5 tipů, jak vybírat spodní prádlo pro nevěstu a ženicha

Jak vybírat spodní prádlo na svatbu

Vybrat si to správné spodní prádlo pod svatební šaty a svatební oblek je velmi důležité. Tato volba ovlivní, jak se během dne budete cítit a jak svou svatbu prožijete. Máme pro vás proto 5 zaručených tipů, jak si spodní prádlo vybírat, a to přímo od zdroje – od odborníků z e-shopu Trenýrkárna.cz.

Spodní prádlo pod svatební šaty, spodní prádlo pro nevěstu

Není to tak dávno, co proběhla žádost o ruku, teď se mílovými kroky blíží svatba. Doteď jste byli poměrně v klidu, jak se ale Den s velkým D blíží, začínáte být trochu nervózní. Dost možná už máte vybrané svatební šaty, rezervované místo pro obřad i svatební hostinu, vybrali jste si i výzdobu a kytici pro nevěstu, maminky, družičky, svědkyni. Nezapomněli jste ale na to, co si vezmete pod šaty a oblek?

Ve spodním prádle strávíte celý svatební den, bude v těsném kontaktu s vaší pokožkou, proto by vám mělo perfektně sednout, nesvírat, nepadat, nedráždit pokožku. Kromě toho by mělo tvarovat ty správné křivky, nerušit pod šaty a hlavně – musí být pohodlné. Jak ho vybrat?

Jak má spodní prádlo pod svatební šaty vypadat?

Váš svatební den by měl proběhnout bez jakékoliv nepříjemnosti. Určitě se na něj těšíte, zároveň se i obáváte, co se může stát. Koho by napadlo, že postačí špatně vybraná svatební podprsenka nebo spodní kalhotky a z jinak nádherného dne se stane skoro noční můra?

Co si budeme povídat, ona taková těsná podprsenka nebo zařezávající se kalhotky napáchají pěknou neplechu. A co teprve korzet, který vám nedovolí se ani nadechnout? Která nevěsta by v tenhle šťastný den chtěla z nedostatku vzduchu třeba omdlít? Ano, ve filmech to působí romanticky, ve skutečnosti byste ale partnera i všechny přítomné nejspíš pořádně vyděsila.

Spodní prádlo pro nevěstu, spodní prádlo pod svatební šaty

Užitečné tipy pro výběr spodního prádla

Tip číslo jedna: Spodní prádlo by pod svatebními šaty nemělo být vidět

Spodní prádlo pod svatební šaty nesmí být vidět, proto jeho výběr nepodceňujte a ideálně si šaty vyzkoušejte s prádlem, které si chcete ve svatební den obléknout. Jen si představte, že byste ve svatební den zjistila, že výstřih šatů je tak hluboký, že z něj vykukuje podprsenka, nebo že je pod sukní vidět každý šev spodních kalhotek.

Víte, že ideální volbou pod svatební šaty je bezešvé spodní prádlo?

Podcenit nesmíte ani barvu spodního prádla. Pod bílou se obecně hodí tělová barva, pokud jsou ale šaty ze silnějšího neprůsvitného materiálu, nebo dokonce barevné, můžete si obléknout jakoukoliv barvu prádla.

Tip číslo dva: Spodní prádlo vybírejte podle střihu šatů

Svatební šaty máte vybrané? Vezměte to v potaz při výběru spodního prádla. Řiďte se jak jejich barvou a střihem, tak typem.

  • K šatům bez ramínek volte push-up podprsenku bez ramínek, která vykouzlí plný dekolt, nebo balconette podprsenku.
  • Podprsenku bez ramínek si oblékněte i pod šaty s ramínky, nebudete muset řešit, když sem tam ramínko sklouzne z ramene.
  • Máte šaty s holými zády? Volte samodržící podprsenku, nebo si do šatů nechte všít košíčky.
  • Zvolila jste si svatební šaty s extra hlubokým výstřihem? Volte koktejlovou podprsenku.
  • Potřebujete ukrýt nedostatky postavy? Vsaďte na stahovací spodní prádlo.
Jak vybírat spodní prádlo na svatbu

Tip číslo tři: Jak vybrat svatební kalhotky?

Většina nevěst volí kalhotky, které jsou pohodlné, praktické a funkční, navíc by ale měly být taky trochu přitažlivé. Která nevěsta by se nechtěla svému nastávajícímu líbit? Jenže skloubit to dohromady může být problém.

  • Oblíbená jsou tanga, některé ženy se v nich ale přes den necítí tak úplně ve své kůži.
  • Na řadu pak přichází brazilky, tedy kalhotky s nohavičkami, které svůdně odhalují část zadečku, navíc jsou pohodlné.
  • Chcete na svatebních fotkách vypadat báječně, i když vás trápí nějaká ta nedokonalost bříška nebo hýždí? Vsaďte na stahovací spodní kalhotky s vysokým pasem.
  • Máte průhledné svatební šaty? Ideální volbou jsou krajkové spodní kalhotky.

Tip číslo čtyři: Prádlo si vyzkoušejte nanečisto

Určitě to taky znáte. Když si obléknete nové spodní prádlo, často si ho na těle rovnáte, nastavujete délku ramínek, možná taky zjistíte, že zvolená velikost není ta nejlepší. Proč si tímto zjištěním kazit svatební den, který většina z nás zažije jen jednou za život?

Spodní prádlo pro ženicha, spodní prádlo pro nevěstu

Tip číslo pět: Výběr spodního prádla pod oblek nesmí podcenit ani pánové

I muži chtějí v tento den vypadat a cítit se skvěle, není tak radno podcenit ani výběr pánského spodního prádla. Pod oblek jsou z hlediska pohodlí nejlepší volbou pánské boxerky, které právem patří mezi nejoblíbenější spodní prádlo pro muže. Navíc pevně obepnou hýždě a muži se cítí sexy. Kdo boxerkám zrovna neholduje, ten může sáhnout po pohodlných trenkách.

Autor textu: Trenýrkárna.cz / Zdroj fotografií: Pexels.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close