Inspirujte se balonkovým šílenstvím v našem dnešním editoriálu

Při tvoření svatební výzdoby se meze nekladou. Jinak tomu není ani u nafukovacích balonků. Ty se mohou stát při vhodném uspořádání i plnohodnotnou svatební výzdobou nebo její součástí. A protože vám chceme ukázat, že svatební balonky nemusí být minulostí, vytvořili jsme pro vás tento krásný Editorial plný balonků a barev. Chybět nebudou ani tipy na to, kde takové balonky sehnat.

Každá svatba si zaslouží krásnou výzdobu. Mezi nejčastější způsob dekorování patří květinová výzdoba, která hraje u svateb neopomenutelnou roli. Tento způsob je však naprosto zbytečný například u venkovních svateb v rozkvetlých zahradách, kde se vám o tento typ dekoru postará sama příroda. Právě v takových chvílích je ideální doba na výzdobu z balonků, které mohou mít různé velikosti, tvary, ale i barvy nebo potisky – fantazii se meze nekladou.

Tam, kde budete mít dominantní jiný zdobný prvek, mohou balonky sloužit jako dekorace jen některého z míst. Hezky se budou vyjímat třeba u fotokoutku nebo u candy baru. Při večerní zábavě si můžete na balonky napsat nějaké své přání a poté je vypustit k obloze – jde o jistou alternativu k tradičním lampionům.

O vhodném místě k umístění balonků rozhoduje i počasí. Pokud jsou velká vedra, není vhodné umisťovat balonky do míst s vysokou teplotou. Není nic otravnějšího, než poslouchání toho, jak praská jeden balonek za druhým.

Co se týče výběru barev, je jen na nás a celkovém konceptu vaší svatby, v jaké barvě balonky budou. Velmi populární barvy poslední doby jsou například: rosegold, zlatá, růžová, mintová, červená a modrá. Nechybí ani vždy oblíbená a nadčasová bílá, která se hodí k jakékoliv barvě, kterou na svatbě můžete mít. Pozadu nezůstávají ani výrazné barvy, jako je zelená nebo černá – jejich cílem je oživení vaší výzdoby. Hodí se hlavně tam, kde je jinak nedostatek barev.

Kromě lampionového využití vám doporučujeme balonky i skrze menší svatební hosty. Děti balonky milují, o to víc balonky plněné heliem. Dovolujeme si tvrdit, že v pozdních hodinách, kdy bude míra alkoholu v krvi stoupat, se budou hodit i vám. Nebo vás nikdy nenapadlo vdechovat helium a zkoušet si povídat? 😀

Kde balonky koupit?

Svatební balonky si můžete koupit kdekoliv. Obyčejné barevné seženete bez problému v trafice, ale i hračkářství. Pokud však toužíte po větší kvalitě a hlavně velkém výběru, doporučíme vám několik e-shopů, na kterých si lze balonky objednat. A to balonky různých velikostí, barev, tvarů, ale také písmena, jež jsou také velmi populární.

SVATBA-ESHOP.CZ

Tento e-shop vám doporučíme jako první. A to z důvodu, kterým je opravdu obrovský výběr balonků. Vybírat si zde můžete z velké spousty barev. Cena balonků začíná na 2,90 Kč za kus. Samozřejmostí je více rozměrů pro vaše balonky. Kromě klasických balonků, jenž nám mohou připomínat svým tvarem vejce, zde najdeme i balonky, které jsou kulaté jako míč. Pokud nechcete heliem plněné balonky, můžete si zde zakoupit i plastové tyčky, k nimž lze balonky uchytit.

MOJEPARTY.CZ

Tento e-shop je specifický pro širokou nabídku party produktů, které se hodí samozřejmě i na svatby. Pro představu zde seženete jak balonky, tak i helium, těžítka na balkonky, ale i pestrobarevné stuhy na balonky. Cena balonků se pohybuje na 2 Kč za kus. Heliové bomby se prodávají podle počtu balonků, které s nimi lze nafouknout, Můžeme si zde vybírat například mezi heliem pro 18 balonků (ideální na fotokoutek) nebo helium na 100 balonků. To vás vyjde na zhruba 2000 Kč.

ESHOP.SVATBA.CZ

Tento e-shop nabízí mnohem víc dekorací než jen svatební balonky. Například dekorace na židle, organzy, okvětní lístky růží, písmena na dort, ale i dřevěná písmena. Nás taky zaujaly písmena, tentokráte však nafukovací – ve formě balonků. Písmena zde seženeme ve stříbrné i zlaté barvě, což je dobrý základ. Z písmen si můžeme vytvořit i různá slova, která se budou skvěle vyjímat na fotkách. Cena za jedno písmeno je na 120 Kč.

Zdroj: instagram.com/partysplendour
           instagram.com/balloonandribbons
           instagram.com/umdiadefesta
           instagram.com/rosegoldideas

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close