Kouzlo věčné lásky v kolekci Maggie Sottero pro nevěsty všech tvarů

Maggie Sottero podzim 2023

Moderní hold nadčasovému stylu, lásce, která navždy přetrvá, a nostalgické magii starého světa vzdává Maggie Sottero v kolekci pro podzim 2023.

Maggie Sottero podzim 2023

Maggie Sottero přináší do svatební módy obrovské množství nápadů. I když pracuje s klasickými střihy, dává jim trendy aktualizace, takže máte pocit, že pokaždé se díváte na naprosto unikátní model. Od minimalismu po zdobné 3D aplikace, nápadité rukávy, mašle či volány, třpytivé detaily i transparentní prvky, to vše se spojuje do svěžích svatebních šatů vhodných pro nevěstu bez ohledu na postavu.

Maggie Sottero desinguje své svatební šaty tak, aby byly okouzlující na ženě štíhlé i s křivkami. Umožňují to vypracované pohodlné střihy a pružné materiály s příměsí strečového vlákna. Kolekce pro podzim 2023 není v tomto ohledu žádnou výjimkou. Modely v mnoha případech uvidíte nafocené nejen na standardní modelce s dokonalou figurou, ale i na svůdně vypadající ženě krev a mléko.

Podzim 2023 ovládne nostalgie a láska

Aktuální kolekce má název Everlasting Love. Inspirovalo ji kouzlo lásky, která je nadčasová a trvá navzdory všem změnám, nástrahám a plynutí času. Je stálicí v měnícím se světě, tak jako staleté hrady v proměnlivé krajině vinic a okouzlující městečka s dlážděnými uličkami na pobřeží Portugalska, kde vznikly fotografie k této kolekci.

Modely vyzařují šarm starého světa, který se setkává se svěží současností. Na klasicky střiženém základu tak můžeme obdivovat trendy detaily, jimiž návrhářka propojuje minulost a současnost.

Klasické plesové róby s nabranými sukněmi s vlečkou i sexy pouzdrovky v siluetě mořské panny zdobí 3D květiny a třpytivé aplikace, extravagantní samostatné rukávy (nabírané, průsvitné, spadlé, asymetrické…), přídavné sukně a topy, detailní korálkové výšivky, vysoké rozparky a odvážně řešená záda. Vidíme sexy siluety, práci s barvou (oblíbená champagne, provokativní černá, ale také efektní vrstvení v podobě lehce průsvitné slonoviny přes tmavší podklad v barvě blush nebo latte, což vytváří originální barevné iluze), ale také materiály s texturou a vetkávanými motivy, jako je brokát a žakár.

Bohatě zdobeným modelům konkuruje chic minimalismus, který využívá propracovaného střihu, jemných detailů a rozličných působivých látek.

Kouzlo starých časů v portugalském balení

Abrienna

Maggie Sottero podzim 2023

Áčkové šaty se špagetovými ramínky a hlubokým výstřihem do V vpředu, na zádech, ale i po stranách. Postavu kopírující živůtek doplňuje nádherně rozevlátá sukně s vlečkou. Nejúžasnější částí tohoto modelu je třpytivý povrch tvořený tisíci drobnými korálky.

Amber Marie

Maggie Sottero podzim 2023

Maggie Sottero podzim 2023

Korzetové šaty bez ramínek s hlubokým prostřihem vpředu a atraktivním skládaným efektem na živůtku. V pase nasazená sukně se rozšiřuje do bohatých záhybů a vzadu pokračuje do vlečky. Vtipným detailem jsou skryté kapsy. Speciální kouzlo modelu dodává satén se zajímavou žakárovou texturou.

Amber

Maggie Sottero podzim 2023

Střihově stejný model jako předchozí, ozvláštňuje ho jedinečný žakárový materiál s květinovým vzorem.

Anniston Lane

Maggie Sottero podzim 2023

Pokud chcete zvýraznit každou křivku své postavy, tyto šaty ve střihu mořské panny jsou tu pro vás. Korzetový živůtek se srdíčkovou linií výstřihu a řasením doplňuje úzká sukně s vlečnou. Co však každému vezme dech, to je třpytivý glitrový materiál, který vám připomene slunce odrážející se na mořských vlnách.

Betsy

Maggie Sottero podzim 2023

Doslova éterická jemnost vyzařuje z těchto rozevlátých svatebních šatů s korzetovým živůtkem se svůdnou iluzivní vrstvou na zadním dílu, hlubokým výstřihem vpředu a špagetovými ramínky zdobenými, stejně jako zbytek šatů, drobnými perličkami.

Brannagh

Maggie Sottero podzim 2023

Jednoduše střižený model zdobí hluboké véčkové výstřihy vpředu, po stranách i na zádech a také ultra vysoký skrytý rozparek, který vnáší sexy šmrnc jen tehdy, když chcete. Svrchní vrstvu sukně tvoří květinová krajka, která příjemně kontrastuje s hladkým povrchem topu.

Claire

Maggie Sottero podzim 2023

Elegantní krajkový model s americkými průramky a malým výstřihem rozzáří nevěstu bez ohledu na postavu. V chladném dni lze k šatům připojit dlouhé krajkové rukávy.

Darcy

Maggie Sottero podzim 2023

Klasickým šatům vévodí nápadité střídání krajky a hladké látky. Křížený živůtek se špagetovými ramínky modeluje pěkný dekolt, v zadní části pak oko upoutá zajímavě řešené vykrojení a dlouhá krajková vlečka.

Derrick

Maggie Sottero podzim 2023

Minimalistická nádhera pro nejvznešenější dámu. Svatební šaty mají korzetový živůtek bez ramínek, zato s hlubokým úzkým výstřihem a zvýrazněnými svislými liniemi. Na něj navazuje objemná nabíraná sukně s vlečkou a kapsami. Pro ještě větší efekt můžete připojit nabrané spadlé rukávky.

Drew

Maggie Sottero podzim 2023

Střihově minimalistické, zdobením maximalistické. Šaty mají úzkou, tělo kopírující linii, vlečku a odnímatelný svrchní top s dlouhými rukávy a výstřihem typu Carmen. Zdobí je zářivá korálková výšivka.

Edwina

Maggie Sottero podzim 2023

Jako zahradní víla, která se rozhodla provdat se za smrtelníka. Tak budete vypadat v těchto svatebních šatech v magickém barevném efektu slonovinové na růžové (blush). Jednoduchý střih s živůtkem na ramínka a áčkovou sukní doprovází křehký květinový motiv na krajce pokrývající celý model. Pokud chcete, můžete připojit dlouhé krajkové rukávy.

Ernestine

Maggie Sottero podzim 2023

Sexy model kopírující křivky se sukní typu mořská panna. Zatímco vršek zdobí výšivka z krajky s květinovými motivy a třpytivými flitry, kontrastní rozšířená část sukně je z třpytivého hladkého tylu.

Hailey

Maggie Sottero podzim 2023

Sexy mořská panna v záplavě krajky a lesklých pajetek. Tak by se dal shrnout tento model přímo na tělo s rozšířenou sukní s dlouhou vlečkou a korzetovým živůtkem bez ramínek. Variabilitu zajišťují tentokrát odnímatelné spadlé rukávky.

Chelsea

Maggie Sottero podzim 2023

Korzetový živůtek bez ramínek, se srdíčkovou linií výstřihu a vysokým rozparkem. Šaty v krásném ivory/blush odstínu zdobí květinové krajkové aplikace a dlouhá vlečka. K dispozici jsou také nabírané transparentní rukávy s krajkovou manžetou.

Indiana

Maggie Sottero podzim 2023

Princeznovský krajkový model s korzetovým topem bez ramínek a srdíčkovým výstřihem. Wow efekt zajišťuje bohatě nabraná vrstvená sukně s vrtikálními volánky

Jordan

Maggie Sottero podzim 2023

Úzce střižené šaty s hlubokými výstřihy do V, zvýrazněným pasem, tubovou sukní a v pase připojenou vlečkou jsou originálním vyjádřením vintage luxusu. Třpytivou korálkovou výšivku inspirovalo moře v zářícím slunci.

Ladonna

Maggie Sottero podzim 2023

Jemnou krásu klasicky střižených šatů zvýrazňuje křehká krajková výšivka zdobící i úzká ramínka. Efektní jsou hluboce vykrojená záda i dlouhá krajková vlečka.

Lindsey

Maggie Sottero podzim 2023

Elegantně působící svatební šaty s upnutým živůtkem s americkými průramky a v pase nasazenou rozšířenou sukní s vlečkou. Jemnost modelu dodává kombinace krajky a transparentního materiálu.

Marlena

Maggie Sottero podzim 2023

Maggie Sottero podzim 2023

Úzké šaty se špagetovými ramínky a svislým průstřihem v přední části mají hluboce vykrojená záda a dlouhou vlečku, pokrývají je nápadité krajkové aplikace. Unikátní jsou nabrané tříčtvrteční transparentní rukávy, které lze připnout.

Maurelle

Maggie Sottero podzim 2023

Vysoký rozparek na první pohled upoutá oko u těchto svatebních šatů. Kromě něj sází model na kontrast sněhobílé hladké plochy sukně a bohatě vyšívaného živůtku s motivem lístků. Vršek má véčkový výstřih a zužující se ramínka, zadní část tvoří atraktivní hranaté vykrojení až do pasu.

Nolan

Maggie Sottero podzim 2023

Maggie Sottero podzim 2023

Minimalistický model má hranatý výstřih vpředu i vzadu, širší ramínka, zvýrazněnou strukturu korzetu a asymetricky řasenou sukni s vlečkou. O třídu výš ho vynáší třpytivý materiál, který může díky absenci dalších aplikací naplno vyniknout.

Penny

Maggie Sottero podzim 2023

Chcete něco netradičního? Zkuste černé svatební šaty. Tento konkrétní model kromě barvy uchvacuje nápadnou unikátní krajkou, lichotivým střihem, korzetovým živůtkem bez ramínek se srdíčkovým výstřihem a odnímatelnými spadlými rukávky. K dostání je také ve slonovinové a v iluzivní kombinaci slonovina přes blush růžovou.

Quincy

Maggie Sottero podzim 2023

Zase něco jiného nabízí úzké svatební šaty s vlečkou, malým hranatým výstřihem, nabranými rukávky a masivní 3D krajkovou aplikací v hodní polovině.

Taryn

Maggie Sottero podzim 2023

Velmi elegantní a žensky působící pouzdrové šaty s modelujícími švy, bez ramínek, s atraktivními volány v přední části a s vlečkou. Dojem zjemní řasený wrap přes ramena s watteau vlečkou. Šaty můžete mít krom černé také v jemně slonovinové nebo o tón tmavší ústřicově bílé barvě.

Teona

Maggie Sottero podzim 2023

Originálně řasený živůtek s hlubokým výstřihem do V na předním i zadním dílu doplňuje vílí rozevlátá sukně. Jemnost přináší kontrast hladkého třpytícího se tylu a květinové krajky.

Trezelle

Maggie Sottero podzim 2023

Úzké pouzdrové šaty pěkně kopírují postavu. Mají výstřih do V a originální sexy vykrojení na zádech ve tvaru diamantu. Hedvábný krep dokonale kontrastuje se zdobnou krajkou, která je neobvykle použita na celou vlečku.

Zdroj fotografií: Maggiesottero.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close