Food event – první agentura zaměřená na gastronomii, která může inspirovat i vás!

Dobré jídlo je základem každé události. To platí u oslav, různých akcí, ale i svateb samotných. Právě proto oceňujeme vznik webu s názvem Food event, který sdružuje spousty gastronomických objevů a služeb, jež značně ulehčí práci každému z nás. Ale teď k samotnému webu. Jistě bude nejlepší, pokud si jej projdete vy sami, ale Svatební blog vám přinese alespoň menší info o tom, co zde můžete najít.


Food event je první eventová agentura zaměřená čistě a jen na gastronomii. Prací této agentury je organizace food festivalů, tvorba gastronomických akcí na klíč, farmářské trhy, ochutnávky, kuchařské show, ale i moderní workshopy. Myslíme si, že i když nevyužijete tuto agenturu k přípravě akce na klíč, jistě bude stát za to, pokud se na nějaký ten festival z jejich rukou podíváte. Můžete tak nabrat spoustu inspirace pro svůj vlastní den. Není mnoho míst, kde si můžete vyzkoušet molekulární kuchyni, grilovat býka nebo ochutnat, pro nás, zvláštní pokrmy.

Food festivaly

Agentura se již několik let zabývá vším, co souvisí s jídlem. Proto, aby mohli dát ochutnat všechna úžasná jídla i dalším lidem, pořádají festivaly, jež jsou zaměřené na nejrůznější témata či samotné regiony. Agentura má na svém kontě přes více než 30 food festivalů. I v současné době je jich v plánu mnoho:

  • 25. 8. 2018 – Náplavka Street Food – Smíchovská náplavka
  • 12. 9. 2018 – Zažij Ameriku – pěší zóna Anděl, Praha 5
  • 15. 9. 2018 – Pivo a párek (první republika) – Smíchovská náplavka a pivovar
  • 22. 9. 2018 – Asia Food Fest – Smíchovská náplavka
  • 29. 9. 2018 – Chilli Fest – Smíchovská náplavka

Food tour

Food tour jsou cesty za gastronomickými prožitky v několika variacích. Často jde o akce pro zahraniční turisty, kterým tak agentura přibližuje naši českou kuchyni. Například Food tour Praha nabízí tři okruhy – návštěvu pěti míst. Možností jsou i food tour dle přání klientů. Možná si myslíte, že to se svatbou až tak nesouvisí, ale za nás je to super dárek v případě, kdy je váš partner cizinec. Poté je celá polovina hostů ze zahraničí. Mohou se tak seznámit s vaší českou kulturou formou dobrého jídla. Na své si přijdou i Češi, pro něž jsou pořádány gastronomické cesty do Paříže, Lisabonu nebo Toskánska.

Akce na klíč

Akce na klíč jsou vhodné v případech, kdy nějaká společnost či organizace potřebuje opravdu kvalitní gastronomický program. Agentura má zkušenosti s food festivaly, farmářskými trhy, kreativním a produkčním zajištěním ochutnávek, apod.

Firemní akce

Agentura umožňuje spolupráci na různých večírcích, stmelovacích akcích i konferencích. Proto si myslíme, že není problém ani svatba. Agentura je schopna zajistit:

  • kreativní catering
  • food tour
  • cooking show
  • ochutnávky a degustace
  • food trucky
  • večeře na neobvyklých místech (ideální pro milovníky dobrodružství)
  • malé i velké food festivaly

Pronájem

Pronájem je na venkovní svatby jako stvořený. Agentura nabízí pronájem i prodej nůžkových stanů a párty servisu, součástí může být i audiovizuální technika a mobiliář.

 

Způsobů, jak se s prací agentury seznámit, je opravdu velké množství. Zprvu jde hlavně o web, kde je velká nabídka služeb. Dále Facebook a Instagram, který potěší vaše smysly. No a nakonec samotné kontaktní informace.
Email Foodevent: info@foodevent.cz

ŠTEFAN ORŠOŠ
CHEF DE CUISINE
tvůrce jídelníčku
Tel: +420 776 312 538
Email: stefan@foodevent.cz
 
MONIKA KAŇÁKOVÁ
EXECUTIVE CHEF
šéf kuchyně
Tel: +420 606 168 101
Email: monika@foodevent.cz
LENKA DVOŘÁKOVÁ
SOUS CHEF
spolupráce festivaly
Tel: +420 739 752 738
Email: gastro@foodevent.cz
JANA DEMEL
SOUS CHEF
produkce
Tel: +420 721 328 063
Email: produkce@foodevent.cz
 
SIMONA HERČÍKOVÁ
CHEF DE PARTIE
koordinátor Farmářských trhů Karlín
Tel: +420 724 604 722
Email: info@ftkarlin.cz
 

TIP SVATEBNÍHO BLOGU

Nevíte, jak by měla vypadat vaše svatební hostina? S klasickými chody si jistě poradíme, ale s výběrem sladkostí pro vaše mlsné jazýčky vám rádi pomůžeme. Zprvu bychom vám chtěli poradit s tím, jak navrhnout okouzlující svatební hostinu. Na ní nemůže chybět ani dokonalý svatební dort. Slyšeli jste například o těch ručně malovaných? Originální mohou být i dezerty, které se nemusí skládat jen z osvědčené české klasiky. A jako dárek pro vaše hosty mohou posloužit bonbonky s názvem Tiffany candies, které jsou originální díky svému jedlému potisku.

Zdroj: foodevent.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close