Chcete být pohádková? Možná bude svatba ve stylu Disneyho to pravé pro vás

Fantazii se meze nekladou, a proto není nic divného na tom, když někdo zatouží po pohádkové svatbě. A to doslova! Vzhledem k mnoha možnostem, které nám dnešní svět umožňuje, se můžete vdát i jako princezna od Disneyho. Ale která to bude? A jak taková svatba může vypadat? To se dozvíte v tomto článku.

Většina malých holčiček si přejí být alespoň na chvíli v životě princeznou. Jednou z několika možností, jak si tento dětský sen splnit, může být svatba inspirovaná pohádkovými princeznami od Disneyho. Ačkoliv se tento extravagantní typ svatby nehodí pro každého, věříme, že své příznivce si určitě najde. Navíc – nikdy není nezbytné zacházet až do extrémů.

Jednou z hlavních věcí, na které musíme u této svatby myslet, jsou svatební šaty. Pokud se budete chtít vtělit do některé z Disneyho princezen, nejspíš v klasickém svatebním salonu neuspějete. V tomto případě je lepší navštívit nějaké prodejny s kostýmy, nebo si objednat kostým z nějakého E-shopu, například na Funidelia je hezký kostým pro Sněhurku i Popelku.

Výzdoba na takovouto svatbu se bude shánět nejlépe v obchodech specializovaných na party a oslavy. Bát se nemusíme výrazných barev, lampionů, balonků, girland – podle našeho vkusu.  K Disneyho svatbám patří samozřejmě i postavičky z oblíbených filmů či pohádek. Jestliže se na úplnou extravaganci necítíte, ale chcete být jako princezna, můžete zkusit svatbu na zámku. Někdy stačí i málo k hezkému dojmu.

Svatební tiskoviny – pozvánky, svatební oznámení, jmenovky, apod. je možné udělat jak v elegantní variantě, tak i v hezky barevné, která upoutá pozornost každého hosta.

Co by to bylo za tematickou svatbu, pokud by se neodehrávala na zámku nebo hradu. V dnešní době existuje spousta zámečků, na kterých lze svatby uspořádat.

Inspirace z reálné svatby

Pokud by vás zajímalo, jak může takový pohádková svatba vypadat, můžete se inspirovat u této svatby, kde hlavní roli hrála Ariel.

Zdroj: Bride tribe wedding

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close