Editoriál pod názvem „Nadčasová romance“

Další inspiraci, kterou vám přinášíme jsme volili pro ty co chystají svatbu v zámeckých prostorách, restaruracích, čí odobných saloncích.

Jak tohoto stylu dosáhnout? v Prvé řadě je dobré vybrat prostor, odpovídající totmuto stylu, nejlépe ozvláštněn tmavou výmalbou, nebo tapetou. Pak už jen doladíme textil stolování do barev ivory, či slonovinové, protože čistě bílá barva by v tomto případě mohla dost razit. Pořád se ale pohybujeme v paletě hnědé a bílé barvy, myslete ale na oživení nějakým zajímavým prvkem. V našem případě je to purpurová v kombinaci doplňky se zlatým aspektem. Zlato je barva luxusu a bohatství! Když ji spojíme v kombinaci  s jinou barvou, stává se ještě velkolepější!

 

K dosažení celkového dojmu stačí drobnosti: volit porcelán se zlatým okrajem, sklenice se zlatým zdobením, do svícnu zasadit rudé svíce nebo ubrousek a menu volit do podobného zbarvení.

 

Možná vás zaskočila poměrně honosná květinová výzdoba. Kouzlo tkví ovšem jen ve vyšším podstavci.

Pokud si nejste jistí materiálem nábytku, v tomto případě je jedno, zda se rozhodnete pro dřevěné nebo kovové židle. Nemusíte je ani zakrývat potahy a dozdobovat je mašlemi. Někdy surovost výzdobě neuškodí. Zaujala vás takováto romantika?

 

Photographer: Photography by Sho
Decor: Luxe Soiree Events
Dort: Fruitilicious Creations & Cakes
Zdroj: munaluchibridal.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close