Klidný venkovský areál v centru Prahy? Je to možné! V Hlubočepském zámečku si užijete romantickou svatbu se vším všudy

Představujete si pro svou svatbu nějaké romantické místo v srdci Prahy, a k tomu se skvělou dostupností a plným servisem? Pokud se bojíte, že je to nemožné, rádi vás vyvedeme z omylu. Přímo pro vás máme totiž tip na kouzelnou svatební lokaci – areál Folklore Garden, mezi nevěstami možná známější jako Hlubočepský zámeček.

Hlubočepský zámeček se nachází na samém začátku Hlubočepského údolí, přímo u točny tramvají.  Tato skvělá poloha na dosah centra města (a s výbornou dostupností MHD i v noci) je však v kontrastu s téměř venkovským klidem, který zde naleznete. Prostředí romantického zámečku s upravenou zahradou vám nabídne malebná zákoutí pro ten nejkrásnější svatební obřad a nezapomenutelné fotky, stejně jako skvělou restauraci pro vaši svatební hostinu.

Specialitou místa je vyladění areálu do podoby a atmosféry staročeské vesničky. Takové prostředí jinde zkrátka nenajdete. Klasická i tematická svatba tady bude skutečným zážitkem, na který budete s nadšením vzpomínat.

TIP: Pokud máte rádi lidovou kulturu, můžete mít folklorní svatbu! Folklore show tady pořádají pravidelně, takže s touto tematikou mají bohaté zkušenosti.

Jestliže chcete zažít autentickou venkovskou atmosféru přímo v Praze, kontakty najdete na konci článku, stejně jako v mobilní aplikaci Bride Advisor, kterou si můžete zdarma stáhnout.

Víte, že? Světoznámý cestovatelský web TripAdvisor ocenil tento areál svým Certifikátem výjimečnosti pro podniky, které dlouhodobě poskytují skvělé služby.

Pokud se chcete dozvědět o Hlubočepském zámečku víc, rádi vám toto místo blíže představíme v našem rozhovoru.

Soukromí a dokonalé služby na jednom místě

Co je nejlepšího na vašem svatebním místě?

Jedná se o krásné a klidné prostředí, které je zároveň dobře situované v blízkosti centra Prahy. U nás lze uspořádat ničím nerušenou svatbu, která může trvat až do brzkých ranních hodin.

Jaké možnosti u vás snoubenci mají?

Myslím, že největší naší výhodou je právě možnost uspořádat váš svatební den na jednom místě. V areálu se nachází několik krásných míst na obřad i svatební focení. Zároveň jsme eventová restaurace s vynikajícím vlastním cateringem, tudíž svatební hostiny a večerní párty jsou u nás téměř samozřejmostí.

Mohou se na vás snoubenci spolehnout i při organizaci jejich svatby?

Rádi vám pomůžeme s plánováním, organizací a následně koordinací vašeho svatebního dne. Máme k dispozici také portfolio našich ověřených dodavatelů, které vám rádi představíme a následně vše zařídíme za vás.

Kde všude ve vašem areálu si mohou snoubenci říct své ano?

Pořádání obřadů je u nás v areálu možné ve venkovních i vnitřních prostorách, které vám rádi nadekorujeme, dle vašich představ. Kouzelný venkovní obřad je možno uspořádat například u fontány, mlýnského kola či kapličky. Při nepřízni počasí či preferenci obřadu ve vnitřních prostorách je možnost si vybrat mezi tradiční Stodolou, Roubenkou s vodopádem, romantickou Kovárnou či stylovým Párty stanem.

A jak vypadají svatební hostiny ve vašem provedení?

Hostinu lze sestavit na míru všem snoubencům. Nabízíme možnost výběru mezi servírovanou hostinou a hostinou formou buffetu, který lze sestavit ze studené a teplé části. Pro večerní párty je velmi oblíbené grilování či šunka od kosti. Všechny suroviny odebíráme čerstvé od lokálních a ověřených dodavatelů.

Naše čtenáře zajímají také praktické záležitosti. Takže, jak domluva svatby u vás probíhá?

Snoubenci mají možnost nás kontaktovat emailem, telefonicky či přes sociální sítě. Dále proběhne schůzka či emailová komunikace ohledně volných termínů. V případě dalšího zájmu je možná prohlídka areálu a prostor, kde se domluví i další informace. Každá svatba je pro nás velmi důležitá a jedinečná, proto jsme párům k dispozici, dokud nedovedeme jejich den k dokonalosti.

Svatba na míru pro každý pár

Co vás na svatbách nejvíce baví?

Rozhodně rozmanitost a s tím spojený i adrenalin, který trvá až do nočních hodin svatebního dne. Největší odměnou jsou pro nás spokojení novomanželé a samozřejmě i svatebčané.

Jaké novinky nebo zajímavé nové trendy nabízíte v této sezóně?

Velmi dobře si uvědomujeme stále se vyvíjející svatební trendy a jdeme s nimi ruku v ruce.  Aktuálně jsou populární svatby ve stylu BOHO, takže naše novinky a dekorace se blíží právě tomu. Všechny svatby řešíme individuálně, takže žádný styl nám není cizí.

Jak se dotknou opatření proti koronaviru svateb ve vašem areálu?

Uvědomujeme si závažnost situace a budeme se řídit nařízeními vlády, co se týče hygieny a jiných záležitostí. V současné době máme několik volných termínů, takže se párům, kterých se pandemie dotkla, snažíme vyjít co nejvíc vstříc a přesunout termín jejich svatby.

Co byste popřáli snoubencům v této nejisté době?

Především trpělivost, pevné nervy, optimismus a hlavně zdraví jim a jejich blízkým.

Kontakty

Je Folklore Garden, alias Hlubočepský zámeček tím pravým místem pro vás? Pokud ano, neváhejte a co nejdříve si zde zarezervujte termín, kalendář se teď plní velmi rychle. Ať nepromeškáte ani chvíli, tady máte pohromadě všechny kontakty.

Adresa: Na Zlíchově 18, Praha 5

E-mail: info@folkloregarden.cz

Telefon: 724 334 340

Sociální sítě Facebook a Instagram vám umožní nahlédnout do nedostižné atmosféry tohoto místa.

 

Zdroj: Hlubočepský zámeček

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close