránku před svatbou vám poradíme v našem e-booku Budu se vdávat, aneb Jak se z toho nezbláznit. Stejně, jako náš on-line průvodce plánováním svatby, mobilní aplikace Bride Advisor, je pro vás i e-book ke stažení zdarma zde.

svatební účes 2021

Hollywoodské vlny

Je to nejelegantnější vzhled pro rozpuštěné dlouhé vlasy, kdy své vlny pěkně zkrotíte a dodáte jim styl a řád. Protože se jedná o jednoduchý účes, můžete přidat akcenty jinde, například vínové rty nebo neobvyklou manikúru. 

Poloviční cop

Jeden z nejpopulárnějších účesů pro svatební den. Je velmi jemný a roztomilý, zdůrazňuje přirozenou krásu a svěžest nevěsty. Je také velmi variabilní. Všechny vlasy v blízkosti obličeje jsou buď stažené dozadu do polocopánku nebo poloohonu nebo několik pramenů rámuje tváře. Doplnit celkový design účesu můžete tím, že vlasy navlníte.

svatební účes 2021

Dlouhý culík

Jemný svatební účes ukazující krásu a bohatost vlasů. V oblasti ofiny a temena hlavy je nutné přidat objem, aby účes vypadal harmonicky. Culík je lepší česat zevnitř, aby si po celou dobu akce zachoval svůj tvar a objem. Přidejte několik uvolněných pramenů, které dodají vašemu vzhledu přirozenost a něhu.

svatební účes 2021

Široký cop „mořská panna“

Je to romantický a velmi působivý svatební účes, ideální volba pro venkovní svatby plné květin a uvolněnosti. Tento cop ovšem vyžaduje velký objem vlasů, proto, pokud se vám ho nedostává, bez ostychu použijte další prameny falešných vlasů, aby se propletený účes stal objemnějším. Můžete si pohrát i s odstíny a vytvořit dokonalou originální kompozici jen pro vás.

svatební účes 2021

Zapletené vlasy

Copy a zaplétané variace byly velmi oblíbené už pro minulou sezónu a v roce 2021 bude tento trend pokračovat. Spleťte vlasy po straně, v týle zamotejte do uvolněného uzlu, nechte volné prameny kolem tváře a získáte romantický, svěží vzhled.

Krátké vlasy

Pro nevěsty s krátkými nebo polodlouhými vlasy je trendy objem a perfektní styling ozdobený větším doplňkem do vlasů.

Dlouhé rovné vlasy

Nevěsty s dlouhými, zdravými, rovnými vlasy, mají velkou výhodu. S jejich vlasy ze totiž vytvořit jakýkoliv účes. Nechte je volně splývat a ozdobte vlasovou bižuterií či závojem.

Vybrat si můžete prakticky kterýkoliv z námi nabídnutých účesů. Nebo zkuste nízký pletený drdol. Rovné, hladké vlasy nechte zaplést do copánků a svazků, které pak zatočíte do drdolu. Vypadá to velmi elegantně a u dlouhých vlasů navíc tento styl perfektně funguje.

Svatební bižuterie a čelenky

Ozdobte si své vlasy, aby bylo jasné, kdo je tady královnou dne. Pokud nechcete závoj, jsou čelenky a různé drobné ozdoby tím pravým řešením pro nevěstu. Trendy jsou třpytivé, lesklé, štrasové a bižuterní ozdoby.

Perly ve vlasech

Kromě třpytivých kamenů můžete ozdobit své svatební vlasy i perlami. O jejich kráse a pověrách s nimi spojených jsme pro vás už psali. Letos budou jako vlasová ozdoba skutečně v kurzu, tak se inspirujte.

Alex Gaboury

Účesy se závojem

No a co by to bylo za přehled svatebních účesů, aby se v něm neobjevily závoje. Ty se drží vždy a ve všech obdobích. Letošní závoje se, stejně jako účesy, ponesou v duchu lehkosti a svěžesti. I závoj doplňují ozdobné šperky.

Stuhy ve vlasech

Loňské trendy jsme si kvůli koronaviru moc neužili, tak snad letos to bude lepší. Tyto skvělé stuhy ve vlasech si totiž zaslouží, abychom jim věnovali pozornost.

Květiny ve vlasech

Stejně jako květiny ve vlasech, které se také začaly hojně objevovat na přehlídkách už loni a letos s nimi naštěstí ještě nemusíme loučit. Podtrhnou romantickou, okouzlenou a něžnou nevěstu.

Zdroj: Weddingforward.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close