Nechte si udělat dokonalé obočí. V salonu The Brow Bar vědí, jak na to

Každá nevěsta chce být ve svůj svatební den co nejkrásnější. Pečlivě vybíráme šaty snů, ladíme dokonalý účes, sháníme boty jako pro princeznu. Třešničkou na dortu je pak perfektní nalíčení. A tady pozor, abychom ve víru příprav nezapomněly na obočí! Neupravené obočí dokáže celkový dojem docela slušně narušit. Více o něm nám prozradí dámy ze salonu The Brow Bar, které se právě na tuto část obličeje specializují.

Obočí patří k nejvýraznějším rysům tváře. Definuje náš výraz, má velký význam pro vyjadřování pocitů. Jen se podívejte do zrcadla a zkuste obočí nejdříve zvednout a potom se zamračit. Nebo si jen tak pro zábavu namalujte jiný tvar obočí, než běžně nosíte. Vidíte ten rozdíl?

Jen málokdo má štěstí, že jeho obočí nepotřebuje upravit. Bohužel často máme pocit, že si s ním poradíme samy a výsledky nebývají vždy dokonalé. Dorůstání špatně vytrhaného obočí pak může trvat klidně i dva měsíce.

Pokud se při péči o obočí svěříme do odborných rukou, bývá to zpravidla kosmetička v rámci běžné péče a líčení. V poslední době ale jako houby po dešti rostou salony, kde se zaměřují výhradně na obočí. Výhodou je, že se věnují jen úzké oblasti, proto o ní hodně vědí, ať už se jedná o konkrétní odborné úkony nebo aktuální trendy. K průkopníkům tohoto druhu služeb patří pražský The Brow Bar. Sídlí v centru hlavního města v Týnské ulici a nabídne vám chvíli luxusní, přitom však cenově dostupné péče.

Zaujala vás myšlenka specialisty na obočí a chcete vědět, co od návštěvy očekávat? Nechodily jsme kolem horké kaše a zeptaly se přímo u zdroje, v salonu The Brow Bar.

Představte se trochu našim čtenářkám. Jaké služby nabízíte?

Naše Brow Artist vám upraví a nabarví obočí, buď barvou nebo hennou, udělají lifting řas (náhodou perfektní pro nevěsty, kdy krásně natočené řasy bude mít nejen na svatbě, ale i na líbánkách) nebo je nabarví. Ke každé návštěvě nejdřív patří konzultace s Brow Artist, zkrátka potřebujeme znát celý příběh o vašem obočí abychom správně mohly postupovat dál.

Nebo se můžete nechat nalíčit, nabízíme express líčení, denní a večerní líčení. Ceny na líčení máme velice příznivé, a to proto, že chceme znovu posunout kulturu líčení do každodenního života. Bohužel v dnešní době se ženy líčí v salonech jen kvůli velkým událostem, jako je buď svatba nebo významný event… Ale proč neskočit na express líčení před pohovorem nebo rande? Proč si nedopřát denní make-up, když jste pozvaná třeba na rozlučku se svobodou a víte určitě, že vaše fotky se dostanou na Instagram i bez vašeho souhlasu?

Krásnou službou taky je revize kosmetické taštičky. Během revize se dozvíte jak používat vaši kosmetiku (kterou vám třeba vnutili prodejci nebo reklama), co vám v kosmetické taštičce chybí, který odstín make-upu potřebujete a mnoho, mnoho dalších rad, které jako laik prostě nemůžete vědět.

Fungujeme už dva roky a jsme pyšné na to, že během tak krátkého období jsme dokázali vytvořit novou „kulturu“ v beauty odvětví. Teď jsme trendsetteři v odvětví péče o obočí.


Jak dlouho trvá jedno sezení u vás?

Záleží, na kterou službu se klientka objedná. Například oblíbená úprava obočí a barvení hennou zabere okolo 20 minut, lifting řas pak cca 50 minut. Jinak podrobný rozpis služeb, včetně ceníku, můžete najít na našich webových stránkách.

Pojďme k tomu hlavnímu, kolem čeho se tento článek točí. Jak vypadá „správné“ obočí v roce 2018?

V roce 2018 už se nenosí tmavé a výrazné obočí. Trendem je přirozené obočí, které sluší každému, ať už ženě nebo muži. Obočí by mělo být upravené, ale ne dominantou obličeje.


Jaké chyby nejčastěji dělají ženy při domácí péči o obočí?

Nejčastější chybou v péči o obočí je to, že si ho ženy vytrhávají příliš úzké. Potom mají často problém, že jim obočí nechce dorůst. V našem salonu máme k zakoupení speciální olejíček na podporu růstu chloupků, který je skvělým pomocníkem pro husté obočí.

Nevěsty teď bude zajímat, jak dlouho před svatbou vás navštívit, aby měly pěkné upravené obočí ve svůj velký den?

Ideální lhůta je 3-5 dnů před dnem D.

Mohou nastávající nevěsty přijít i s kamarádkami, např. v rámci zahájení rozlučky se svobodou?

Ano, v našem salonu pořádáme i rozlučku se svobodou! Nastávající nevěsta a její kamarádky se mohu objednat na jakoukoliv službu, například večerní líčení a úpravu obočí. A během zkrášlujících procedur mohou relaxovat se sklenkou Prosecca. Dokážeme zařídit i malý catering a profesionálního fotografa (byla by škoda, kdyby taková rozlučka neměla perfektní fotoreportáž).

A co muži, mohou vás také navštívit?

Samozřejmě, poradíme si i s tím nejúpornějším obočím. Pánové jsou u nás vítáni. A mimochodem, už několik stálých pánských klientů máme.

Teď zase něco praktického. Jaké máte objednací lhůty a jakým způsobem je možné se u vás objednat?

Objednat se můžete klidně i hodinu předem! Avšak doporučujeme se objednat alespoň 2-3 dny předem, abychom zajistili, že bude vámi vybraný termín volný. Objednat se k nám můžete přes náš chytrý on-line formulář, který naleznete na stránkách The Brow Bar. Další možností je nám napsat na Instagramu TBB nebo také telefonicky.

A tady je malá inspirace, výsledky péče šikovných vizážistek a Brow Artists z The Brow Baru:



The Brow Bar vznikl před dvěma lety. Nápad otevřít salon tohoto typu dostala majitelka Tetiana Babchuk během jedné z cest domů do Kijeva. Tam se tato oblast taky teprve začínala rozvíjet a ona se rozhodla, že něco takového rozhodně nesmí chybět v Praze. „Chtěla jsem vyvořit prostředí, kde se žena bude cítit pohodlně, útulně. Ne jako v „luxury salonu“, kam se bojíme vkročit a nevíme, kam se máme posadit. Jednoduché tvary, přírodní materiály, výborná káva nebo Prosecco (my ženy taky občas potřebujeme mít chvilku jen pro sebe). A podařilo se mi to, jsem neuvěřitelně pyšná na své klientky, každá je výjimečná a každá u nás dokáže najít tu svoji Brow Artist, se kterou bude maximálně spokojená,“ říká Tetiana Babchuk.

The Brow Bar nabízí svým klientkám nejen všestrannou péči, ale také jim vysvětlí, jak se o obočí starat, odkud kam má sahat, jakých zásahů se vyvarovat. Respektují přirozený tvar a vzhled obočí. Produkty, kterými vás dámy opečovávaly, si také můžete zakoupit domů. Zkrátka a dobře, není nad to, navštívit specialistu. A v oblasti obočí to platí stejně jako v kterékoliv jiné.

 

Zdroj: The Brow Bar

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close