Láska, svíčky a duch Orientu. To je romantický svatební editorial Ty a Já 2019 pod taktovkou Le Fleur Design

Taky vítáte každou svatební inspiraci a milujete, tak jako my, svatební editorialy? Pak vás dnes potěšíme, protože vám představíme jeden z nich. Nazvaný je TY A JÁ 2019 a nabízí přímo záplavu tipů.

Za editorialem stojí jako hlavní hybná síla Kateřina Empergerová. Je to floristka a majitelka firmy Le Fleur Design z Plzně. Důležité je, že Katka je osoba akční a pouhé sezení mezi květinami jí nestačí.

Proto samozřejmě bedlivě sleduje květinové – ale i celkově svatební – trendy a neustále se vzdělává v oboru, aby byly její kreace vždy moderní a měly jiskru. Kromě toho organizuje svatební veletrh Svatební korzování, který letos poprvé probíhá ve dvou městech: v Praze 10. listopadu 2019 a v Plzni 19. ledna 2020.

A konečně – dala dohromady tento inspirativní editorial. „Chtěla jsem propojit všechny úžasné lidi, kteří se svatbám věnují srdcem a které potkáte na Svatebním korzování v Praze nebo v Plzni,“ vysvětlila nám, proč editorial vlastně vznikl.

Hlavní jste vy dva

Centrální myšlenku skvěle vystihuje samotný název editorialu – TY A JÁ. Naznačuje, že tím hlavním, na čem při svatbě opravdu záleží, jste vy dva. Nenechte se omezovat konvencemi a tlakem okolí, nebojte se experimentovat, naplánujte si svůj den pro sebe a podle sebe.

TIP 1: Chcete mít večerní obřad při svíčkách? Skvělé! Je to opravdu krásné. Žádná svatební brána, jen věnec ze zeleně, látky, plno luceren a svíček, vy a láska…

TIP 2: Vsaďte na přírodu a jednoduchost. Tvůrci zvolili přírodní barvy s tóny bílé, krémové a zlaté. Nebyly použity žádné květy, jen pokojové rostliny a zeleň.

TIP 3: Hledáte-li něco trošku jiného, zkuste nakouknout do Orientu. Naše svatba se nese v tomto lehce orientálním duchu, nechybí vonné tyčinky, koberce, polštářky, vodní dýmka, čaj, lucerny, bohaté látky.

TIP 4. Nudí vás hrady a restaurace? Vyzkoušejte nějaký industriální prostor, kterých utěšeně přibývá. V Plzni, kde editorial vznikal, je to bývalá papírna, konkrétně její multižánrové patro, které je skvělou alternativou pro svatební obřad v deštivých dnech.

Rozhodují detaily

Hodně pozornosti si získává sladký bar. Ten je ostatně jedním z center zájmu i na skutečných svatbách. Náš je v zemitých barvách se spoustou čokolády, karamelu, oříšků, fíků a sušených hrušek. To vše ozdobené jedlým zlatem. Cítíte tam ten orientální nádech?

Pokud hledáte tipy, co vůbec do nabídky vašeho sladkého baru zařadit, zjistili jsme, co se podávalo: čokomalinové makronky, ořechovo-citronové minidortíky s karamelem, minipavlovy s mascarpone krémem, skleničkové cheesecaky s lemon curd, mini tartaletky s čokoládou a ostružinou a sněhové pusinky.

A co svatební dort? Opět čekejte malou změnu od zaběhaných zvyklostí: místo jednoho klasického patrového dortu zde bylo každé patro zvlášť. Tento trend tzv. deconstructed dortů přinesli do popředí zájmu princ Harry a Meghan Markle při jejich svatbě a aktuálně se těší rostoucí oblibě.

Krásná nevěsta a bohémský ženich

Asi každý se v takovýchto inspiracích velice zajímá o styling nevěsty a ženicha.

Nevěsta měla na sobě krajkové šaty se zlatou výšivkou a odhalenými zády, které jsou a ještě nějakou dobou budou velkým hitem. A je to dobře, protože jsou úžasně efektní.

Líčení přizpůsobila vizážistka orientálnímu tématu svatby. „Zlatavé detaily na šatech byly stěžejním pojítkem při výběru odstínů v líčení. Naše nevěsta je navíc teplý typ i vzhledem k podtónu vlasů, takže vše do sebe v celku hezky zapadlo. Jako účes jsem zvolila ležérní nadýchaný drdol, který je pohodlný a trendy. Doplnila jsem jej o listy a zlaté větvičky, které svatební look hezky propojily v komplexní celek,“ popisuje Karla Skalová.

Šperky ze žlutého zlata už celý styling nevěsty jen podtrhly.

A co ženich? Ten byl oblečen zcela v duchu boření tradičních představ: neformální kalhoty, bílá košile a … džínová bunda vytváří originální styl pro každého rebela.

Líbil se vám editorial? Podívejte se ještě na video:

Na vzniku editorialu se podíleli:

Koncept, květiny a dekorace – Le Fleur Design

Fotografka – Tecí Photography

Sladký bar – Svět podle Kristin

MUA a hair – Karla Skalová

Krasopísmo – Psaanníčka

Šaty – Simply bride

Šperky – Polomio jewellery

Speciální poděkování – Čajovna u Pekla

 

Zdroj: Le Fleur Design, foto Tecí Photography

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close