Úchvatné zimní svatební barvy pro sezónu 2021/2022

Svatební barvy pro zimu 2021/2022

Letošní zima přináší žhavá barevná schémata, která osvěží každou svatební oslavu. Bez ohledu na to, jestli zvolíte moderní variaci na zimní svatební klasiku, nebo zabrousíte do nových barevných spojení.

Zimní svatební barvy 2021/22
Dylanmhowell.com

Zimní svatební barvy, obzvláště pak v období kolem Vánoc, symbolizuje zelená, červená, případně zlatá a bílá. Tyto tóny můžete pro vytvoření zimní atmosféry vždy zkombinovat a neuděláte chybu.

My jsme ale tentokrát našli palety, které je spojují s méně okoukanými barvami pro zcela nový wow efekt. A pokud by vám barevných kombinací na tomto místě bylo málo, ještě více inspirace najdete i v dalších článcích SvatebníhoBlogu.cz.

Lesní zelená, bílá a černá

Svatební barvy zima 21/22

Tmavá zelená, která nám připomíná zimní les a větve jehličnatých stromů, je už tradicí, a to nejen v oblasti svateb. Stačí se podívat na reklamy a dekorace, které mají navozovat zimní téma. Pravdou je, že tato jehličnanová zeleň je v zimě jednou z mála výrazných barev v přírodě. Udělejte z ní dominantní barvu svého svatebního designu a vylaďte ji vedle klasické bílé také s méně obvyklou černou. Ta dodá dramatičnost a originalitu.

Kombinaci využijete na tiskoviny, textilie, dekorační předměty, ale i oblečení svatebčanů a výzdobu svatební tabule. Využijte přirozený zdroj lesní zeleně a ozdobte svou svatbu čerstvým chvojím.

Svatby zima 2021/2022
Barvy zima 2021/2022

Růžové zlato a bordó

Svatební barvy zima 2021/2022

Třpyt je neoddělitelně spojený s představou čerstvě napadaného sněhu, vánočních světýlek a ozdob. Metalické tóny přitom sluší každé svatbě a ani ta zimní není výjimkou. Velké popularitě se stále těší nejen klasické žluté zlato, ale také zlato růžové. Když ho spojíte s tmavě rudými tóny svařeného vína a zralých jablíček a bobulí, vznikne intenzivní, žensky působící kombinace.

Dokonalá pro výzdobu svatební tabule, stejně jako svatební kytici a šperky. Připravte už zmíněné svařené víno a ozdobte v těchto barvách perníčky.

Svatební barvy pro zimu 2021/22

Šedá a stříbrná

Zimní svatební barvy 2021/2022

Zasněžená bělostná krajina, to je ticho, romantika a skutečné kouzlo zimy. Dejte ji dohromady se stříbřitým třpytem pro velmi slavnostní a elegantní ráz svatebních oslav. Je to spojení méně kontrastní, spíše tón v tónu, což podporuje klasický, klidný a uhlazený dojem.

Nezapomeňte na stříbrné příbory, křišťálové sklenice a šedé textilní ubrousky na svatební tabuli. Jako dekorace vyniknou stříbřité průsvitné voály a stuhy, stejně jako zavěšené kousky křišťálových a stříbrných ozdob.

Svatební barvy pro zimu 2021/22
Barvy pro svatby v zimě 2021/2022

Sytě červená, zelená a šedá

Svatební barevná schémata zima 20/22

Líbí se vám tradiční zimní odstíny červené a zelené? Výborně, pojďte do nich. Pokud byste ale rádi i nějaký modernější detail, osvěžte tuto oblíbenou kombinaci šedou barvou, případně i drobnými plochami ledově bílé.

Tyto barvy jsou přímo dokonalou volbou do svatební kytice, na oblečení družiček nebo na svatební dort. Už jste přemýšleli, že byste jako základ svatebního dortu zvolili korpus red velvet? Rudozelená korsáž vynikne na šedém obleku ženicha. Bohatou zelenou a červenou výzdobu svatebního stolu zase podtrhne šedivý ubrus nebo talíře.

Svatební barvy pro zimu 2021/2022

Čokoládová, lesní zelená a červená

Zimní barevné schéma 2021/2022

Pokud plánujete využívat přírodniny, nabízí se sametová kombinace čokoládově hnědé s lesní zelenou a jasně červenou. Toto barevné schéma vyzařuje teplo, klid a pohodlí, je konejšivé a v chladném ročním období velmi příjemné.

Využijte přirozenou barvu šišek, větviček a dalších přírodních materiálů pro originální dekorace, jmenovky a dárečky pro hosty. Máte svatbu ve staré stodole nebo na statku? Pak můžete do celkové kompozice zapojit i barvu dřevěných stěn nebo lavic a stolů!

Barevná schémata pro svatby, zima 2021
Svatební barvy pro zimu 2021/2022

Vřesová a bílá

Barvy zima

Hřejivější notu do zimních chladných barevných témat vnáší barva vřesu. Zahrnuje paletu odstínů od lehce nafialovělé po sytější varianty, které perfektně kontrastují s ledově bílou, případně doplněnou o dotek zeleně.

Tato barevná kombinace je šťavnatá a svěží a ukazuje, že i tradiční zimní barevnost dokážete pojmout jedinečně. Zakomponujte vřesovou barvu do svatebních květin, využijte ji na svatební doplňky nebo oblečení pro družičky.

Trendy barvy pro zimní svatby 2021/2022

Zdroj úvodní fotografie: Bridalguide.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close