Kouzlo barev a melancholie. To jsou nejkrásnější podzimní svatební kytice pro sezónu 2020

Podzimní svatební kytice

Podzim patří oprávněně k nejbarevnějším ročním obdobím. Bohatství, které v této době nabízí příroda, lze nádherně využít v podobě květin a floristické výzdoby v podzimním duchu. Podívejte se na letošní podzimní inspiraci pro svatební kytice.

Podzimní svatební kytice

Většina květin je dnes k dostání během celého roku, takže pokud máte některou zamilovanou, můžete ji mít ve svatební kytici kdykoliv. Sezónní svatební kytice však mají něco do sebe. Svou barevností a stylem dokonale doplňují dané roční období a dodají svatbě ten pravý feeling.

Podzimní svatební kytice jsou pestré

K typickým sezónním květinám, které budou báječně vypadat jako součást podzimní svatební kytice, patří astry, chryzantémy, slunečnice, jiřiny, celosie, cínie či gerbery. Zajímavě bude vypadat světlice, echinacea, plamenka nebo rozchodník.

Podzimní svatební kytice

K využití se nabízí také široká paleta okrasných travin. Zaexperimentovat můžete třeba i s bodlákem.

Podzimní svatební kytice

V pozdější fázi podzimu pak přidejte nejrůznější plody, jako šípky, jeřabiny, šišky, kaštany. Možností jsou i minijablíčka a říjnové kompozice mohou doplnit minidýně. Efektní budou větvičky, listy nebo peříčka, divoce rostoucí květiny i bylinky.

Podzimní svatební kytice
Podzimní svatební kytice

Samostatnou kapitolou jsou sušené květy a slaměnky. Vypadají velmi dobře jako součást mixu, do malých voniček na stůl, ale zabodujete také, když odvážně sáhnete po celosušené kytici.

A co populární růže? Ty jsou stálicemi po celý rok a skvěle se budou hodit i do podzimních aranžmá. Je ale fajn a stylové hledat podzimní barevné ladění. Zkuste růže oranžové, žluté, temně vínové, starorůžové nebo fialové.

Podzimní svatební kytice

TIP: Vedle podzimní svatební kytice je stylovým doplňkem nevěsty také věnec do vlasů, uvázaný ze stejného materiálu a ve stejném duchu jako kytice. Stanete se rázem zosobněním podzimní přírody.

Barevná paleta pro podzim 2020

Barvy podzimu jsou velmi výrazné a typické, každá sezóna s nimi ale umí naložit po svém. Letošní rok vedou kombinace dramatické, hluboké barevnosti, nebo naopak jemné tóny, které s barevným ohňstrojem podzimu vhodně kontrastují.

Vínová s černou a zlatou. Ukazuje na temnější stránku podzimu, zároveň je to kombinace velmi elegantní a slavnostní.

Podzimní svatební kytice

Oranžová a žlutá se zelenou a bílou. Typicky podzimní spojení barev, které nacházíme při procházce podzimním lesem na každém kroku. Je to jasný a přímý odkaz na roční období a umožní vám naplno využít všech přírodních možností pro kytici.

Podzimní svatební kytice

Dusty pink s švestkovou a mátovou. Neobvyklá kompozice zahraje na strunu melancholie, něhy a romantiky zamlžených luk.

Podzimní svatební kytice

Inspirujte se

Letošní sezóna hlasuje na podzim pro velké, rozevláté květinové kompozice, převislé vazby a hodně se objevují kytice uvázané doširoka. V podzimních tónech a bohatství doplňků tyto vazby nádherně vyniknou. Podívejte se.

Podzimní svatební kytice
Podzimní svatební kytice
Podzimní svatební kytice
Podzimní svatební kytice

Sháníte floristku, která splní vaše sny o dokonalé svatební kytici? Stáhněte si aplikaci Bride Advisor. Najdete v ní články s inspirací i přímé kontakty na kvalitní dodavatele svatebních služeb.

Bride Advisor

Zdroj fotografií: Elegantweddinginvites.com, Elledecor.com, Weddingwire.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close