16 jedinečných nápadů na zasněné zimní svatební pozvánky

Zimní svatební oznámení, svatební pozvánky.

Svatební pozvánky a svatební oznámení jsou často prvním, co vašim hostům řekne, kdy a kde bude váš velký den. A také tím, co vytvoří první dojem z vaší svatby a navodí příslušnou atmosféru. Co letí letos v zimě?

Zimní svatební pozvánky, svatební oznámení.
Somethingturquoise.com

Letos v zimě sníme o venkovských usedlostech, čerstvé borovici, klidné atmosféře, zářivých flitrech a třpytkách. To se týče také toho, jakým stylem pozvete hosty na svoji životní událost. 

Můžete se vydat několika směry. Hrajte to na klasickou notu začleněním sezónních barev karmínové nebo lesní zelené. Využijte je současně k podtržení vánoční nálady nebo je spárujte s metalickým stříbrem či zlatem a dodeje jim nádech luxusu. Doporučujeme vyvážit toto bohaté barevné schéma bílou, aby byl vzhled decentní a nadčasový. 

Ale zimní odstíny neleží jen na vánoční paletě. Zima má také chladnou stránku. Proměňte své svatební pozvánky v zimní říši divů, rozhodněte se pro zasněžené bílé a šedivé barevné schéma, zapojte různé odstíny modré. třpytky nebo jemné sněhové vločky. 

Svatební pozvánky, zimní svatební oznámení.
Highemotionweddings.com

Pokud ani to nenaplňuje vaše představy, vyberte něco zemitějšího a tmavšího. Černá může znít neobvykle, ale je to něco jiného a originálního. Ve spojení se zlatými akcenty nebo jinou sytou barvou, jako je vínová, může vytvořit romantický, náladový vzhled.

Přestava rustikální zimy pak evokuje útulné chatky, zasněžené hory a Ladovské motivy. Ručně malované ilustrace budou originálním způsobem, jak připravit hosty na pravou zimní svatbu a v letošní sezóně je najdete opravdu všude.  

1. Hravá jednoduchost

Hravá typografie a grafika inspirovaná vánočním věncem propůjčují této sadě pozvánek nádech hravosti, zatímco jednoduchá černobílá paleta s nádechem tmavě zelené je čistá, zábavná a příjemná. 

Svatební zimní pozvánky
Caitlin Lisa Photography

2. Temnější styl

Černé svatební pozvánky nastaví elegantně gotickou atmosféru vašeho dne. Kresby zjemňují případnou drsnost a ve spojení s červenou vytvářejí romantický dojem. Vložte je do rudých obálek, abyste doladili sváteční náladu. 

Svatební zimní pozvánky
Cody James Berry Foto

3. Jednoduchá kresba

Toto ručně načrtnuté svatební oznámení čerpá inspiraci ze zimní přírody. Připomíná obraz útulné noci u ohně se sněhovou pokrývkou a toulavými tvory přímo za oknem.

Svatební zimní pozvánky
Larissa Cleveland Photography

4. Elegantní modrá

Tato sada pozvánek si hraje se zimními chladnými modrými tóny. Tmavé obálky a laserem řezaný lesní motiv dodávají dynamický, moderní vzhled. Pro romantiku vyvažujte ostré linie kurzívní kaligrafií a voskovou pečetí. 

Svatební zimní pozvánky
Ariana Del Mundo Photography

5. Minimalistický styl

Sněhově bílá a tlumená šedá se setkávají v jemném barevném schématu a vytvářejí moderní nádech zimní palety. Minimalismus nikdy nevypadal tak elegantně. 

Svatební zimní pozvánky
June Cochran

6. Originální modro-červená varianta

Toto svatební oznámení spojuje dvě klasické zimní barvy: jasně modrou zimní oblohu a rudé detaily v tisku a voskové pečeti.

Svatební zimní pozvánky
Layers Photogralhy

7. Klasická červená

Od voskové pečeti až po bílou obálku je tato sada pozvání vtělením tradice. Paleta vínové a bílé barvy odpovídá období vánočních svátků, zejména v kombinaci s ručně malovaným monogramem. 

Svatební zimní pozvánky
Jennie Tewell Photography

8. Ilustrace svatebního místa

Horské svatby jsou oblíbené, proto je oživte originálními pozvánkami, které se skládají jako harmonika. Když je ozdobíte ručně malovanou ilustrací zachycující místo vaší svatby, bude to dokonalé.

Svatební zimní pozvánky
Wild Jasmine Photography

9. Veselý rustikální styl

Jak rozkošné jsou tyto ručně ilustrované lamy, že? Nemůžeme se jich nabažit! Spolu s neutrální barevnou paletou a papírově hnědými obálkami hrají na rustikální strunu – jsou ideální pro svatbu na vánoční farmě nebo v zimní stodole. 

Svatební zimní pozvánky
Katelyn Mallett Photography

10. Zářivý třpyt

Tyto luxusní zimní svatební pozvánky jsou snem každého, kdo plánuje silvestrovskou svatbu. Stříbrné a zlaté obálky s kovovým leskem doplňte třpytivými kartičkami s oznámením. Zbytek pozvánek ponechte čistý a jednoduchý, aby metalické tóny vynikly.

Svatební zimní pozvánky
FOTO  SARAH GLICK PHOTOGRAPHY

11. Sezónní vzory

Krása spočívá v jednoduchosti. Potisk věnce se zlatým zdobením a romantické písmo na čistě bílém podkladu, to je zkrátka vždy efektní klasika. Obálkay vínové barvy dodají pozvánce slavnostní dojem.

Svatební zimní pozvánky
Molliner Photography

12. Nádech romantiky

Průhledná obálka a pergamen jsou elegantní formou pozvání, která odráží populární vintage styl.  Pro romantický dojem je spojte s širokou bordovou stuhou. Je to romantická, ale současně i moderní varianta.

Svatební zimní pozvánky
Becky Harley

13. Dokonalá smaragdově zelená

Hledáte eleganci? Pak je pro vás ideální tato jednoduchá sada na úrovni, od smaragdových obálek až po jemné zlaté detaily. Paleta barev je dokonale sezónní, ale přesto stylově nadčasová. 

Svatební zimní pozvánky
Ryan Ray Photography

14. Motivy zimní přírody

Pohlénout na tuto sadu je jako vstoupit do zimní říše divů. Barevná kombinace modré, bílé a šedé je sofistikovaná a pohádková. Jeho nejvýraznějším efektem jsou však malované lesní větvičky rámující rohy.  

Svatební zimní pozvánky
Jonnie + Garrett

15. Paroží

V této elegantní sadě svatebních tiskovin se soustředili na tmavší odstín. Design paroží, zimní zeleně a šišek na pozadí černé barvy podtrhuje luxusní venkovskou atmosféru, která připomene severskou zimní farmu s potulujícími se soby. 

Svatební zimní pozvánky
Kované na severu

16. Tóny Země

Našli jsme perfektní zimní svatební pozvánky pro boho nevěstu. Měkké akvarely vykreslují obraz zasněného stálezeleného lesa, který nás zve, ať se vydáme hledat útulnou chatku s hřejícím ohněm. 

Svatební zimní pozvánky
The Light and The Love

Zdroj úvodní fotografie: Etsy.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close