Máte v oblibě slevomaty? Máme tady i svatební, wedding-market.cz, kde najdete slevu téměř na vše.

Máte toho pravého? A právě připravujete váš den D? Právě vám projel mráz po zádech, když si uvědomujete kolik příprav ten pan dokonalý sebou nese? 🙂 Svatba je… starost o ty nejkrásnější šaty, zařizování toho nejpohádkovějšího místa pro váš obřad, skvělého fotografa, toho nejlepšího cukroví… Ten seznam je opravdu dlouhý. Možná vám můžou pomoci online – nákupy.

Svatbu vám nezařídí, ale její přípravu vám maximálně usnadníme. Na svatebním portále Wedding – Market.cz naleznete výhodné nabídky všech svatebních dodavatelů. Na jednom místě pohodlně nakoupíte krásné svatební šaty, dekorace a květiny, služby fotografů, kameramanů, vizážistek, svatebních agentur a koordinátorů… Zkrátka všechno, co k pohádkové svatbě potřebujete. Rychle, kvalitně a za skvělou cenu. Svatba chytře. To je Wedding – Market.cz.

Jak to funguje? Akční nabídky jsou časově omezené a jsou stále obměňovány a aktualizovány. Na každou nabídku kupujete poukázku, voucher, kterým svůj nákup u dodavatele prokážete. Každý voucher můžete využít po určitou dobu, ve většině případů má platnost jeden rok.

A kdo jsou dodavatelé, kteří akční nabídky nabízí? Jsou to všichni, bez kterých si svatbu nedokážete představit, svatební salony a agentury, svatební koordinátoři, svatební e-shopy, cukráři, květináři, fotografové, kameramani, vizážisti, hudebníci, dodavatelé svatebních tiskovin, zábavy… Jsou to lidi, kteří milují svou práci, baví je kvalitní a precizní práce.

 

Jděte na svatbu chytře! Koukněte na Wedding – Market.cz.

 

Zdroj: wedding-market.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close