Milovnicí dřevěných dekorací i pro váši svatbu jsme našli něco extra… WED WOOD

Záplava dřevěné euforie v posledních letech mě osobně určitě nadchla. Patřím do skupiny lidí, kteří dřevo, jako materiál, opravdu mají rádi ať už v interiérové formě, nebo co se různých lifestylových věcí týče. Ovšem popravdě řečeno není vždy dekorace, jako dekorace… My se snažíme držet svatební krok se všemi , kdo do tohoto láskyplného světa chtějí přinést něco originálního. Brouzdáním po internetu jsme přece jen něco našli pod názvem WED WOOD.

Harmonogram svatebního dne, roměr 20×60 cm. Cena 590 kč.

Jediné co jsme dohledali o této znač je informace, že se jedná o malou dílnu, která pro zájem kamarádů začala vyrábět trochu originálnější svatební stromy a dekorace. Brzy se z práce stal koníček a pustili se do klientské tvorby. Nám tato chabá informace nestačila,  a tak jsme se ptali více :-), třeba i vás nabídka dřevěných dekorací nadchne. V článku jsme pro vás také připravili galerii výrobků s přibližným naceněním.

 

1.Odtajíte Vaše know-how?

Naše know-how? To je asi jednoduché, chtěli jsme být originální a představit na trhu i něco jiného, než co nabízí většina firem.  Líbí se nám, že se dá ze dřeva vytvořit spousta pěkných věcí a jediné co Vás limituje, nebo spíše naopak, je fantazie. Ta je v našem případě i koníčkem  a baví nás vymýšlet nové věci a nabídnout zákazníkovi to, co jinde nenajde.

2. Jaké produkty Wed Wood snoubencům nabízí? Jak často vaše portfolium vašich produktů rozšiřujete?

Zabýváme se úpravou dřeva a vyřezáváním z různých dřevěných překližek. Konkrétně to jsou památeční podpisové obrazy a postupně rozšiřujeme nabídku  o jmenovky novomanželů, děkovná srdíčka pro rodiče, časový harmonogram svatebního dne. Naší nabídku nerožšiřujeme pravidelně, protože je těžké zkombinovat výrobu s vymýšlením. Necháváme tomu volný průběh a nové nápady vyplynou s časem. Až tak dlouho to neděláme, abych mohl říct jak pravidelně se mění naše nabídka.

Svatební strom „ZÁKLADNÍ “ rozměr cca 45x60cm, minimální počet srdíček 60ks. Možno i na bílém podkladu. Barevná kombinace postav, stromu a srdíček na domluvě cena od 1050 kč.

„Balón v lese“. Barevná kombinace balónu na přání  Rozměry 30 cm x 50 cm. Cena 890 kč.

3. Jak dalece můžete snoubencům vyhovět v jejich přáních, jste momentálně ve výrobě nějak limitování nebo omezeni? Nebo to čistě záleží na klientele?

Snoubencům můžeme vyhovět s úpravami našich produktů tak, aby byla zachovaná jejich podstata. Hlavně se jedná o barvy, zákazníci si vždy řeknou, jak by si představovali výsledek a my se snažíme udělat vše pro to, aby byli spokojení. Pokud si snoubenci vyberou u nás, domluvíme se nejdříve  na podrobnostech a pak kvůli pracnosti některých produktů dostanou přibližný termín výroby. Vytvoříme náhled a pokud je vše v pořádku, tak je výrobek během pár dní připravený k odeslání.

4. Momentálně jsme vaší službu nikde nedohledali ve webové podobě nabídky, pouze přes FB, připravujete něco takového, kde Vás tedy v případě zájmu můžeme kontaktovat?

Webové stránky teprve připravujeme, zatím nás je možné kontaktovat pouze na Facebooku.

5. Mnoho snoubenců má nějaký finanční rozpočet pro svatební dekorace, máte tedy nějaký komplexní ceník produktů, nebo jsou ceny individuální a podle čeho se stanovují?

Do naší nabíkdy se snažíme zařadit několik variant s finančím rozpětím podle náročnosti. Každý produkt je naceněný standardní hodnotou a cena se pak už jen lehce pohybuje, pokud chce zákazník něco navíc. Ceny se nastavují podle časové a materiálové náročnosti.

Vintage poděkování pro rodiče, rozměr 15×15 cm. Cena za srdíčko 290 kč.

6. Všimli jsme si že s Vašimi příznivci Fb také soutěžíte, jak  často obdarováváte ? A jak se do soutěže můžeme jako zájemci zapojit?

Ano, vzhledem k tomu, že máme tuto práci jako koníček a chvála od našich zákazníků nás posouvá dále a nabíjí energií. Tak prostě nejde jim za  to něčím neoplatit. Jsme hrozně rádi, že se o naší práci začíná zajímat více lidí a tak by jsme chtěli, aby na našich stránkách našli i zábavu.  Soutěže také nebudou mít prozatím nějakou pravidelnost, a tak kdo chce soutěžit, musí stránku sledovat. Zapojení je jednoduché, jde víceméně o to soutěžní příspěvek sdílet a být naším fanouškem.

7. Vraťme se zpět k produktu, jaká je časová náročnost produktu, kdy by Vás měli snoubenci oslovit aby přípravy probíhali bez stresu :)?

Co se týče časové náročnosti, tak je dobré objednávat opravdu dopředu, klidně 2-3 měsíce, aby to bylo bez stresu. 😀 Výroba samotná trvá sice zhruba týden, ale objednávky se hrnou a s nimi se i prodlužuje čekací doba na výrobu, zatím to je průměrně o měsíc. Neděláme žádnou velkovýrobu, jak už jsem řekl, chceme vytvářet originální a kvalitní práci a ta potřebuje svůj čas.

8. Jaký názor máte na postupný trend využívání svatebních dekorací, myslíte si že letošnímu trendu bude vládnout dřevo? 

Vzhledem k tomu, že se zabýváme jenom dřevem, tak by jsme byli rádi, kdyby letošním i dalším sezónám vládlo dřevo 😀 Ale tolik zkušeností nemáme, aby jsme to mohli odhadovat. I když si myslím, že plastových a podobných materiálů už má každý dost.

Svatební obraz „Balón “ rozměr cca 45x60cm, minimální počet srdíček 60ks. Možno i na bílém podkladu. Barevná kombinace srdíček na domluvě – cena od 1150 kč.

9. Je možné se s Vašimi produkty někde potkat?

Zatím se s našimi produkty nikde naživo setkat nedá, ale určitě se budeme snažit podívat na nějaký svatební veletrh. Zatím, ale ještě v tomto roce žádný naplánovaný nemáme.

10. Jak vidí Wed Wood svou budoucnost ve svatební sezóně 2018? 

V této sezóně máme v plánu vylepšit výrobní proces a podmínky pro výrobu, aby jsme toho zvládali trochu více. A do budoucna by jsme určitě chtěli držet se našeho stylu a oslovovat další zákazníky novými věcmi.

Připravovaná nová tvorba…

11. Naše poslední otázka bude mířit spíše na motto, či citát vystihující firmu Wed Wood?

Motto ani nemáme, vlastně nepotřebujeme, protože jsou naší oporou spokojení zákazníci a to je přesně to co je naší motivací.

 

Zdroj:WedWood

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close