Druhý editoriál pro nevěstu z dílny SvatebniBlog.cz aneb buď romantická jako blázen!

A jsme tady zase! Tentokrát v podobě zasněné a romantické podobě nevěsty. Dnes se zaměříme trošku více na volbu svatebních šatů, make-upu a účesu. Pak už jen stačí zvolit nějaké romantické jarní zákoutí a woala… zrodila jste se Vy, v plné své romantické, elegantní a tajemné kráse!

Věříme, že každá nevěsta má asi již před vstupem do svatebního salónu nějakou představu o svatebních šatech. Milé nevěsty zde první malá rada pro vás! Ikdyž máte nějakou vysněnou róbu, pokuste si vyzkoušet více střihů, druhů a hlavně barevných odstínů barev. Můžete být samotné překvapené, co vám nakonec padne jako ulité a spíše vyzdvihne vaši podstatu krásy. Důležité je, aby jste se v šatech cítila pohodlně a jakoby byly šité pouze pro vás. V neposlední řadě promyslete také barvu šatů, jelikož vaše barva kůže nemusí vždy korespondovat s jasně bílou barvou šatů a dokonce se mnohdy stává, že se v nich nevěsty nakonec až ztrácí.

V prvé řadě se tedy zaměřme na náš výběr šatů… Jednoduchý střich šatů je v A-linii. Skládá se z velmi jednoduché vrstvené sukně bez kruhu a skládaným korzetem dozdobeného ruční výšivkou. Jelikož v tomto projektu jsme zvolili nevěstu, kterou představovala Vindy Krejčí, museli jsme vzít v potaz také krásné měděné opálení, a proto jsme sáhly spíše do barevného spektra ivory a né čistě bílé.

 

Šaty jsou obohacené prodlouženou suknící, takže získáváte kratší vlečku. K celkově velice jednoduché sukni, která je založena na vrstvení lehkých látek organzy,  jsme zvolili zajímavější korzet, který je z téhož materiálu, ovšem v detailu je překládaný a dozdobený lesklou výšivkou. Pokud se rozhodnete pro korzetové šaty bez jakýchkoliv ramínek, prosím berte v úvahu jaký je váš objem hrudníku a jaký typ svatby by jste rádi :-). Podstatná je totiž v tento den comfortabilita a né jen pěkné fotky. Nikdo z nevěst pak nechce řešit, že jim korzet ustavičně padá nebo dokonale nesedí, prostě to není pro každého :-).

Samotné nalazení stylu svatby samozřejmě dosáhnete správnou lokací :), my jsme zvolili zastíněné zákoutí u malé rotundy v Českém Těšíně, odkud pochází fotografka Veronika Flovarčná a také vizážistka Anežka Lachovská, s kterými jsme na tomto projektu spolupracovali. Co se týče stylistiky vlasů, přizvali jsme Gabrielu Vaškovou.

Milé nevěsty v tomto tutoriálu jsme zvolili opravdu přirozený look make-upu. Pokud máte rády spíše přírodní vzhled sáhněte spíše po nude barvách, zlatavě měděných odstínech. Spíše lpěte na dokonale zapracovaném makeupu a zvýrazněte popřípadě pouze vaše kontury ve tváři. Pokud máte pocit, že málo záříte štěstím, máte povoleno sáhnut po nějakém tom rozjasňovači :-).  Vsaďte na dokonale upravené obočí a například elegantní doplňky, nebo květiny ve vlasech. Velkým trendem se v těchto sezónách stále drži pletené copy a ruzné drdoly na nich založené. My jsme pro vás připravili obě varianty. V první fázi lehký vyčesaný drdol založený na pletené čelence, který popřípadě můžete rozpustit a ponechat si pouze čelenku. 

 

Tímto uzavíráme jarní romanitcký tutoriál, doufáme, že jsme vás trochu inspirovali a samozřejmě velké díky patří i těm, kteří se na tomto projektu podíleli.

 

Photography: Veronika Flovarčná

Make-up: Anežka Lachovská

Hair styling: Gabriela Vašková

Model: Vindy Krejčí

 

S láskou tým SvatebníBlog.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close