Představujeme vám Svatební krámek, kde vám půjčí všemožné dekorace, od mističek na prstýnky po svatební kolo

Máte v hlavě jasnou představu, jak vyzdobit svoji svatbu, ale nechce se vám všechny ty drobnůstky kupovat? Co takhle si je půjčit? Takový Svatební krámek vám nabídne spoustu krásných věciček za přístupné ceny. A k tomu i další užitečné služby.

Pavlína Mikešová Svatební krámek založila po své vlastní svatbě, kdy měla potíže sehnat dobrou půjčovnu za únosné ceny. No, a tak se rozhodla, že když není, tak ji bude provozovat sama. K půjčování dekorací se postupně přidaly další a další služby a aktivity, takže dnes ve Svatebním krámku pořídíte v podstatě celou svatbu.

Svatební půjčovna

Na prvním místě je to ovšem půjčovna svatebních dekorací, mobiliáře a inventáře.

V půjčovně najdete například slavobrány, židle, stolky, ale také ozdobné štafle vhodné třeba na nápojový bar, nebo svatební dekorativní kolo.

Z drobnějších dekorací jsou to různé polštářky, klece, lucerny, zápichy či závěsy.

Půjčí vám Polaroid a vybavení pro fotokoutek, nechybí ani svatební textil (dekorační voály, dečky, ubrusy či deky, když se večer ochladí).

Velmi zajímavou položkou jsou geometrické dekorace. Nesmí chybět různá písmena, nápisy a rámy. Pokud chcete večer oslavu náležitě rozsvítit, půjčte si světelné řetězy nebo svítící písmena.

A pochodíte tady, i když potřebujete party stan.

NÁŠ TIP: Líbí se vám záplava bublin? Jde to samozřejmě i s klasickým bublifukem, ale pořádný efekt vám zajistí stroj na bubliny! Půjčte si ho ve Svatebním krámku za 499 Kč!

Svatební krámek chce vyjít  vstříc také těm, kteří nemají chuť vše po jednom vybírat, proto nabízí i různé variace svatebních balíčků. Ať už se jedná o balíček na vyzdobení místa obřadu, nebo třeba pánský koutek či sladký bar.

Věci si můžete vyzvednout na svou výdejních místech v Neratovicích. A mimo hlavní sezónu vám dekorace pošlou kurýrem kamkoliv v Česku.

U půjčování jednotlivých předmětů zpravidla zaplatíte vratnou kauci ve výši 75 % z ceny, popřípadě dle individuální domluvy. Věci si můžete půjčit na pět dní, což je dost času na to, abyste vše stihli naaranžovat, použít, vyčistit a zpět zabalit.

Zajímaly by vás ceny? Tak namátkou:

  • stolek se šuplíkem na obřad … 299 Kč
  • bílá skládací židle … 45 Kč
  • dřevěná slavobrána i s dekoračním voálem … 799 Kč
  • zápich k lemování uličky … 50 Kč
  • stojánek na menu … 8 Kč
  • dekorační klec … 35 Kč
  • velká lucerna … 69 Kč
  • jutový běhoun na stůl zdobený krajkou … 59 Kč
  • kolo … 379 Kč
  • obřadní balíček mini … 1 049 Kč
  • obřadní balíček maxi … 2 299 Kč

No a když nějaké věci v nabídce nenajdete, nebo byste je potřebovali v jiné barvě? Nevadí! Rádi vám je na zakázku vyrobí. Kromě toho si můžete objednat dekoraci na auto, vývazky, polštářky pod prstýnky a další drobnosti.

Dekorace, koordinace, konzultace

Chcete-li mít hezky vyzdobenou svatbu, ale nemáte na to čas nebo schopnosti, Svatební krámek to zařídí za vás. Budete-li se vdávat v Praze, středních nebo severních Čechách, vyzdobí vám přímo na místě obřad, hostinu nebo rovnou obojí.

Můžete si také nechat celou svatbu připravit. Paní Pavlína a její tým vše vymyslí, zajistí, objedná, doladí a dodá. A pokud potřebujete, pomůže vám zkoordinovat obřad nebo rovnou celý svatební den.

Opačný je případ, kdy si chcete vše zařídit sami, ale tápete, jak na to. I s tím vám ve Svatebním krámku pomůžou. Poradí, kdy a co plánovat, z jakých dodavatelů vybírat, jak zvolit místo obřadu a hostiny, na co nezapomenout, jak sladit a naaranžovat dekorace tak, aby vše lahodilo oku.

Fotografie

Krásnou svatbu také stojí za to zachytit na památku. Svatební krámek nabízí i fotografické služby.

Co můžete očekávat? Focení obřadu za 3400 Kč, ranní přípravy s obřadem za 4800 Kč, focení od rána až do konce slavnostní hostiny za 6200 Kč nebo rovnou celodenní přítomnost fotografa, tedy včetně večerní zábavy, to za 8200 Kč.

A pozor, při využití fotoslužeb máte slevu 20 % na sortiment půjčovny.

Kontakty

Pokud chcete služeb Svatebního krámku využít, bez obav se na ně obraťte. Zde jsou kontakty:

Výdejna drobných dekorací: Dr. E. Beneše 896, Neratovice

Výdejna mobiliáře a větších dekorací: Ostrovní 154, Neratovice

Tel.: +420 734 460 486

E-mail: svatebnikramek@seznam.cz 

Facebook: https://www.facebook.com/svatebnikramek/

 

Zdroj: svatebnikramek.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close