Dárečky v originálním balicím papíru? Jedině v tom ryze českém od Baleno krásně!

Jistě nám dáte za pravdu, když budeme tvrdit, že není důležité jen to, čím někoho obdarujete, ale také to, jakým způsobem bude daný dárek zabalen. Musíme totiž uznat, že na některé příležitosti je lepší, mít všechny dárečky zabaleny a nazdobeny tak, aby potěšily i po vizuální stránce. Jednou z takových příležitostí je i svatba, kde nezáleží na tom, zda chcete mít pro snoubence hezky zabalený svatební dar nebo jste samotní snoubenci nabízející malou drobnost pro své hosty. My jsme pro vás našli ryze český e-shop Baleno krásně, který vám nabízí nejen nádherné balicí papíry, ale i kurzy s tím, jak na to.

Co je baleno krásně?

Každý dárek by měl mít krásný obal, díky němuž se na zabalený obsah budeme těšit ještě víc. Za celým nápadem na vznik Baleno krásně stojí Lucie Vašinová, která je hrdou zakladatelkou kvalitních balicích papírů z české výroby, což je vždy velké plus. Ačkoliv jde o velmi vytíženou ženu, nebojí se pro vás vymýšlet stále nové věci. Na webu nenajdete jen dekorativní balicí papíry, ale i nabídku kurzu, jehož cílem a záměrem je, naučit každého z nás, že i balení dárků může být zábavné a s krásným výsledkem.

Všechny papíry jsou v originálních designech

Na e-shopu si můžete vybrat z poměrně velkého množství jedinečných návrhů, které padnou do oka každému milovníkovi drobností a detailů. Umíte si představit, jak se budou vaši hosté tvářit na dárečky, které od vás dostanou, navíc v luxusně vypadajícím balení? Nehledě na to, že papíry jsou k dostání v mnoha barvách i s různými vzory, takže se mohou stát plnohodnotnou součástí vaší svatební výzdoby.

Mnoho z papírů má na sobě přírodní barvy a motivy, takže se hodí nejen na Boho a tropickou svatbu, vyniknout mohou i na elegantní a velmi ženské svatbě. Takovéto dárečky můžete naskládat na viditelné místo a zakomponovat je do okolí. Pokud vám nestačí nabídka, která je k dostání, jistě napište o vlastní originální návrh. Nechybí ani možnost zabalení dárku na míru.


Kurzy balení dárků?

Ráda byste si dárky zabalila sama, ale nevíte jak na to? Toužíte po zdokonalení své balicí techniky, jež se vám bude hodit nejen na svatbě, ale i o Vánocích a vlastně každé oslavě spjaté s rozdáváním dárků? V tom případě by se vám mohl líbit kurz balení dárků, který e-shop rovněž nabízí. A o co vlastně v kurzu jde?


Celý kurz balení dárků je vedený formou workshopu, díky němuž zjistíte:

  • že je možné zabalit dárek tak, aby vypadal luxusně, během pár minut
  • že vašim dárkům nikdo neodolá
  • že i dárky samotné budou vypadat ve stylovém balicím papíru opravdu k nakousnutí
  • že se z vás může stát mistr v balení dárků během pár hodin


Co v kurzu dostanete?

V celém kurzu se pracuje s kvalitními pomůckami a produkty značky Baleno krásně. Materiálu dostanete tolik, že si ho ještě spoustu odnesete domů. A co všechno dostanete kromě cenné zkušenosti? Hlavně sadu balicích potřeb v hodnotě přes 400 korun. Sada obsahuje:

  • Creative papers
  • Archy balicích papírů
  • Creative stickers
  • Jmenovky
  • Šablony

Kvalitní návrhy od jedniček ve svém oboru

Na e-shopu si můžeme vybírat z několika kolekcí z nichž každá obsahuje více než pět originálních vzorů. V jejich designu hrají roli nejen moderní trendy, ale i prvky tradičního folkloru. Na návrzích se podílí špičky ve svém oboru, u kterých se není třeba bát toho, s čím novým přijdou. Jistě vás potěší, že kromě balicích papírů jsou k dostání i nádherné jmenovky, které můžete použít i u svatební hostiny, kde budou spolu s balicím papírem tvořit krásný dekorační celek.

Ceny na e-shopu

Ceny na tomto e-shopu jsou vzhledem ke kvalitě výrobků opravdu přiměřené. Balicí papíry se pohybují v ceně okolo 49 korun, stejně tak samolepky. Jmenovky vás vyjdou na pár korun. Kurz je o něco dražší, ale během života se vám cena několikrát vrátí.


A kde tuto krásu najdeme?

Web i s e-shopem najdeme jak na webových stránkách Baleno krásně, tak i na jejich Instagramu. S dotazy se můžete obracet i na email balenokrasne@email.cz nebo telefonní číslo + 420 607 179 172.

Zdroj: Baleno krásně

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close