Při zařizování svatby na to nemusíte být sama. Můžete si nechat pomoct od agentury Svatby podle Katy

Plánování svatby dá někdy zabrat. Shánění dodavatelů, vybírání toho, co se nám líbí. Proto není divu, když jde nevěstě někdy hlava kolem. A my se ptáme, proč nevyužít pomoci od někoho, kdo má se zařizováním svateb bohaté zkušenosti a jeho rukama prošla spousta spokojených snoubenců. Proto je nám ctí, představit vám svatební agenturu Svatby podle Katy, která vám pomůže se vším, co se okolo vaší svatby vyskytne.

 

Na FB stránkách vás také Katy zve na  4. Ročník wedding bazaaru, kdy přípravy jsou v plném proudu. Takže se můžete těšit na fajn atmosféru, úžasné dodavatele a strávit tak s nimi pohodové dny.  ?

Svatební agenturu Svatby podle Katy jsme zmínili již v článku o SpK Grafice, jež pod tuto agenturu spadá také. Také jsme vám přinesli malou ochutnávku v krátkém mini-rozhovoru o tom, kdo je Kateřina Janoušková, zakladatelka agentury Svatby podle Katy.
Kateřina se několik let věnovala organizování různých společenských akcí, díky nimž nasbírala hodně zkušeností do svého nového projektu, který započal v roce 2007. Od tohoto roku začala organizovat svatby nejen českým, ale i zahraničním párům, takže se nemusíte bát, že působí jen v jednom městě naší republiky.

Někdy se to tak nezdá, ale za tím, aby byla vaše svatba opravdu pohádková, stojí spousta zařizování a práce. Bohužel, ne každí snoubenci na to mají tolik času nebo odvahy. Právě proto je vhodné, zvážit služby svatebního koordinátora, který vám se vším pomůže. A co konkrétně vám nabízí SpK?

  • Najít vhodné místo pro vaši svatbu
  • Pomůže vám s tím, co musíte vědět o úřadech
  • Vybere s vámi ty nejlepší dodavatele na vaši svatbu
  • Postará se o vaši svatební výzdobu
  • Zkoordinuje váš svatební den tak, aby vše proběhlo bez zbytečných zádrhelů a vy jste si svatbu užili

Co se týče zmíněného sehnání ověřených dodavatelů, jde hlavně o pomoc s výběrem například těchto:

  • Svatební cukroví, dorty a hostina (Agentura vám pomůže vybrat design, příchuť, ale i barvu dortu. Chybět nebude ani ochutnávka. U svatební hostiny jde o pomoc s vybráním vhodného místa, chutného menu.)
  • Foto a video služby (Agentura s vámi vybere toho nejlepšího svatebního fotografa, zašle vám i jeho cenovou nabídku, domluví vám s ním schůzku.)
  • Doprava (Hodně nevěst se k oltáři dopravuje hezky zdobeným vozidlem. Proč si nevybrat z nabídky, kde nechybí minibus, limuzína, veterán, ale ani kočár s koňským spřežením?)
  • Hudba na vaší svatbě (Vybrat správnou hudbu na svatbu není snadné. Agentura vám pomůže s výběrem ověřených muzikantů, výběrem samotných písní, v případě zájmu vám zajistí karaoke, ale třeba i ohňostroj jako součást svatební zábavy.)
  • Dekorace – i květinové (Výběr květinových dekorací má tu moc, změnit celý charakter svatby. Svatební kytice, svatební výzdoba, ale i korsáž pro ženicha. SpK vám pomůže se zajištěním všech, na které si vzpomenete. Klasickou výzdobu si kupovat nemusíte, agentura vám ji klidně zapůjčí.)
  • Svatební tiskoviny (Svatební tiskoviny jsou nezbytností každé svatby. Oznámení, pozvánky, menu, jmenovky – se vším se můžete svěřit do rukou agentury. My vám doporučujeme SpK Grafiku by Máca, o níž jsme nedávno psali.)
  • Svatební šaty (Díky svatebním šatům se každá nevěsta může cítit jako princezna. vše záleží na tom, odkud si své šaty půjčí nebo koupí. Dalšími kritérii je i vzhled nevěsty a její postava. Proto se nebojte svěřit do rukou SpK, kde bude i výběr mezi desítkami oblíbenců jednoduchý.)
  • Šperky (Bez hezkého snubního prstenu to ani nejde. Dejte proto na zkušenosti agentury, která zná několik kvalitních zlatnictví, kde si prsten můžete koupit. Vždyť jej budete nosit celý život.)
  • Ubytování svatebních hostů (Ne každý z hostů bydlí v bezprostřední blízkosti místa konání svatby. Proto je dobré, nechat si poradit s místy, kde je možné ubytovat větší počet svých hostů. Ne vždy je dobré jít po první dobré nabídce, vždy se může najít ještě nějaká lepší, nejlépe s dobrými referencemi.)
  • Obřad
  • Svatba na klíč (Vše necháte v rukou agentury a poté se jen budete bavit z výsledku)

Samozřejmě, není nezbytné využít všech služeb této agentury. Můžete si nechat poradit jen v některých věcech, v nichž sami tápete. Pokud jste schopni, sehnat si vše sami, je to jen dobře. Služba koordinátora je však vždy vítanou pomocí každé nevěsty. Každý koordinátor by měl být lidský a tak je to i u SpK.

Za každého nejvíce mluví jeho reference a my musíme uznat, že SpK jich má hodně a hlavně! Všechny jsou pozitivní. Můžete se přesvědčit zde.

A kde SpK najdete? Na jejich webových stránkách, FacebookuInstagramu, kde se nachází velká spousta inspirace.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: Lucie Sasínková, Zora Vláčilová, Svatby podle Katy

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close