Svatební šaty z druhé ruky? Proč ne! Zkuste je koupit nebo prodat přes online svatební salon LALA MARKET. Za dobrou cenu získáte krásné modely

Svatba je nákladná, ale krásná záležitost. Svatební šaty nevěsty tvoří obvykle dosti výraznou položku na konečném účtu. Pro praktické nevěsty vznikla platforma LALA MARKET.  Autorka a provozovatelka Beáta Višňovská vytvořila ve virtuálním prostředí místo, kam můžete doslova pověsit své svatební šaty a nabídnout je dalším zájemcům.

Která nevěsta by se nechtěla vdávat ve svých vysněných šatech. Nechá si je ušít a vdá se, šaty zůstávají. Je možno je pietně uchovávat a doufat, že někdo z rodiny se bude také chtít vdávat v těch nádherných šatech, vždyť jsou jako nové.

Praktická nevěsta, vlastně už mladá paní, své šaty nabídne na internetu a prodá je další šťastné ženě, která se v nich ráda bude vdávat. A proč ne?

Nakupujete někdy v second handu? Pokud ano, tak možná víte, že se tam často dají najít velmi pěkné kousky, které svou kvalitou zpracování a materiálem dalece předčí nabídky mnohých butiků. Samozřejmě, že cena je mnohem nižší. To je pak hned dvojnásobné potěšení, slušivý a krásný doplněk šatníku za cenu, kterou s radostí zaplatíte.

Online second hand svatebních šatů vznikl pro všechny ženy, které chtějí být nevěstami a rády se budou vdávat ve svých vysněných šatech, za které zaplatí rozumnou cenu. A také je pro ženy, které už nevěstami byly a mohou nabídnout své šaty a zkušenosti dalším ženám.

Portál LALA MARKET má promyšlené členění, šaty lze zařadit a také vyhledávat podle několika velmi nápomocných kritérií, jako je značka šatů, stav, silueta, typ výstřihu, záda, délka rukávu, délka šatů, barva a materiál.

Na stránkách také najdete praktického průvodce, který vás krok za krokem provede všemi úkony nutnými pro otevření účtu, poradí při prodeji, navrhne jak komunikovat a bude vám gratulovat k úspěšnému prodeji nebo koupi.

Registrace a zadání inzerátu je snadné, vše je velmi intuitivní. Inzeráty jsou pro soukromé osoby zpoplatněny balíkem STANDARD v hodnotě 28 Kč nebo balíkem PREMIUM v hodnotě 84 Kč. Inzerát je platný neomezeně, dokud ho uživatel nevymaže nebo nedeaktivuje úspěšným prodejem.

Příjemnou zprávou je, že se v inzerátu dozvíte o šatech opravdu vše. Součástí inzerce je i „Příběh o svatebních šatech“, v němž původní majitelka píše všechny informace, které považuje za důležité. Na několika fotografiích máte možnost vidět, jak šaty vypadají a vstoupíte-li s prodávající do kontaktu, jistě vám ráda napíše i další podrobnosti.

LALA MARKET se snaží vytvořit platformu nejen pro prodej a koupi, ale také pro vzájemné sdílení zkušeností, tipů a rad. To je snaha, která se velmi cení. Vždyť každé nevěstě přijde vhod pomoc při přípravě svatby.

Nabídka šatů je ovlivněna tím, kdo právě prodává. Najdete zde značkové šaty ze zahraničí, originály šité na míru nebo krásné šaty z dílny některého z českých návrhářů. Pokud hledáte osobitý typ šatů, sledujte stránky pravidelně.

Pokud chcete krásné a originální šaty, zkuste online second hand svatebních šatů LALA MARKET.

Najdete je na webových stránkách: www.lalamarket.cz 

Kontaktovat je lze telefonicky: +421 911 555 323 nebo e-mailem: info@lalamarket.cz

 

Zdroj fotografií: lalamarket.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close