Reem Acra – Hollywood. Glamour kouzlo zlatých časů udělá z každé nevěsty hvězdu

Reem Acra, další ze zářivých stars libanonského módního nebe, představuje nevěstám okouzlující světy, v nichž mohou naplno prožít své sny. V jednom z nich si zahrají hlavní roli v oscarovém příběhu své vlastní svatby.

Reem Acra 2024: Hollywood

Reem Acra pochází z akademické rodiny, ale od mala ji zajímala móda. Vystudovala obchod a módní návrhářství. Svou eponymní značku založila v roce 1997, poté, co navrhla svatební šaty pro svou kamarádku v rekordním čase tří týdnů. Začala rovnou se specializací na svatební šaty. Od roku 2003 navrhuje také večerní šaty a od roku 2008 běžnou módu. Od roku 1983 žije rodina v New Yorku, kde je také sídlo módního domu.

Příběhy z továrny na sny

Kolekce Hollywood oprášila zlaté kouzlo továrny na sny a přizpůsobila jej moderní ženě a její jedinečnosti. Překračuje hranice designu a vytváří předivo emocí a prožitků, které vyprávějí láskyplný příběh každé jednotlivé nevěsty, která si šaty oblékne.

Modely jsou nadčasové, vycházejí z klasické siluety široké sukně a přiléhavého živůtku. Obsahují prověřené prvky, ty jsou ale aktualizovány použitím moderních trendů, jako jsou rovné výstřihy, nabrané rukávy, barvy, květiny.

Typickými detaily jsou hluboké, originálně pojaté dekolty a rafinovaně skryté rozparky. Chybět nesmí třpytivé krystaly, jemné krajky a nápaditá práce s látkou. Kolekce je velmi zdobná, romantická a bohatá. Přesně v duchu toho, že svatba, stejně jako procházka po červeném koberci, je záležitost vysoce slavnostní, a proto si zaslouží maximálně slavnostní vzhled.

Hollywood Collection

Look 1

Reem Acra 2024: Hollywood

Něžný krajkový model s dlouhou vlečkou a klasickým kulatým výstřihem. Ozvláštnit ho můžete barevnými rukavicemi s květinovým lemem.

Look 3

Reem Acra 2024: Hollywood

Klasický plesový střih zjemňuje vrstvená nadýchaná sukně, srdíčková linie výstřihu a zvýrazněný pas.

Look 4

Reem Acra 2024: Hollywood

Svatební šaty s áčkovou siluetou mají trendy rovný výstřih a obohacuje je výrazně třpytivá celoplošná dekorace.

Look 5

Reem Acra 2024: Hollywood

Úzká silueta tohoto modelu zvýrazňuje ženské křivky. Šmrnc vnáší hluboké vykrojení živůtku, dlouhá vlečka a 3D květinový motiv pokrývající celou plochu šatů.

Look 6

Reem Acra 2024: Hollywood

Klasické krajkové šaty s vlečkou okouzlí polodlouhým rukávem a stále moderním stojáčkem.

Look 13

Reem Acra 2024: Hollywood

Šaty jako z pohádky o princeznách mají objemnou sukni, hranatý rovný výstřih a nabrané rukávy. Uchvátí nádherný žakárový materiál s vytkanými květy.

Look 14

Reem Acra 2024: Hollywood

Atraktivní šaty pro odvážné nevěsty nepřehlédnutelně zdobí extravagantní výstřih lemovaný zlatou paspulkou. Model má dlouhé rukávy se zvýrazněnými rameny a nabíranou sukni.

Look 15

Reem Acra 2024: Hollywood

Žakárovým šatům s atraktivně zdobeným živůtkem a širšími ramínky přidává objem svrchní přídavná sukně a osobité kouzlo zase nádherná látka.

Look 16

Reem Acra 2024: Hollywood

Tomuto modelu vévodí nádhera materiálu, bohaté zdobení krystaly a korálky, stejně jako umné řasení látky na těle. Objem původně úzké siluetě opět přináší připínací vrstva, tentokrát v podobě vlečky.

Look 17

Reem Acra 2024: Hollywood

Princeznovský kousek se širokou sukní, širšími ramínky a originálně tvarovaným výstřihem. Okouzlí květinová krajka a motiv mašličky v pase.

Look 19

Reem Acra 2024: Hollywood

Hluboce vykrojený výstřih, širší ramínka a bohatou sukni mají také tyto krajkové svatební šaty.

Zdroj fotografií: Wedluxe.com, Reemacra.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close