Vylaďte náležitě svůj outfit na rozlučku se svobodou! U Yes & Yes obstaráte vše potřebné

Důležitou součástí svatebních příprav je loučení se svobodou. Zatímco ještě před pár lety to byla doména spíš nastávajících ženichů, dnes už její kouzlo objevily i dámy. A zatímco muži to kolikrát berou tak nějak jednoduše, my ženy se i na tuto poslední party za svobodna musíme náležitě vybavit. Vtipná trika a další nezbytnosti koupíte v e-shopu Rozlučky Yes & Yes.

Jak název akce napovídá, rozlučka se svobodou je takový poslední večírek ve stavu svobodných. Vznikla jako uzavření jedné životní etapy. Snoubenci si ji většinou dopřejí každý samostatně ve společnosti svých nejlepších přátel. Může jít o pořádnou party s tancem a koktejly nebo v případě pánů posezení u piva (nebo rovnou celé bečky), kde mnohdy nechybí stritér/ka nebo návštěva strip baru.

Ale také můžete mít tichou grilovačku na chatě nebo naopak do puntíku doladěnou stylovou celodenní akci s programem a překvapením. Chlapi jistě nepohrdnou nějakým adrenalinem, únikovou hrou nebo třeba letem ve vrtulníku. Dobrodružnější povahy můžou třeba vyrazit na nějaký pobyt v přírodě s přespáním pod širákem.

Dámám samozřejmě není adrenalin zapovězen, ale mnohé raději zvolí klidnější aktivity. V poslední době je velmi trendy wellness den. Nevěsta si trochu oddechne od hektických předsvatebních příprav a načerpá nové síly. Z dalších tipů to může být třeba minigolf, kuchařský workshop či plavba na lodi. A co takhle taneční lekce ve stylu StarDance? Večírek můžete zahájit také v nějakém zkrášlovacím salonu a nechat se hýčkat.

Fantazii, pokud jde o vymýšlení programu, se meze nekladou. Důležité je jen jediné: aby styl rozlučky odpovídal povaze hlavního aktéra. Svůj večírek si má dotyčný užít a ne se při něm cítit trapně nebo se naopak nudit.

Pravidla rozlučky

Tím se dostáváme k otázce organizátora. Většinou se této role ujímá svědek, popř. sourozenec či jiný nejbližší přítel nevěsty a ženicha. Není ale ani vyloučeno, že si rozlučku zorganizují snoubenci sami. Výhodou je, že se vyhnete nepříjemným překvapením, nevýhodou další čas strávený plánováním, kterého už máte možná před svatbou po krk.

Můžete to také vyřešit šalamounsky, když zvolíte termín a styl, budoucí účastníky propojíte třeba na společném chatu a potom už necháte další organizaci na svědkovi nebo jiné osobě – samozřejmě po vzájemné dohodě.

A nebo si můžete nechat rozlučku připravit od profesionálů. Např. agentura Yes & Yes pořádá nejen svatby, ale i jiné eventy. Takovou rozlučku se svobodou proto zvládnou bez mrknutí oka.

Ožehavým tématem jsou obecně finance. V případě rozluček se svobodou se naštěstí můžete řídit docela jednoduchým pravidlem: platí organizátor. Popř. se můžete dohodnout a na večírek se složit se všemi účastníky. Vzhledem k tomu, že se zpravidla jedná o známé, domluva by měla být snadná. Toto pravidlo se ovšem vztahuje jen na plánovanou část akce. Jestliže se sofistikovaná degustace vín po půlnoci zvrhne v divokou party jízdu, každý už funguje pěkně za svoje.

A kdy rozlučku uspořádat? Většinou se dělá týden až dva před samotnou veselkou. Nechcete se přece ve svůj velký den potácet kolem s kocovinou a kruhy pod očima.

Hoďte se do stylu

Protože se jedná o mimořádnou akci, zaslouží si mít také svůj styl. Podle typu rozlučky můžete zvolit téma a doladit k němu dekorace vašeho prostředí. Lze také vyladit rozlučku už do svatebních barev.

Pokud budete na více místech nebo dekorace prostředí není možná nebo se vám do toho prostě nechce, v každém případě byste se měli minimálně zamyslet nad doladěním outfitu účastníků. Alespoň u žen to bude významná součást celé zábavy. Hodí se buď společný styl (námořnický, elegantní, retro, black&white, oblečení v barvě družičkovských šatů atd. atd.). Nebo si zvolte stejná trika a pokud i to je pro vás moc, třeba vás osloví gumové náramky s nápisem. Obojí koupíte právě v e-shopu Yes & Yes.

Nevěsta by měla vypadat odlišně a být ještě ozdobená – nejčastěji korunkou, závojem nebo aspoň trikem či plackou, které dají jasně najevo, kdo je hlavní hrdinkou večírku. Kamarádky se také nevěstě skládají na nějaký dáreček, překvapení.

Yes svatební rozlučce

V článku už několikrát padl název e-shopu Yes & Yes. Jedná se o odnož stejnojmenné svatební agentury, která nejen organizuje veselky a jiné eventy, ale také svými neotřelými nápady mnohé snoubence inspiruje.

E-shop nabízí drobnosti, které se hodí na rozlučku, pro ženy i pro muže. Koupíte tady trika, mikiny, batohy, tašky, placky nebo třeba už zmíněné gumové náramky. To vše s originálními slogany a nápisy. Při objednávce si přitom můžete navolit třeba i takové věci, jako je střih trika nebo jeho barva.

A pokud vám nepadlo do oka nic konkrétně, ale obecně se vám jejich styl líbí, nechte si navrhnout doplňky na míru! Stojí to 450 Kč, což opravdu není moc.

A jak si cenově stojí už hotové návrhy?

  • Tak třeba trika nebo tašky pro dámy pořídíte za 250-550 Kč, podle toho, co vše si navolíte.
  • Gumičkový náramek stojí 120 Kč.
  • Pány to vyjde trochu levněji, protože ti batohy nebo trička koupí za 250-490 Kč.
  • Placky vyjdou na 45 Kč.

Praktické

Platit lze v hotovosti na dobírku, kartou, bankovním převodem nabo přes PayPal. Zvoží vám buď doručí Česká pošta nebo si ho vyzvednete v Zásilkovně.

Chcete Yes & Yes kontaktovat? Zavolejte na tel. 728 154 046, pošlete mail na rozlucky@yesandyes.cz nebo se za nimi rovnou zastavte, na adresu Týnská 21, Praha 1.

Mrkněte také na e-shop, Facebook nebo Instagram.

 

Zdroj: Unsplash.com, rozlucky.yesandyes.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close