Vyzkoušejte focení, které lichotí ženské kráse. Jedinečné fotografie ve stylu boudoir objeví kouzlo v každé ženě

Každá žena je krásná. Focení ve stylu boudoir vás o tom přesvědčí. Může to být příjemná a zajímavá zkušenost, která vám přinese důkaz o tom, jak krásná jste právě vy. Dnes jsou boudoir fotografie stále více vyhledávané. Ženy na nich mohou vidět svou krásu očima těch druhých. Často vznikne série skutečně neopakovatelných fotografií, které mohou být i začátkem cesty k větší sebeúctě a sebe-přijetí. Určitě vás čeká radostné překvapení, až uvidíte sami sebe na fotografiích, které by klidně mohly zdobit titulní stránky vyhlášených magazínů.

Přirozenost a sebejistota

Profesionální fotografové mají také profesionální přístup. Z vaší strany to bude chtít se cíleně připravit, dát tělo do dobré formy. Ve studiu vás nalíčí, řeknou vám vše potřebné. Podstatné je být přirozená, cítit se dobře a určitě pomůže sebedůvěra.

Co si vzít s sebou?

I při focení ve stylu boudoir platí, že oblečení by mělo vyzdvihovat vaše přednosti. Také hodně záleží, jak celé focení chcete pojmout. Být sexy, romantická, elegantní, svůdná nebo prostě přirozená. Podle toho volte oblečení a šperky, které si přinesete. Volte takové barvy, které lichotí vaší pleti.

Nezapomeňte na podvazky, samo držící silonky, krásné spodní prádlo, korzety, lodičky. Volné halenky nebo letní šaty u kterých můžete sundat ramínko, sexy župánek, černé večerní šaty, bílé šaty, tričko, pyžamo, oblíbené džíny, partnerovu košili, vysoké kozačky, rukavice, šátek, ozdoby do vlasů … vše, v čem si myslíte, že budete vypadat zajímavě.

Klidně i velký kufr, focení je na několik hodin, může se vám něco z kufru hodit. Pokud se chcete nechat vyfotit jako nevěsta – vezměte i závoj.

Další příprava

Samozřejmě je dobré pamatovat na to, že na fotkách je vše vidět. Udělejte si manikúru, pedikúru, zajděte ke kadeřnici, na depilaci. Opalování a solárium raději vynechte. Je hezké mít fotografie, na kterých nesvítí bílá místa. Můžete doma i trochu trénovat, zejména pokud se stydíte, nebo máte o svém těle nějaké sebevědomí nepodporující přesvědčení.

Pokud se chcete nechat vyfotit ve stylu boudoir, máte na výběr hned několik fotografů. My bychom vybírali mezi Petrou Magdalenou Kejha a fotografkou Karel Mayer. Ale výběr je jen na vás.

Boudoir foto může být také vhodný dárek pro nevěstu nebo přítelkyni. Máte možnost získat krásné fotografie, na které se budete jistě ráda dívat i po letech.

Dámy, prosím, nezapomeňte, že boudoir foto je vhodné pro každou ženu v jakémkoli věku, nemá žádná omezení a dokáže najít vaši skutečnou krásu.

 

Zdroj fotografií: shellydaniellephotography.com, pixshark.com, pinterest.com, melisaforboudoir.com, shannonvoneschen.com, theweddingplaybook.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close