#MáTaškaMáCestaMůjPříběh  

“Móda je to, co vám návrháři nabízejí čtyřikrát do roka.

Styl je to, co si sami vyberete.”

– Lauren Hutton

 

Přesně tento citát vystihuje dnešní článek o firmě, která se v rámci padesátiletého výročí rozhodla inovovat svou službu a poskytnout vám možnost vyjádřit váš fashion styl.

To, že móda se neustále vrací, není žádnou novinkou. Existují ovšem kousky, které své kouzlo nikdy neztratí, a to aktovky. Kabelka ve stylu formální aktovky je trendem už několik let, a to jak v dámské, tak i v pánské módě.

Dnes se zaměříme na firmu z Velké Británie, která má dlouholetou tradici a  představila svůj nový projekt na crowdfundingovém portálu Kickstarter.

Co kdyby vám někdo dal nekonečné možnosti vytvořit si vlastní ruční koženou kabelku?  Nejstarší výrobce aktovek The Leather Satchel Company se pro svou výrobu rozhodl vytvořit on-line nástroj pro vaše vlastní návrhy.

Tento rodinný podnik provozuje rodina Hanshaw v Liverpoolu a při příležitosti oslavy padesátých narozenin úspěšného podnikání vnesli jeho opravdu dlouhý příběh do své tvorby, tak vznikl také nápad nové on-line platformy.

Přeneste do svého módního stylu kus sebe a svého příběhu. Milujete přírodní barvy a přezky? Nebo raději holdujete neonovým, či pastelovým barvám? Záleží vám na velikosti nebo je to pouze malý módní doplněk? Vystihuje vás minimalismus a jednoduchost? Je to jedno. Na vás bude design a na nich pouze a jen kvalitní provedení z toho nejlepšího materiálu.

 

A ceny? Pohybují se od £65 – £160, což je v přepočtu asi od 2.242 Kč – 5.520 Kč.

Tento projekt měl být financován pouze tehdy, pokud se na Kickstarteru vybere alespoň £ 50.000. Tato originální vize samozřejmě zafungovala.

Co se týče momentální pestré nabídky výrobce kožených originálů, můžete si ji prohlédnout na www.leathersatchel.com, kde se dozvíte více také o možnosti nakupování.

 

Zdroj: Leather Satchel

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close