První editoriál pro nevěstu z dílny SvatebniBlog.cz je z prostředí “Big city.”..

Inspirace té není nikdy dost! Ovšem někdy se může zdát, že inspirace je všude přespříliš, ale není až tak reálné ji převést do reálnéhoo stavu. My jsme tady pro vás, abychom vám toto mínění vyvrátili. Jeden z prvních editoriálu je již na první pohled inspirován trendy roku 2016, kdy se na scéně objevily kolekce dvojdílných svatebních šatů, oslnila nás černo – bílá kolekce Very Wang a ženy vykročili vstříc krátkým sestřihům. Celou sezónu jsme sledovali a tady je … sofistikovaně dramatická nevěsta ve světle BigCity”.

Naše nevěsta předvedla, jak sexy a přitom elegantně se dá upravit krátký střih vlasů, jelikož extravaganci se meze nekladou sáhly jsme po šedém odstínu přelivu, který byl pouhou třešničkou na dortu.

Porcelánový vzhled make-upu jsme zvolili z důvodu rudě odvážných rtů. Oči jsou pouze podtržené černou tužkou, jelikož jsme spíše vsadili na dokonale dolazené husté obočí.

 Střih a styl svatebních šatů vychází z kolekce Very Wang pro rok 2016, kdy ukázala, že i černá je barvou pro nevěstu. Proměnou vrchní části šatů nevěsta získala osobytější styl. Ikdyž jste například moderní sofistikovanou ženou, můžete sáhnout po rozevláté suknici nebo vlečce, jen si musíte zvolit správný materiál a vrchní část šatů. My v tomto případě sáhli po hedvábné organze, která je velice příjemným materiálem, který je k sehnání v plné paletě barev. Jelikož pracujeme s černě bavlněnou vrchní částí zvolili jsme spodní část šatů světlé ivory.

 

Aby toho všeho nebylo málo, sáhli jsme samozřejmě také po velice výrazných doplňcích. Vystřídali jsme různě barevné vrchní části šatů, ať už s ramínky nebo třeba s dlouhým rukávem. Fantazii se totiž meze nekladou! Podstatné při vaší volbě svatební image je, aby jste se cítila prostě svá. Doufáme, že jsme vás třeba trochu inspirovali a tímto uzavírame editoriál moderní nevěsty z “BigCity”.

Velke poděkování patří těm, kteří se na projketu podíleli. 

Photography: Kateřina Vlhová

Make-up, hair styling: Gabriela Vašková, Sára Vašková

Model: Gabriela Vašková

S láskou tým SvatebníBlog.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close