Ženich 2021. Jaké kravaty se budou nosit v letošní svatební sezóně?

Pánské kravaty na svatbu 2021

Módní trendy následují nejen nevěsty, ale také ženichové. Mezi nejvýraznější doplňky našich pánských poloviček patří kravata. Jaké vázanky se budou nosit v roce 2021?

Trendy kravaty 2021
Maggiesottero.com

Kravata je stále důležitou součástí oblečení ženicha. Po období bohémské uvolněnosti, kdy se ženichové bez ozdoby na krku obešli, se už několik sezón pomalu, ale jistě, vkrádá zpět formálnější styl, který si kravatu nebo motýlka opět žádá.

Upravený a společenský vzhled si teď, po měsících pobytu doma v teplákách kvůli lockdownům, opravdu užíváme.

Jak vypadá svatební kravata v roce 2021

Kravata pro ženicha 2021 je ale nejen klasická formální záležitost. Je to doplněk také hravý a může naopak pomoci podtrhnout relaxovaný, nenucený vzhled mladých cool gentlemanů.

Kravata pro ženicha
Theknot.com

Kravata pro ženicha není v letoším roce ani příliš úzká, ani široká. Tím následuje obecný trend v pánské módě. Ideální šířka vázanky se pohybuje kolem 6-7 cm.

Tip: Cílem je, aby kravata byla proporční k ženichovi, Je-li tedy celkově větší, sáhněte po silnější vázance, naopak drobný ženich může mít i užší model.

Chcete ukázat, že kravatu umíte nosit? Vyberte si ten pravý uzel podle vaší postavy, tváře a celkového stylu svatebního outfitu.

Květinové vzory

Svatební kravata
Weddingsonline.ie

Pro uvolněný dojem jsou skvělé vázanky s květinovým vzorem, který vtrhl do pánské svatební módy jako uragán. Chcete-li udávat trendy, sáhněte po výrazných barvách a velkých květech. Opatrnější pánové pak ocení, že módní jsou i drobné nenápadné kvítky nebo jiné neutrálnější rostlinné motivy.

Paisley – kašmírový vzor

Kravata na svatbu
Oblecoblek.cz

Vzor pocházející ze starodávné Indie a Persie bude letos velmi oblíbený i v pánské módě. na svatbu se hodí dvojnásob, protože má symbolizovat štěstí, plodnost a věčnost. Můžete volit z klasické moderé a červené, ale i výraznější fialové, petrolejové nebo indigové barvy.

Puntíky

Svatební kravata 2021
Whimsicalwonderlandweddings.com

Ne tak extravagantní, ale přesto stále stylové jsou puntíky. I ty budou oblíbeným motivem a jsou ideální pro ženichy, kteří nechtějí až tolik vyčnívat, ale usedlá klasika je také nebaví. Puntíky jsou rozverné, hravé a nad věcí.

Káro

Kravata na svatbu 2021
Amyandjordanblog.com / Winsoreventstudio.com

Rok 2021 přeje také károvaným a kostkovaným vzorům. Budou se nosit dokonce i kárované obleky nebo doplňky. Proto tento vzor nesmí chybět ani na vázankách. Vybírat můžete z tradičních červených, modrých, béžových či zelených tónů i módní fialkové nebo měděné. Jedná se o klasický a přitom vysoce módní potisk, který ukáže, že víte, co se nosí.

Proužky

Svatební kravaty
Capitolromance.com

Klasikou všech klasik je proužek. Pokud patříte k ženichům, kteří ctí na svatbu slavnostní a formálnější styl oblékání, můžete zvolit právě proužkovanou kravatu. V módě jsou proužky spíš užší. Barevnost sahá od téměř neviditelných rozdílů v odstínech po výrazné kontrastní kombinace.

Jednobarevné v sytých odstínech

Kravata pro ženicha 2021
Whimsicalwonderlandweddings.com

Jednobarevná kravata je sázkou na jistotu pro každého gentlemana. Fantasticky zapůsobí v některém ze sytých barevných odstínů, jako je bordó, smaragdová, temně modrá. Ozdobte ji zářivou sponou do kravaty, která se opět začíná nosit.

Motýlky

Motýlek pro ženicha
Theaisleweddingdirectory.com

Na výsluní se drží také motýlek. Šik možnost pro milovníky módy a stylu umožňuje ještě více se odvázat při volbě vzorů, ale i materiálů, protože vedle textilních motýků budou i letos oblíbené dřevěné nebo kožené kousky.

Úvodní foto: Artofthegent.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close