Jak bude vypadat vaše svatba podle astrologických znamení

Ačkoliv svatba vyžaduje spoustu plánování, seriózních úvah a obtížných rozhodnutí, zahrnuje značné sumy peněz a výsledkem je závažný životní závazek, během příprav je třeba si také oddechnout. Pro odlehčení přinášíme úplně jiný pohled na svatby: jak vypadá vysněná veselka podle jednotlivých astrologických znamení.

Pixabay.com

Bombastičtí Lvi, společenští Blíženci a způsobné Panny… Každé znamení má něco, na čem si zakládá, a to se odráží také na přístupu těchto znamení ke svatbám. Jak je na tom to vaše?

Beran

Beran je znamení ohně a nebojí se ničeho. Do všeho se vrhá po hlavě a umí být pěkně tvrdohlavý. S tímto přístupem se vysloveně vyžíváte v organizování, plnění úkolů a jednání s dodavateli. Pozor jen, ať je nezahltíte svou energií!

Vaše svatba bude aktivní, plná zábavy a vtipných, moderních věcí. Nepotrpíte si na romantické kudrlinky a velké zdržování – pěkně přímo k věci, to je váš styl. Budete chtít, aby vše běželo jako na drátkách podle vašich představ. Jestli nechcete svůj svatební den strávit organizováním druhých, sežeňte si dobrou koordinátorku, která to pro vás zajistí – třeba prostřednictvím mobilní aplikace Bride Advisor. I tak se předem psychicky připravte, že změny a zdržení mohou nastat, abyste si svatební zábavu mohli užít bez nervozity.

Býk

Býk je zemité, domácké znamení. Plánujete uvážlivě, potrpíte si na detaily. Pečlivě si připravíte věci, které pro vás mají význam, zatímco méně důležité necháte volně plynout. Ničím se nestresujete, i když v případě, že vám o něco opravdu jde, se umíte pěkně zatnout.

Potěší vás tradice a kvalita na úrovni, ať už vybíráte svatební šaty nebo pořádné menu. Právě svatební pohoštění bude v centru vaší pozornosti, hosté se mohou těšit, že si opravdu pochutnají. Jídlo bude poctivé, z nejlepších surovin a bude ho hodně. Jinak vás vždy osloví romantické dekorace, rádi pečujete o své hosty, takže jim připravíte spoustu zpříjemnění, jako jsou drobné praktické dárky, vějíře nebo pantofle. Jako nevěsta budete ztělesněním ženskosti.

Airship37.com

Blíženci

Blíženec, to je komunikace, pohyb, aktivita, změna. Chcete být neustále ve spojení, takže využijete veškeré komunikační kanály, Vytvoříte své svatbě sociální sítě i webovky pro hosty, možná i nějakou tu diskusní skupinu pro domlouvání detailů. Jako stvořená pro vás bude plánovací mobilní aplikace.

Při své lásce ke změnám pozor, abyste udrželi jednotnou linii svatebního tématu. Vaše dodavatele by mohly vaše časté změny názoru poněkud znervóznit. Máte ale vzácný talent na propojení zdánlivě nespojitelného, stylové fúze mohou vytvořit nezapomenutelný efekt, ať už jde o celkové svatební téma, originální barevné kombinace, neobvyklou zábavu nebo ohromující svatební šaty. Stačí jen, když se nenecháte pohltit nekonečnými možnostmi, a připravíte pro své hosty zábavný, příjemný den, který si všichni velmi užijete.

Rak

Rak je pod tvrdou slupkou totálně sentimentální. Červenající se nervózní nevěsta, která celý obřad propláče dojetím, je určitě narozena na přelomu června a července. Rak miluje svou rodinu a blízké přátele. Proto si s největší pravděpodobností zvolíte intimní záležitost v obklopení vašich nejbližších, místo svatby pro vás bude mít citový význam. Během obřadu si můžete vymínit, že pronesete cituplné sliby, a při hostině určitě dojde na něžné vyznání vděčnosti mamince.

Ta má u Raků mimořádné postavení a budete s ní možná každý krok svatebních příprav dopodrobna probírat. Tip: Milujete rodinné dědictví. Proto pokud máte doma nějaký rodinný šperk nebo třeba babiččiny svatební šaty, můžete si je nechat upravit či jejich materiál použít na vaše vlastní prsteny či šaty.

Weddingomania.com

Lev

Jako král zvířat vyžaduje i astrologický Lev jen to nejlepší. Královská kvalita, efektní podívaná a událost, na kterou budou všichni ještě dlouho vzpomínat, to je váš svatební sen. Dodavatele můžete při plánování pěkně potrápit svými požadavky, ale potěší je, že pro uspokojení svých představ nebudete váhat si připlatit.

Chcete být středem pozornosti a jako nevěsta si svůj den maximálně užijete. Budete se chtít blýsknout v těch nejlepších svatebních šatech od renomovaných návrhářů a určitě budete hledat známého fotografa pro dechberoucí svatební snímky. Ohňostroj, taneční vystoupení nebo hromadné vypouštění živých holubic, to vše lze na vaší veselce očekávat. Všeho bude dostatek – jídla, pití i drobných pozorností pro hosty.

Panna

Opakem Lva je něžná Panna, pro kterou je důležité vyhovět všem pravidlům etikety. Při plánování svatby vás vede skromnost a šetrnost. Dodržet rozpočet pro vás bude hračka – a vše může ještě usnadnit moderní mobilní aplikace Bride Advisor, s níž budete mít všechny finance pěkně pod kontrolou. Pečlivě naplánujete každý krok, zasedací pořádek i dress code. Jen pozor, abyste se zbytečně netrápili nad detaily, vše se předem vyřešit nedá.

Svatba Panny bude nejspíš příjemná, bez zbytečných efektů, které jsou jen pro oko, zato vše poplyne hladce a s úsměvem. Neláká vás bombastická událost pro stovku hostů, spokojenější budete na menší události. Líbí se vám klasika, takže zvolíte tradiční bílé šaty se závojem. Pro obřad se hodí přírodní místa, jako je botanická zahrada nebo park. Hostina bude klasická, ale s nádechem zdravé stravy.

Onechitecture.com

Váhy

Romantika a láska je vzduchem, který Váhy dýchají. Svatba je proto pro ně naprosto dokonalá událost. Při plánování vás může trápit příslovečná nerozhodnost, ale jakmile si ze široké nabídky dodavatelů po dlouhých úvahách vyberete, vše bude ladit a směřovat k dokonalé harmonii.

Ideální svatba pro Váhy je velmi šik, s důrazem na detail, bez stylových kompromisů a kroků vedle. Umělecky založené duši budou lahodit prostory jako galerie, hudební doprovod zajistí jazzové trio nebo smyčcový kvartet. Svatební šaty budou vysoce ženské a nápadité. Tabule do posledního ubrousku promyšlená, jídlo vyvážené. Váhy mají slabost pro sladké, svatební dort a sladký bar bude sám o sobě uměleckým dílem. Jako milovníci slov si možná napíšete poetický svatební proslov, který bude malým literárním klenotem.

Štír

Tajemný a uzavřený Štír rád zvolí soukromý obřad jen ve dvou a se svědky. Pokud přiberete i další svatební hosty, můžete jim připravit neobvyklou večerní událost osvětlenou svícemi nebo světelnými řetězy. Jako dekorace vás možná osloví aktuálně trendy drahé kameny, tarotové karty a další ukázky tajemna. Ale i bez toho bude vaše svatba mít nezaměnitelný styl, magickou atmosféru, pečlivě sestavený hudební doprovod i vybrané menu. Jste odvážní a nebojíte se jít do barevných i střihově neobvyklých svatebních šatů nebo třeba černého svatebního dortu.

Nevěsty ve Štíru budou velmi ženské a svůdné, i když zrovna šaty nejsou na prvním místě jejich žebříčku. Tím je citové pouto mezi partnery, kteří si svatbou dávají najevo, že k sobě neoddělitelně patří.

Weddingforward.com

Střelec

Nezávislí, dobrodružní, impulzivní. To jsou Střelci. Právě jste se zasnoubili? Klidně si střihnete rychlý obřad bez velkých příprav na nejbližší radnici. Svatba není vaším dívčím snem, ale když už se nabízí, může to být zábava. Pokud se rozhodnete pro klasické spojení obřad-hostina-oslava, bude to velká akce pro spoustu přátel.

Máte plnou hlavu nápadů, jejich realizace už je horší, proto velmi oceníte někoho, kdo vám pomůže dotáhnout plány do konce. Boho-šik styl, dobrodružná zábava pro hosty, originální eklektické menu, tanec až do rána… To je váš styl! Svatební šaty budou prosté, možná půjdete k oltáři bosky s voničkou lučního kvítí v ruce. Rádi cestujete, a tak možná celou svatbu přesunete na nějakou exotickou pláž nebo cestovatelskými motivy aspoň prolnete svatební téma.

Kozoroh

Kozoroh je schopný organizátor a má vysoké nároky. Zřejmě si tak budete chtít celou svatbu zorganizovat po vlastní ose. Potřebné rady a tipy najdete například na stránkách Svatebního blogu a kontakty na prověřené dodavatele v Bride Advisoru.

Jinak jste velmi romantické duše, kterým se líbí jemný, klasický, ale uvolněný styl. Svatba Kozorohů bude sofistikovaná, elegantní a stylová. Budete mít na zřeteli, aby se každý dobře bavil a cítil se spokojeně. Rádi promísíte svatebčany všeho věku a z obou stran, abyste si vychutnali opravdu rodinnou atmosféru. Máte rádi krásné vyhlídky i přírodu, proto můžete inklinovat k svatbám na horách.

Weddingus.info

Vodnář

Inovativní, originální, plný neobvyklých nápadů. To je Vodnář a taková bude i jeho svatba. Tedy, pokud se nerozhodnete pro tajný obřad, o kterém i rodinným příslušníkům řeknete až dodatečně.

Zřejmě vám nic neříkají zvyklosti a tradice a na své svatbě je nepotřebujete. Zato rádi plánujete v týmu – zapojte družičky a užijte si přípravy na maximum. Váš den bude zcela jistě neformální, místo obřadu neovyklé, menu neokoukané. Klidně sáhnete po svatebních šatech, nad kterými budou babičky kroutit hlavou – jen, když se vám budou líbit a vyjadřovat vaši osobnost. Oslava bude veselá – jste společenští a máte spoustu přátel, takže si svatební plesání užijete. Vodnář je snílek a vizionář – co takhle kosmické téma jako leitmotiv vašeho svatebního dne?

Ryby

Ryby hledají ve svatebním dni emoce, city a lásku. Rádi plánujete a realizujete podobné akce, takže si předsvatební přípravy užijete. Jen pozor, aby vás to úplně nezahltilo a zbyl vám čas i na běžný život.

Vše kolem svatby má pro vás hlubokou symboliku a každý detail nějaký význam. Inklinujete k zasněné romantice, které podlehnou i svatební hosté, takže váš obřad můžeš být pěkně uslzený. Určitě máte přichystaný speciální playlist s písněmi, které jsou právě pro vás dva něčím speciální, a pro svého milého sentimentální dárek. Milujete historii, a proto možná zvolíte tématickou nebo vintage svatbu. Rádi pečujete o druhé, takže vaši svatební hosté se budou cíti jako v bavlnce.

Pixabay.com

Tak co, sedí na vás popisky jednotlivých znamení, nebo je to všecko úplně jinak? Ať tak či onak, nenechte se omezovat představami a očekáváním druhých. Svatba je den vás dvou, tak si ji připravte tak, abyste ji prožili podle vašich představ.

Pixabay.com

 

Zdroj úvodní fotografie: Pixabay.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close