Plánujete venkovní svatbu? Svatba pod širákem si vás vezme do parády!

Nebaví vás klasické obřady v kostele, na zámku nebo na úřadě? Toužíte po něčem tak romantickém, jak to dokáže udělat sama příroda? V tom případě nezoufejte! Svatební blog ví, jak je těžké zorganizovat, a hlavně připravit svatební obřad venku – v přírodě. Právě proto vás chceme seznámit se Svatbou pod širákem, která vám s tímto typem svatebního obřadu ráda pomůže. A to kdekoliv!

Svatba pod širákem vám připraví venkovní svatební obřad na jakémkoliv místě, které si sami vyberete. Díky oblíbenosti a praktičnosti vzniknul balíček potřebného svatebního vybavení, jež by se vám mohlo na vašem obřadě hodit. Jediné, co musíte udělat, je říct, kde a kdy. Tým ze Svateb pod širákem vám pak na smluvené místo přiveze, rozestaví a po akci sbalí a odveze veškeré vybavení. A to vše za super cenu – 11 900 Kč.

Vaše svatba bude obsahovat:

  • 32 židlí
  • Nápoje a ručníky
  • Slavobránu a stolek
  • Dopravu a sestavení (následný odvoz)
  • Květiny
  • Deštníky a stříšku

A teď trochu podrobněji..

Slavobrána se v poslední době stává velmi důležitou částí každé venkovní svatby. Navíc se hodí pro elegantní, rustikální, ale i boho svatbu. Svatba pod širákem nabízí nefalšovanou slavobránu o velikosti dvou metrů, navíc z kvalitního dřeva. Slavobrána k vám bude doručena složená v dodávce a tým ji sestaví až na místě, což je praktické v případě hůře dostupné lokality. Konečnou podobu slavobrány dodá bílá záclonka. Vyzdobeny pak budou čtyři židle (jde o květinovou výzdobu) v uličce.

K obřadu jednoznačně patří i podepisování. Právě proto je součástí vybavení i malý stolek, který může sloužit k tomu, abyste se měli kde podepsat. Díky množství židlí se na vaší svatbě může usadit až 32 hostů. Jde o židle v bílé barvě. A kolik je židlí, tolik je i lahví z vychlazeným pitím, které padne vhod každému, hlavně v letních horkách. V ceně balíčku je doprava do 100 km od Prahy, každý další je účtován za 15 Kč. Web pro představu uvádí, že cesta do Brna vás vyjde na 1590 Kč, což je stále hezká cena.

Krásou svateb pod širákem je fakt, že nemusíte téměř nic chystat. Stačí si domluvit termín svatby, domluvit se s týmem a poté jen přijet na svoji svatbu do připraveného. Fantazii, co se týče výběru lokality, se meze nekladou. Chcete svatbu v horách, na louce nebo v lese? Vše je možné. Poté, co bude obřad ukončen, Svatba pod širákem vše uklidí a sbalí.

Co by vás mohlo zajímat?

  • Svatby pod širákem jsou od běžných půjčoven odlišné už kvůli službám, které nabízí. Málokterá půjčovna nabízí i dopravu s kompletním servisem.
  • Pokud budete mít více hostů, nevadí to. Jen budou muset stát. Většina obřadů však mívá menší počet hostů a 32 je optimální počet.
  • Záloha v poloviční výši se platí při rezervaci, zbytek až po svatbě.
  • Vhodná plocha, na kterou by se mělo vše vlézt, je 10 x 10 metrů. Ideální je tvrdší povrch, aby se židle nebořily.
  • Svatby pod širákem jsou velmi flexibilní. Můžete se s nimi domluvit i na svatbě v zahraničí.
  • Tým přijede zhruba hodinu a půl před obřadem, balit a uklízet začnou po vašem odchodu.
  • Standartní doba na sestavení je zhruba půlhodina.

Jestliže se chcete o Svatbách pod širákem dozvědět více, doporučujeme vám i jejich blog, kde jsou různé zkušenosti i postřehy. Inspiraci pak hledejte na webu, Instagramu i Facebooku. Samotný kontakt najdete na konci článku.

Zdroj: svatbapodsirakem.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close