I plánování svatby se může proměnit v zábavu, pokud víte, jak na to! Zkuste do té své zapojit nápadité teepee

V poslední době nastal u využití teepee velký boom – hlavně co se jejich přítomnosti v dětských pokojíčcích týče. Teepee však není jen dekorací vhodnou pro děti, právě naopak! Jejich přítomnost můžete ocenit i na své svatbě – kdy jej použijete místo klasického párty stanu. Proto vám přinášíme krásnou inspiraci na to, jak by to mohlo vypadat.

Každá nevěsta si přeje, aby byla její svatba naprosto nezapomenutelná. Taková, na kterou bude s láskou vzpomínat ještě za mnoho let se svými vnoučaty. A my říkáme, proč ne? Každá nevěsta je jedinečná, tudíž je jasné, že i svatba od svatby se v jistých prvcích odlišuje. Někdo uvítá svatební hostinu i oslavu v elegantním a romantickém zámečku, jiná nevěsta zase touží po něčem originálnějším.

Když jsme pro vás hledali nějakou inspiraci na to, jak udělat svoji svatební oslavu jinak, narazili jsme na nádhernou inspiraci v podobě využití velkého teepee stanu, který má sloužit místo klasického party stanu. Jde o romantičtější provedení, což znamená, že jde o něco, co je vhodné na každou romantickou, Boho, ale i vintage svatbu. Samozřejmě – nemusíte se omezovat pouze do těchto stylů, stan si můžete vyzdobit naprosto jakkoliv.

Co se týče námi vybrané inspirace, jde o typicky romantickou a velmi fotogenickou svatbu. K vytvoření romantických a kouzelných fotek s atmosférou nebudete muset shánět ani žádné prostory navíc. V tomto editoriálu jsou využity masivní dubové stoly spolu s dubovými lavicemi – hezky mohou vypadat i skládací židle z teaku.

Svatba, kterou můžete vidět na fotkách, byla pojata ve velmi ženském a romantickém stylu. Myslíme si, že by se zde dalo mluvit i o „boho“. Jídelní stůl zdobí nápadité dekorace ve formě svíček, které díky tomu, že jsou rozmístěny ve vysokých „sklenicích“, dotváří jedinečnou atmosférou. Navíc jde i o nepřímý zdroj světla při stolování. Co se týče světel, bylo použito velkého množství žárovek, které jsou nataženy na dlouhém kabelu, který je přichycen po celém teepee, které díky tomu získává ještě lepší kouzlo.

Na svatbě v romantickém tepee nesmí chybět ani působivé dekorace ze zeleně, protože jak všichni víme, květinové dekorace pomáhají utvářet to pravé kouzlo vaší svatby. Kromě menších kytic, které mohou zdobit stoly, ale i samotný prostor teepee, lze střed tepee vyzdobit velkým květinovým věncem, na němž se mohou vyjímat další světýlka.

Na tento typ svatby se hodí nejlépe jednoduše vypadající sladkosti v jemných barvách, které lze umístit na romantický candy bar, který mohou zdobit přírodniny tak, jako tomu bylo i u této fotky.

Pokud netrváte jen na nejmodernější hudbě této doby, můžete atmosféru (nebo první novomanželský tanec) ozvláštnit živou hudbou. Pokud však netoužíte po celé kapele, nabízí se zde i možnost umělce, který bude hrát na harfu, piano nebo třeba housle.

Díky svému vzhledu je teepee velmi fotogenické. Díky tomu nebudete muset shánět prostory na focení, stačí vám focení v samotných prostorách. Zaručujeme vám, že fotky budou naprosto nezapomenutelné.

K občerstvení hostů doporučujeme výrobu domácí limonády. Je to jednoduché, ale zároveň efektivní a krásné na pohled.

Svatební fotografie můžete oživit i svítícími písmeny, které mohou tvořit nápis love, ale třeba i vaše iniciály.

Místo klasického nábytku můžete vyzkoušet i starší vintage kousky, které všemu dodají vintage nádech.

Zdroj: tepeesandtents.co.uk 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close