Jste #eko-friendly? I pro vás máme tip jak na vaši svatbu snů – veganskasvatba.cz

V posledních letech se na světě objevuje stále více těch, kteří začínají myslet na to, jaký má lidský život dopad na přírodu a svět jako takový. Do této skupiny patří i vegani, kteří se ve své stravě vyhýbají všem produktům živočišného původu. Do jejich jídelníčku patří hlavně strava rostlinného původu, proto se zajímají právě i o přírodu.

A jelikož je veganů opravdová spousta, rozhodli jsme se pro vás najít někoho, kdo vám pomůže s přípravou veganské svatby snů. Protože jde přeci jen o nelehkou věc, hledat si všechny dodavatele sama, proto se malá pomoc vždy hodí.

„Mou vášní je plnit sny o dokonalé svatbě a jako dlouholetá veganka vám ukážu, jak si zařídit svatební den tak, aby kvůli němu netrpěla příroda a zvířata a zároveň jste si ho vy i vaši hosté náramně užili.“ říká majitelka webu Veganská svatba, Klára Vohrnová.

Veganská svatba je web, který v sobě skrývá informace o několika veganských dodavatelích, kteří by se vám při přípravě vaší svatby mohli hodit. Ať už jde o dodavatele dortů a sladkostí, květinové výzdoby nebo někoho, kdo vám udělá svatební oznámení, jste na správném místě.

Své si zde najdou i milovnice romantiky, protože je zde i rubrika Vaše svatby, ve které najdete příběhy těch, kteří si svatbou ve veganském již prošli. Pokud bychom zabrousili mezi celebrity, jistě musíme zmínit například Anne Hathaway, která je veganka a v tomto duchu pojala i svoji svatbu. Jinak tomu nebylo ani u Natalie Portman.

Přímo na webu uvádí, že: „Eva Peřinová-Kuželková alias Clementine Lovee vyrábí nejen pro nevěsty květinové čelenky, věnečky, hřebínky, girlandy, svatební kytice nebo třeba podvazky. Nedávno představila čelenku, kde základ je z drátku a je bez stuhy, tudíž se dá nosit i jako náhrdelník nebo zezadu do vlasů do culíku, drdolu.“ 

Veganské svatby jdou ruku v ruce spolu se svatbami v „boho“ stylu, který jsou, jak dávno víme, velmi spjaty s přírodou. U veganských svateb jsou trendy šaty, na kterých nebylo použito nic živočišného původu, takže zde nehledejte například pravé hedvábí. U bot se nevěsta obejde bez kůže. Nevěsty mají v oblibě krásné květinové čelenky do vlasů, ale i jednoduchost ve výzdobě.

 

Doufáme, že jsme alespoň pár veganům udělali radost a dopomůžeme vám tímto tipem ke krásné vegánské svatbě!

Zdroj: veganskasvatba.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close