Pětihvězdičkové služby při organizaci svatby připravené s láskou poskytne agentura Svatby s láskou

Chcete svatbu v lese, ve stodole, v hotelu nebo u vás na zahradě? Žádný problém! Máme pro vás tip na usměvavou svatební koordinátorku, pro kterou jsou plánování, přípravy a organizace svateb velká radost.  Lucii Roženskou svatby baví, dělá je s láskou ve své agentuře Svatby s láskou. Každý rok uspořádá jen omezené množství svateb, aby mohla zaručit vysokou kvalitu svých služeb. Dává si záležet na každém detailu, ušetří snoubencům mnoho času, energie i financí.

Sama o sobě říká, že je nejlepší kamarádkou nevěsty. Má nejen zkušenosti s koordinací svateb a dobře se orientuje v rozsáhlé síti dodavatelů, ale do všeho vnese úsměv, pochopení a klid, který jistě ocení každá nevěsta.

Jejím mottem je:

Dělat nevěsty šťastné mě prostě baví!

Lucie běžně pořádá svatby po celé  České republice. Svatba pod taktovkou Lucie Roženské je snem každé nevěsty. Náš rozhovor vám umožní nahlédnout do koordinátorského zákulisí plného dobrot a příjemné pohody.

Organizace svateb a vše kolem je pro vás povolání nebo koníček?

Pro mě je to spíše splněný sen. I když mě to živí, nepřipadám si jako v práci. Je to pro mě přirozenost, vše krásně plyne a zapadá. Zkrátka mě plánování a koordinace svateb naplňuje a věřím, že se to odráží i ve výsledku.

Jak probíhá spolupráce s agenturou Svatby s láskou?

Vše začíná kontaktem od nevěsty (v poslední době už i někteří ženichové píší), která většinou reaguje buď na osobní doporučení někoho z okolí, případně ji zaujaly mé webové stránky. Následuje osobní nezávazná schůzka, kde probereme představy a finanční možnosti. Schůzce předchází dotazníček, na základě kterého já získám již nějakou představu o svatbě a mohu vypracovat i nabídku.

Na schůzce si pak již doplňujeme spíše detaily a snažím se naladit a nacítit na klienty. Je pro mě opravdu velice důležité, abychom si s klienty vzájemně sedli nejen po pracovní stránce, ale hlavně po té lidské. Snažím se, aby styl svatby, prostředí a dekorace odrážely je samotné. Jen tak docílím toho, že se budete ve svůj svatební den cítit skvěle, působit přirozeně a uvolněně.

Pokud vše klapne, klienti jsou spokojeni, pak již přecházíme do fáze plánovaní, hledání dodavatelů a ladění detailů. Rozsah služeb záleží na volbě klientů.

Své klienty si hýčkám a pečuji o ně s láskou. Respektuji jejich názory a přání, která jsou pro mě vždy na prvním místě. Vyvrcholením všech příprav je samotný svatební den, kdy jsem pravou rukou snoubenců, klíčovým bodem všech svatebních dodavatelů a majákem pro svatební hosty. Celá spolupráce končí cca 14 dnů po svatbě uzavřením všech faktur a finalizací rozpočtu.

Jak dlouho dopředu si vás mají snoubenci rezervovat?

Čím dříve tím lépe. Pokud mají zájem o svatbu od A do Z pak je to nejlépe rok předem, u některých sexy (magických) letních termínů, je to i déle. Aktuální i nadcházející svatební sezóna je opravdu hodně našlapaná, takže doporučuji na nic nečekat a rezervovat si koordinátora co nejdříve.

Proč jste se rozhodla právě pro organizování svateb?

Protože oproti jiným eventům, které jsem kdy pořádala, je každá svatba jiná a vždy plná lásky a krásné pozitivní energie. Každý pár je jedinečný a já se snažím, aby se to odrazilo i v jejich svatbě. Jsem puntičkář a mám smysl pro detail, což je u svateb opravdu velice důležité.

Největší odměnou za mou práci jsou pro mě spokojení novomanželé a hosté, kteří se baví. Upřímně, nejradši na celé svatbě mám obřad samotný. I po těch letech mě každý obřad dojme k slzám, protože za dobu svatebních příprav si se snoubenci vypěstuji velice krásný vztah, takže je to pak pro mě jako svatba mých přátel.

Jednou mi bratr nevěsty řekl: „Luci, ty máš stejně skvělou práci. Protože tady na té svatbě nejsi skoro vidět, ale bez tebe by se nic neodehrálo. Ty jsi jako režisér, který tvoří krásný film.“ Myslím, že to vystihl krásně. Baví mě být režisérem svateb, ale scénář pouze navrhuji, píší ho a schvalují hlavní hvězdy filmu. Snoubenci!

Vnímáte během let nějaké změny v pojetí svatby? 

Ano, mění se styly svatby, barevné kombinace a střihy šatů. Ale ono se to vždy tak nějak děje ve vlnách a pak se zase vrací to, co již bylo před lety, jen s malou obměnou. Do teď byly v oblibě spíše velké svatby, co nejvíce v přírodě nebo stodolách. Ovšem nyní si myslím, že se zase vrátíme k menším komornějším svatbám v luxusním stylu. Hlavní slovo se asi opět vrátí hotelům a boutique penzionům.

Jaké jsou vaše plány na rok 2020?

Plány byly velké, ale v současné době se spíše přesouvalo, a to nejvíce na rok 2021, něco málo pak i na letošní podzim. Takže mám v plánu oprášit blog a konečně napsat svatební knížku a organizér, který by nevěstám ulehčil plánování svatby a byl pomocníkem v případě, že svatební koordinátorku nechtějí nebo nemohou mít.

Máte-li zájem využít služeb agentury Svatby s láskou – neváhejte a kontaktujte ji telefonicky: 732 44 70 10,  přes e-mail: lucie@svatbyslaskou.cz,  přes Facebook: @svatbyslaskoubyLucy. Těší se na vás Lucie Roženská.

 

Zdroj fotografií: Lucie Roženská, titulní fotografie Pxhere.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close