Potřebujete pomoc s přípravami? A co takhle svatební kamarádka z BRIDEE.CZ

Jak a kdy Vás vůbec napadlo založit BRIDEE?  

Bridee vznikla jednoho večera, pár dnů po svatbě, kterou jsme organizovali. Chtěli jsme vytvořit něco jiného než agenturu, něco jiného než „pouhé“ koordinátorky svatby. Často jsem slýchávala, jak by bylo skvělé, kdyby nevěsty mohly celou svatbu svěřit svým kamarádkám. Nejlepší kamarádky by si ale svatbu měly užít spolu s nevěstou… A tak vznikly svatební kamarádky Bridee. Nejlepší kamarádky, se kterými to prostě prožijete…

 

 

Jak byste se jako zakladatelka charakterizovala 3 větami ?

Jsem člověk, který miluje svou práci a rád pro ni padá únavou. Jsem velký estét a detailista, náročný na své okolí v práci i soukromém životě. Jsem rozpustilá romantička, která věří na osudovou lásku, pohádky a šťastné konce.

 

        

Co je vlastně podstatou Bridee?

Pokud jako nevěsta, ženich stojíte na začátku příprav svatby, jste rádi za každou radu. Tím lépe, pokud je ta rada od někoho, komu důvěřujete, koho znáte a on zná vás. Stejně tak při samotných přípravách i ve svatební den. Stojíte o to, aby vedle vás stál někdo, na koho se můžete maximálně spolehnout. Proto jsou tu Bridee. Bridee na samotném začátku poznáte. Půjdete spolu na čaj, cvičit, do divadla… zkrátka někam, kde vám bude příjemně. Bridee poznáte a zjistíte, zda je vaše krevní skupina a zda jí chcete svěřit tuto důležitou událost. Jako kamarádce, své nejlepší kamarádce. Někomu, kdo zná vás a vy jeho, někomu, kdo ví, kdy vytáhnout kapesník na slzy štěstí. Někomu, kdo pozná, co si myslíte bez jediného slova. Někomu, s kým to prožijete!

 

 

Proměnila se Bridee nějak od svých počátků až po dnes? Pokud ano, jak?

Do Bridee týmu přibyly další skvělé Bridee kamarádky. Také se rozrostl náš dodavatelský tým, rády se obklopujeme profesionály, kteří rozumí svému řemeslu.

 

 

Jak vlastně takovou dokonalou svatební kamarádku vybíráte do svého týmu? Co Vás přesvědčí, že je ta práva pro budoucí nevěstu?

Každá Bridee v Bridee týmu je skvělý organizátor, designér. Každá jiná a možná právě proto je výsledek tak skvělý. Co musí Bridee mít? Nebudu vyjmenovávat vlastnosti jako osobní přístup, spolehlivost, kreativita… To je asi zřejmé. Bridee musí mít duši, glanc, empatii. Bridee musí být dáma s duší malé holčičky. Bridee musí umět pohladit a rozesmát.

 

 

Kdy všude Vaše služba Bridee působí?

Po celé České republice, ve všech městech i vesničkách.

 

 

Co by jste poradila nevěstám, které se chystají na organizaci svatby?

Zavolejte nám :).

       

 

Zdroj: Bridee.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close