Pro všechny nadšence „BOHO STYLU“, známe ideální místo vaší svatby – Neprobylická stodola

Vítáme jarní a letní svatební sezonu 2018 a cítíme, že se stále ponese v duchu „BOHO“! S tímto trendem se také nese další trend, a to „svatba ve stodole“. Což je dokonalé místo, kde můžete snadno vybudovat a dodekorovat domácí příjemné přírodní prostředí. Boho, behemian či boho chic je kombinace několika stylů, které vám dávají volnost v kombinaci. Mísí se zde prvky etno, hippies a gypsy stylu. My jsme pro vás dnes našli nádherné místo, pod názvem Neprobylická stodola, kterou jsme v tomto článku spojili s velkou svatební galerií, která by vás mohla inspirovat.

Klid a kouzlo venkova, s názvem Neprobylická stodola, najdete jen 15 minut od Prahy, která je vám plně k dispozici pro vaše svatby, oslavy, plesy či jiné kulturní události.

 

 

Majitelé stodoly Neprobylice se pro tento projekt rozhodli, jak jinak, nežli ze svých vlastních svatebních zkušeností. Chtěli tedy vybudovat ideální místo, které si v podstatě můžete dodekorovat naprosto podle sebe. Našli tuto nádhernou stodolu a rozhodli se ji upravit pro svatební den. Přesnou cenu neznáme ale,  prý novomanželům peněženku neroztrhá, pro přesnou představu určitě majitele kontaktujte.

Pro vaší malou představu jsme se dočetli, že:

  • vejde se až 70 svatebních hostů
  • stoly jsou z masivu
  • můžete si tam udělat vlastní občerstvení
  • nedaleko je nádherný kostelík a zvonice
  • dokonalá atmosféra
  • cca 44km od Prahy směr Slaný
  • 15 minut autem od letiště
  • 1 majitel
  • 1 jediné místo

Podle informací na sociálních sítích tuto lokaci navštívil fotograf, Michal Křenek, kterého zajímalo, co a jak vzniká v této lokaci. Místo nafotil a také sepsal krátký článek o možnostech tohoto místa.

Určitě se podívejte na jeho práci i mimo článek a pokud vás zaujme, kontaktujte ho.

 Pro svatebčany Neprobylické stodoly má prý i speciální dárek.

 

 

V okolí stodoly najdete krásná místa pro svůj obřad, pokud ho tedy nechcete přímo na zahradě. Vše je přímo na dohled, takže cesta pěšky nezabere ani 5 minut. Jedná se o Kostel Sv. Ducha a zvonice z 15.století

 

Dozvěděli jsme se také, že další krásná místa v okolí, která mají vlastní matriku, tudíž vyšší šance, že zrovna vaše vysněné datum bude volné. Jedná se o Boženinu studánku a Oldřichův dub v Peruci možná znáte ze starých pověstí, pak je tu klášter v Panenském Týnci. A další významné a vyhledávané místo je největší menhir v Čechách, který najdete v Klobukách.

A teď už na velkou „boho“ inspiraci, kterou můžete zasadit například do tohoto kouzelného prostoru:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroje: 
deerpearlflowers.com
pinterest.com
krenekmichal.eu
FB – Neprobylická stodola

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close