Dobrou zábavu na vaší svatbě zajistí moderátor a DJ v jedné osobě, Pavel Janovský

Souhlasíte s tím, že dobrý moderátor dokáže okořenit každou akci? Já také, a proto vím, že se profesionální moderování neobejde bez zkušeností, smyslu pro humor a dobře zvolených slov, která nezůstanou bez odezvy. Tak by se dal vystihnout sympaticky mladý muž,  moderátor, DJ, entertainer & speaker Pavel Janovský.

Moderuje a baví své publikum už více než 10 let. Za tu dobu si získal mnohá uznání. Rád moderuje svatby a oslavy v rodinném nebo podnikovém kruhu. Chcete-li mít na svatbě opravdu dobrou a inteligentní zábavu, na kterou budou všichni hosté rádi vzpomínat – objednejte si služby Pavla Janovského. Bude mluvit i pouštět krásné melodie, bavit vaše hosty spoustou her a kvízů. To už stojí za zvážení, co myslíte?

Přinášíme vám rozhovor s Pavlem Janovským o jeho práci, úspěších a plánech do budoucna.

Jak dlouho se již věnujete moderování?

Mikrofonu jsem se poprvé chopil při moderování tomboly na mém maturitním plese v roce 2008. To byl zřejmě ten okamžik, který mě utvrdil v tom, že za mikrofon patřím. Začal jsem tedy s moderováním tomboly před 10ti lety a od té doby jsem měl tu čest moderovat různé akce typu svatby, firemní konference pro nadnárodní firmy, maturitní plesy, živé sportovní přenosy, otevření obchodních center a další.

Podle profese, kterou jste si vybral, rád bavíte lidi. Co podle vás dobrá zábava?

Podle mě každý člověk vnímá dobrou zábavu jinak. Klíčová je pro mě práce s publikem, když vidím, že jsou hosté vtaženi do děje a jsou součástí večera s tzv. rohlíkem (úsměvem na tváři).

 Co vše si připravujete při svatební zakázce?

Přípravě na každou svatbu věnuji velké množství času, protože každá svatba a každý pár je originální. Vždy trvám na osobní schůzce, na které zjišťuji, jaký svatební den chtějí novomanželé prožít a samozřejmě, abychom byli naladěni na stejné vlně.  

Máte v zásobě i nějaké společenské hry vhodné pro svatební hosty?

V záloze mám několik, ale ze všech svatebních her mě baví nejvíc novomanželský kvíz, protože v něm mám otázky, na které každý z hostů chce znát odpověď, ale bojí se zeptat.

Je potřeba si vás zadat hodně dopředu?

V ideálním případě čím dříve, tím lépe. Protože díky tomu máme možnost se s novomanželi lépe poznat a vymyslet originální svatbu dle jejich přání.

Je možné si vás zároveň objednat jako DJ i moderátora?

Ano, je to možné.  

Existují v zábavě nějaké trendy nebo oblíbené či vždy na 100% fungující věci?

Mám několik fungujících vtipů, které používám téměř na každé akci a k nim přidávám současné trendy a aktuální dění ze světa. 

Kromě svateb moderujete i plesy, firemní akce, oslavy a další akce. Jakou nejzajímavější akci jste v roce 2018 moderoval?

Gladiators Night 2018 v Českých Budějovicích, na které jsme v přímém přenosu vytvořili tu nejlepší atmosféru.  

Pokládáte svou práci za zábavnou?

Ano, zábavu a vtipy mám velmi rád, každopádně ke každé akci přistupuji profesionálně a z mé strany do ní dávám vše. 

Jaké jsou vaše pracovní plány na rok 2019?

Plánuji více zahraničních svateb, protože jsem měl v tomto roce tu čest moderovat česko-francouzskou svatbu a zahraniční hosté se skvěle bavili, a tím z celé svatby vytvořili velkolepou show od první do poslední písně. Dál bych se v roce 2019 rád více prosadil v médiích a přál bych si moderovat další galavečery bojového umění.


S Pavlem Janovským se můžete spojit přes jeho webové stránky : www.paveljanovsky.com nebo dalšími cestami:

 

Zdroj fotografií: Pavel Janovský

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close