Bodiz: Nádherné svatební místo uprostřed Beskyd, dokonale naplní vaši představu romantické svatby

Toužíte po svatbě na krásném, romantickém místě uprostřed přírody? Pak pro vás máme tip – jeďte do Kunčic pod Ondřejníkem a navštivte Bodiz. V našem rozhovoru se o něm dozvíte vše potřebné.

Zařízení umístěné v kouzelném Beskydském údolí vzniklo v roce 2014 původně  jako denní relaxační centrum, jehož součástí bylo privátní spa, kavárna s dětským koutkem, kosmetika, masáže a cvičení jógy.  Časem však čím dál častěji přicházely dotazy klientů, zda si mohou v krásných prostorách centra uspořádat svatbu. Proto se v roce 2019 Bodiz provozně přizpůsobilo a začalo nabízet prostory právě ke krátkodobému pronájmu, pro realizace svateb, firemních akcí či rodinných oslav.

Proč jste se rozhodli pořádat svatby ve vašich prostorách?

Bodiz je místo s kouzelnou energií, interiérem v přírodních barvách, krásnou zahradou a prostornou terasou. Právě po tom dnešní snoubenci touží. Stačí si vybrat, které místo v naší zahradě či na terase je pro svatební obřad to nejkrásnější.

Církevní obřad lze uspořádat v památkově chráněném malebném kostele sv. Prokopa a Barbory, který je pouhé 2 minuty od Bodiz.

Jak velkou svatbu lze u vás uspořádat?

Svatbu lze u nás uspořádat s komfortním počtem 40-50 osob, hraniční je kapacita 60 míst. Součástí Bodiz je nádherný a prostorný dětský koutek, který určitě ocení každá maminka.

Svatby lze pořádat celoročně?

Ano, zařízení je přizpůsobeno každému ročnímu období. Venkovní obřad, který lze uspořádat včetně svatební hostiny, lze uskutečnit v naší zahradě nebo na terase. Naopak v případě nepříznivého počasí probíhá obřad v prosklené místnosti s výhledem do zahrady.

Patří mezi vaše služby i zajištění svatby tzv. „na klíč“?

Tuto službu nenabízíme, ale rádi našim klientům při přípravách pomůžeme a doporučíme naše spolupracující firmy. Díky formě pronájmu nejsou snoubenci vázáni k odběru jídla, alkoholu či ubytování a vše si mohou zajistit ve vlastní režii za mnohem nižší náklady než v hotelu, a přitom mají k dispozici srovnatelné reprezentativní prostředí.

Čím jsou Beskydy tak přitažlivé?

Jednoznačně přírodou. Zařízení se nachází v obci Kunčice pod Ondřejníkem s výhledem na sedm nejznámějších beskydských vrcholků. Pořízení svatebních fotografií stojí ve výsledku opravdu za to!

Jak dlouho dopředu si je nutné zadat termín?

Od měsíce října přijímáme rezervace na příští rok. Dobré je tedy informovat se v co nejbližším možném termínu na dostupnost pro uspořádání svatby v Bodiz. Pro rychlé spojení využijte záložku Kontakt na našich stránkách.

Co je zahrnuto do ceny vašich služeb?

Kompletní odpověď na tuto otázku naleznou snoubenci na našich webových stránkách v záložce Ceník svatby.

Jak mají snoubenci postupovat, pokud chtějí svatbu u vás?

Postup je velmi jednoduchý. Poptávku nám pošlete na naši e-mailovou adresu  s uvedením požadovaného termínu, počtu osob a dalších upřesňujících informací, jako je třeba sdělení, zda plánujete také obřad na místě. Pokud ano, kontaktujeme za vás matriku obce za účelem zjištění dostupnosti termínu. Je-li vše volné a svatba se může konat, domluvíme si osobní schůzku, kde probereme podrobnější informace.

Jaké máte plány na svatební sezonu 2020?

Svatební sezonu v roce 2020 zahájíme naší účastí na svatebním veletrhu na Černé louce v Ostravě, hned na začátku roku, kde představíme naše další novinky. Srdečně vás zveme, přijďte se také podívat.

 

Zdroj fotografií: bodiz.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close