Hit roku 2019 – kovbojská svatba ve stodole

Máte rádi koně? Líbí se vám netradiční styl svateb? Kovbojské svatby ve stodole mají jedinečnou atmosféru! Využijte kontrastu něžné krajky a jezdeckých bot nebo podkov.

Svatební šaty vašich snů, ve kterých si budete připadat jako princezna, vyniknou ještě více, když budete mít v pozadí starou oprýskanou stodolu vyprávějící nesčetné příběhy lidí a zvířat. Stodoly jsou čím dál tím více v módě a není se co divit. Kdo by nechtěl mít nadstandardně velký parket s vysokým stropem? Prostory stodol samy o sobě vytvoří kouzelnou atmosféru a výzdoba je tak opravdu jen poslední tečkou.

Připravili jsme pro vás galerii nápadů na místo, výzdobu, šaty i občerstvení.

Nejdříve se podíváme na samotné prostředí obřadu a hostiny. Pro tento styl svatby se přímo nabízí obřad venku a hostina ve stodole, ale v případě nepřízně počasí může určitě všechno proběhnout uvnitř, pro samotný obřad také můžete dát přednost kostelu nebo jiné církevní stavbě.

 

Nyní pár tipů, jak prostřít sváteční tabuli ve stylu koňské svatby. Skvělými doplňky jsou dřevěné soudky, podkovy nebo pytlovina, vše poměrně lehce a levně sehnatelné. Skvěle poslouží také kulatiny nebo klidně i celé špalky dřeva.

Stodoly jsou ideálním místem pro hru se světlem – svítící řetězy, lucerničky, svíčky i ozdobné lustry, ve večerních hodinách se budou skvěle vyjímat prskavky.

Pěkným nápadem, kteří vaši hosté jistě ocení, je stylové posezení někde bokem od hlavní zábavy, kde se může proudit konverzace svatebčanů.

Svatební dort můžete také pojmout kovbojsky, dřevěný design je teď velmi moderní.

Sladký bar je asi nejdekorovanější část svatební tabule a tady je pár nápadů, jak ho stylizovat! Využít se dá prakticky cokoliv aspoň trochu staré nebo tak alespoň vyhlížející, do stodoly se opět skvěle hodí kulatiny, cedulky s westernovými nápisy nebo starobylé knihy.

A nyní se dostáváme k samotnému oblečení svatebčanů, jde nám hlavně o šaty a vzhled nevěsty. Svatební šaty úžasně kontrastují právě s kovbojskými nebo jezdeckými botami. Vysoké kozačky s bohatým vyšíváním jsou velice elegantním doplňkem pro nevěstu (a samozřejmě i pro ženicha). Muži si mohou vzít také kovbojský klobouk, který vytvoří tu pravou atmosféru! Nezapoměňte taky na družičky! Jejich roztomilost je neodolatelná.

Samozřejmě nemůžeme zapomenout na němé účastníky obřadu. Koně. Pokud budete mít na svatbě zvířata, určitě je vyzdobte svatební výzdobou také!

Na závěr pár fotografií, které nepotřebují komentář.

 

Zdroje:

maggiesottero.com

rusticweddingchic.com

weddingomania.com

brit.co

bridesofnorthtexas.com

herecomestheguide.com

brides.com

deavita.fr

pinterest.com

stylemepretty.com

cuteweddinginspiration.com

hellomay.com

modernwedding.com.au

korkerhairbows.blogspot.com

crazyforus.com

austin-photographers.com

elegantweddinginvites.com

greenweddingshoes.com

happywed.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close