Kde se vdávala Petra Kvitová: Statek Oblík a podobná luxusní místa v lůně přírody

Svatební místa - Statek Oblík

S veselkami slavných se letos v létě roztrhl pytel. K těm nejprominentnějším nevěstám patřila rozhodně dvojnásobná wimbledonská šampionka Petra Kvitová. Z místo svého důležitého dne zvolila Statek Oblík ve středních Čechách. Co nabízí a jaké další lokace v Česku mají podobnou atmosféru?

Svatební místa - Statek Oblík

Pokud toužíte po elegantní, ale slavnostní veselce v uvolněném, boho či rustikálním stylu s dotekem hvězdné slávy, pak Statek Oblík je tím pravým místem. Loni zvítězil v anketě Svatební místa roku a nabízí opravdu nádherné prostředí, stejně jako mnoho možností, jak svatbu pojmout.

Tip: Přečtěte si, jak vypadala svatba Petry Kvitové na Oblíku.

Svatební místa - Statek Oblík

Můžete si pronajmout celý areál a zařídit si svatbu podle svého gusta, vlastními silami. Nebo si objednat veselku na klíč, kdy za vás veškeré podrobnosti oslavy, včetně cateringu, zábavy a výzdoby zajistí přímo pracovníci resortu. V takovém případě budete mít k dispozici zkušenou svatební koordinátorku a celý tým prověřených dodavatelů.

Svatební místa - Statek Oblík

V areálu je místo pro svatební obřad, oslavu i ubytování.

  • Obřad: venkovní na otevřené terase nebo vnitřní v romantické, zrekonstruované stodole.
  • Hostina: v restauraci, s luxusním menu s důrazem na udržitelnost.
  • Oslava: uvnitř i ve venkovních prostorách areálu.
  • Zábava: klasika jako tanec a svatební hry, ale také spa & wellness, zmrzlinový foodtruck, kolotoče nebo let balónem.
  • Ubytování: až pro 200 hostů, v apartmánech nebo luxusním stanovém městečku, které hostům přinese úplně nový zážitek.

Resort leží ve vesničce Raná v Českém středohoří, na úpatí hory Oblík, odkud byl dovezen základní kámen pro stavbu Národního divadla.

Svatební místa - Statek Oblík

Svatební místa - Statek Oblík

Další podobná místa

Líbí se vám tento styl rustikálního luxusu v obklopení čisté přírody, ale na Lounsko, kde se Oblík nachází, to máte přece jenom z ruky? Podobný charakter i služby najdete také jinde.

Resort Nová Polana

V Beskydech je to Resort Nová Polana. Prožijete tady svatební obřad s tím nejkrásnějším výhledem na hory, k tomu oslavu s vynikajícím jídlem v úchvatném prostředí. Pohostíte a ubytujete (v hotelových pokojích, finském domku a chatkách) až 70 osob, novomanželé mají navíc k dispozici soukromé wellness pro nabrání nových sil. Přilehlá louka a dramatické výhledy nabízejí skvělé kulisy pro romantické svatební fotografie.

Svatba v Resortu Nová Polana

S přípravou vám pomůže zdejší svatební koordinátorka, doporučí také cukráře, květiny či DJ. Resort leží v obci Dolní Lomná.

Svatba v Resortu Nová Polana

Resort Montanie

Nádherné místo pro milovníky alpského luxusu, to je Resort Montanie v Jizerských horách. Obřad můžete mít například na molu u jezírka, oslavu na louce ve stínu majestátních smrků nebo ve vnitřních prostorách. Sebe a své hosty ubytujete ve vkusně zařízených pokojích a apartmánech rozmístěných v několika budovách a srubech. Hlavním designovým motivem je zde dřevo – v podobě obložení budov i dekorací. Bonusem je wellness a krásné okolí s možností výletů, pokud se rozhodnete zůstat o pár dní déle.

Svatební místo - Resort Montanie

A pokud plánujete digitální detox nebo máte tajnou veselku, jste tady správně, protože tady není WiFi ani signál či data. Resort najdete na břehu vodní nádrže Souš, spadá pod obec Desná.

Svatební místo - Resort Montanie

Zdroj fotografií: Statek-oblik.cz, Novapolana.cz, Montanie.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close