Nevěsta a květiny, to k sobě jednoznačně patří. Nádhernou kytici a květinovou výzdobu svatby vám vyrobí Talpa Flowers

Svatební šaty a kytice jsou ty hlavní prvky, které dělají nevěstu nevěstou. Ke svatbě květiny patří, jen je třeba najít dobrého dodavatele, abyste v poslední chvíli neměly jen oči pro pláč. Proto vám pomáháme mapovat nabídku českých floristů, kteří podle našeho názoru dělají svou práci skvěle. Dnes jsme se zaměřili na Talpa Flowers z Jesenice u Prahy.

Vybírat květiny na svatbu není jen tak. V prvé řadě je důležité si promyslet celkový styl. Jiné květiny si vyžaduje svatba na zámku a něco jiného se bude hezky vyjímat na louce. Ideální je začít od kytice nevěsty, která musí odpovídat také pojetí svatebních šatů, a k ní potom doladit zbytek.

Kytice budete kupovat také pro maminky, případně svědkyni. Tyto kytice by měly mít něco společného s kyticí nevěsty, ale budou menší a jednodušší. Družičky mohou nést malé voničky nebo třeba květinové náramky či věnečky.

Pak tu máme korsáž pro ženicha. Květina do klopy se dělá z dominantního květu z kytice nevěsty. Ta si může nechat vyrobit třeba také květinový věnec nebo jinak ozdobit květinami účes, podle zvoleného stylu šatů a svatby.

No a k tomu všemu doladíte zbývající výzdobu. Kytkami můžete ozdobit auto, místo obřadu, polštářky pod prstýnky, dort, svatební tabuli a různé oblíbené koutky (se sladkostmi, nápoji, něco pro pány nebo k relaxaci…). Je toho hodně a toto všecko vám v Talpa Flowers umí zajistit.

Talpa Flowers vyzdobí komplet celou svatbu

Studio se vysloveně specializuje na svatební a dárkové kytice a svatební květinovou výzdobu všeho druhu. Budete tedy v těch nejlepších rukou lidí, kteří sledují, co se na svatebním poli děje nového, a mají aktuální trendy v malíčku.

V Talpa Flowers vám nejen uvážou klasickou kytku, ale doladí k ní i další květinovou výzdobu podle vašeho přání. Takže, co všecko umí? Samozřejmě, už zmiňované kytice. Pro nevěstu, družičky, maminky, svědkyni.

Ozdobí ženicha květinou do klopy i nevěstu kvítím ve vlasech.

Výzdoba místa obřadu je také v nabídce.

A umí i všechny ty další květinové drobnůstky. Takové květinové bedýnky nebo košíčky nemají chybu!

Unikátní koncept služeb

A čím se Talpa Flowers liší od jiných květinářství?

Věnují se výhradně zakázkové výrobě, to znamená, že vážou květiny pouze na objednávku. Zato se vám ale můžou věnovat kdykoliv. Není problém ozvat se jim o víkendu nebo pozdě odpoledne, až skončíte v práci. Což je věc, která se zaměstnaným budoucím nevěstám může více než hodit.

Spolupracují s ostatními svatebními dodavateli, aby vaše přípravy hladce běžely. Jejich aranžmá najdete například v koncepcích Creative Weddings, která už ze Svatebního blogu znáte.

Květiny nakupují přímo na holandské burze, bez řetězce zprostředkovatelů, takže květy jsou v nejlepší kondici.

Sledují novinky ve světě svatební floristiky a umí vytvořit originální aranžmá, přesně podle vašich přání.

Pořádají také květinové semináře, kde se naučíte samy vytvářet krásné věci. Kurzy se konají v prostorách Yakodoma na Praze 4, termíny mají na webu a také na Facebooku.

Kontakty

Zaujala vás práce vás Talpa Flowers? Pak je kontaktujte, raději dříve než později, však to znáte, termíny ve svatebních diářích kvalitních dodavatelů se plní rychlostí blesku.

  • Adresa: Lucie Jiroušová, Mladíkov 694, Jesenice u Prahy
  • Telefon: +420 732 416 139
  • E-mail: info@talpaflowers.cz

Mrkněte Facebook s aktuálními informacemi, kurzy, zajímavostmi o květinách a tipy na květinovou výzdobu, nebo navštivte Instagram, kde můžete čerpat nekonečnou inspiraci nebo jen vzdychat nad vší tou něžnou květinovou krásou.

 

Zdroj: Talpaflowers.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close